- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Излезнали са резултатите от кандидатстването!!!
Нямам никакво желание да ги виждам.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Аз пък изграрям от желание да ги видя.
mindscan
Забелязах вече, че повечето тук са така.Първоначално написано от preichetoy
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Оф, и аз не издържам вече.
100 човека ми хакнаха телефоните, за да ме питат къде съм влязла, а аз хабер си нямам. :/
+1Първоначално написано от Pedigree
Към 16-17 ще ги има по училищата.
Не вярвам чак 18 часа.
На мен разпоредничката в учителската стая ми каза, че не е сигурно, но най-късно в 19 ще им ги пратят.Първоначално написано от halino0r
mindscan
А аз чакам Пловдив...![]()
rezultatite gi imalo v plovdiv!!!! edno momi4e mi kaza 4e maikata e vidqla kude sa q prieli....
Резултатите от първо класиране на кандидатстващите за прием в профилирани и професионални гимназии след завършен 7. клас ще бъдат публикувани днес, 11 юли 2008 г., след 13 часа на адрес:
http://7klas.mon.bg
![]()
![]()
![]()
I.CasillasC.Ronaldo
C.Fabregas
D.Villa
F.TORRES
![]()
![]()
ако е отишла в училището и там има познати и е влезнала да пита....Първоначално написано от *GlamorouS*
I.CasillasC.Ronaldo
C.Fabregas
D.Villa
F.TORRES
![]()
![]()
А аз какво да кажа като нашите резултати излизат чак след 8 часа в училището гнездо...за в нета просто нямам думи...адски са несериозни тея...![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Откъде разбра...питам щото ако е така няма смисъл да ходя до даскалото-майка...Първоначално написано от `noтhИng
![]()
тва е от сайта на МОН![]()
копнах го от сайта на МонПървоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
![]()
I.CasillasC.Ronaldo
C.Fabregas
D.Villa
F.TORRES
![]()
![]()
Абе как ще няма смисъл да ходиш до даскалотоПървоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
Ебати неорентираните деца(не само към теб),сега в училищното гнездо са искарани списъците,там се изкарват още СУТРИНТА
Как пък поне един път не си дигнахте задниците от тъпите комп'три и не отидохте още рано сутринта да проверите и Класирания и Резултати
Само виснете по форумите и изобщо не си правите труда да идете да видите ми само се оплаквате,че много време чакате.Каквокато чакате,каква друга работа имате,а?Пффф
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Моля те не се изказвай неподготвена, резултатите в сайта ще излязат след 12 и половина, а в училищата довечера след 18 ... Само не обиждай без да имаш сведения, моля.Първоначално написано от sladkish_14
mindscan
АБЕ АКО ИСКАШ МНОГО ДА ЗНАЕШ РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЙ-РАНО СЛЕД 6 ЧАСА ТАКА ЧЕ....БЕЗ КОМЕНТАРИ НА НЕЗАПОЗНАТИ![]()
![]()
аз ходих във всички училища в моя град и резултати няма..казаха ми по-късно.Затова чакам да излезнат в интернетПървоначално написано от sladkish_14
![]()
I.CasillasC.Ronaldo
C.Fabregas
D.Villa
F.TORRES
![]()
![]()
А така! И аз ходих и ми казаха,че след 1:00 часа ще са изкарани! Бахти! Вие па' стига сте се карали ее....Първоначално написано от `noтhИng
![]()
Оки... мерсиПървоначално написано от `noтhИng
![]()
Никой не се кара ...Вие па' стига сте се карали ее....
mindscan
Ми не се карам изпуснах си нервичките!Вие двете може да сте ходили до училищата,но едва ли всички са го направили,има хора които само седят тук да спамят и да пускат тъпи коментари,вместо да станат да излезнат и да си проверят класиранията!!Ама не,по-добре да седят тука и да пишат теми с по 50 страници за глупости и да говорат абсудни неща.Извинете,сигурно искате писмено извинение от министъра,че ви губел времето от ваканциятаПървоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
,че кой ви го губи ми излез с приятели/лки разходи се,провери си когато ти е казано и млъкни.Напълнихте форума с безсмислени приказки.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
По училищата в София,резултати ще излезнат чак утре:
ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА
СОУ, ПРОФИЛИРАНИ
И ПРОФЕСИОНАЛНИ
ГИМНАЗИИ
С ПРИЕМ СЛЕД VІІ КЛАС
Молим на 11.07.2008 г. в Национална Професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М.В.Ломоносов” (ул. „Кирил и Методий” №14в 20.00 часа да получите разпечатките от първия етап на класирането за прием след VІІ клас.
РИО
София-град
![]()
Аз защо си мисля, че утре е 12-ти![]()
mindscan