.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

GORGOROTH на Gaahl в България на 4 ноември?

Според официалния MySpace-профил на предвожданата от Gaahl и King Ov Hell версия на GORGOROTH, норвежките блекметъл законодатели ще гостуват в България на 4 ноември 2008 г. За място е посочен клуб "Black Box" в София, а потвърждение от българска страна на този етап липсва.

Честито на всички блек метали за неофициално гостуване на GORGOROTH
    Metal foreveer

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    як норвежки блек метъл

O, da, qk norvejki black metal. I nakraq pak stotina dushi edva sybrani za edna velika banda. Tochno pyk black-a e myrtyv v Bylgaria... ili pone fenovete mu.

Inache, Gorgoroth... da se nadqvame

Е малко осакатени горгоротка, ама може да се метнем, защо не. Ще има яко сатаникъл биър дринкин от поклонници на Сатаната, ахах.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И аз може да се метна.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Як Норвежки Блек Метъл
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Норвегия
    Там съм, много ясно.
    Як норвежки блек метъл.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    бройте меее ;]
    gorgoroth са от малкото (тру) блекари, които още слушам с голям кеф.. ;]
    ест, според мен бандата си е на Infernus ... ама как да е :]
    хъхъ..

Град
    Where the sun will never rise again...
    tam saaam
    Zabraveni me4ti,pogrebani v sulzi,spomeni bolezneni,potunali v luji...

The score of my soundtrack is written by blood,music of suicide written in red... where I'm lying there's just nothing than my dust... Forgotten, sad, miserable shit ...

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    това ми е една от най-любимите групи обичам ги, защото си жярват в това което правят

Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
    това ми е една от най-любимите групи обичам ги, защото си жярват в това което правят
    Какво правят?

Ми, гледайки музиката, няколко интервюта, и частта от Хедбенгърс джърни, където май е Гаал (ГЕЙл) ^^:

пият вино, замислят се минута над въпроса "какво ви вдъхновява" и с достойнство и достолепие отговарят "Satan."

Тоест и те са в черно-бялата сейтън анимацийка ^^
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Версията на GORGOROTH с Gaahl, които трябваше да гостуват у нас на 4 ноември, са направили промени в тур-разписанието си, поради ангажименти, свързани със записите на бъдещия им албум. За съжаление, отпада датата в София, като според официалното съобщение на бандата, всички отменени концерти ще бъдат пренасрочени за догодина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си