- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- RQ: Въпрос за хората , които качват клипове в Vbox7
Такам от едно скоро време късно вечерта когато се опитвам да кача клип ми дава грешка ето такава " Connection Interrupted
The connection to the server was reset while the page was loading.
The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again." и клипа не иска да се качи поради тази грешка опитвам няколко пъти и пак същото! Та целта на тази тема е ако има някой друг със същия проблем да сподели да знам дали е само при мен или проблема е общ.. на админи не съм писал поради простата причина ,че знам ,че няма да ми отговорят!
mislq 4e vbox prosto e mnogo propadnal sait kato gledam youtube imam 4ustvoto 4e na6ite kolegi nqma da ni predstavqt ni6to novo v bliskite 2-4 godini! ta po temata nqmam tak1v problem i si mnogo prav 4e nqma da ti otgovorqt po prostata pre4ina 4e sa MNOG VAJNI i saita im e No"1"
Опитай следното:
1. В address bar напиши: about:config
2. На търсачката напиши: Ipv6
3. Ще ти се появи: network.dns.disableIPv6
4. Кликни с десен бутон на мишката върху него и избери: Toggle
Опитай отново с клипа!
Пробвай сега да качиш клип... и тогава ми кажи има ли проблем или няма...не знам кво му стана за пръв път ми се случва! Ще пробваш ли?
Все същия проблем аз ти казвма през деня нямам проблеми качвам .. си клипове колкото си поискам , но дойде ли ей това време и край дава ми тази грешка!Първоначално написано от Ruthless
Аз отдавна не успявах да качвам клипове...пробвала съм няколко пъти и толкова.Отказах се,пък и толкова голям мерак нямамЕ,все пак успех
![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Ето в момента качвам без проблем , но стане 00:00 край..всичко замира..![]()