- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ГХП"Св.св.Кирил и Методий" Пловдив
mislq che e s ruskiПървоначално написано от SunShine {!}
![]()
az sym prieta s ae
Последно ще има ли родителска среща на 12 Септември ?![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
Да на 12 септември от 17:00ч .Първоначално написано от SunShine {!}
![]()
![]()
Мерси..Първоначално написано от marielshh
![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
има ли друг който е приет с ае![]()
paola_Rey е с английскиПървоначално написано от ели_09
![]()
ок мерси
МоляПървоначално написано от ели_09
![]()
zna4i s Paola_Rey bi trqbvalo da sme v edin klas nali ?
Ами,може и да не сте в един клас,защото паралелките с АЕ са повече от една..Първоначално написано от ели_09
![]()
аха ясно мерси
Ами един познат ми каза 4е 6те пада здраво у4ене супер аа :Д
Хаха, честито специално на тея дето сте с френски. Езика е отвратително труден, няма момчета и даскалката е откачена.You have no idea... ;D Знам го от опит :Р Хахах
ама е яко иначе хаха.
ne iskam da idva 15 septemvri....iskam si vakanciqta![]()
и аз си искам ваканцията ,пък и това здраво у4ене е доста успокоява6то![]()
![]()
Мерси,МерсиПървоначално написано от after_baby
![]()
..Не ме плашете още от сега с тея даскали
.. Ти сега кой клас ще си?
![]()
You are welcome9ти =Р
А вярно ли е,че първата година ще учим само Математика,БЕЛ,Френски,Муз ка и Физическо?Първоначално написано от after_baby
![]()
+ изобразително ;Р иначе, дам, вярно еМаале как ви завиждам ся като се замисля...
![]()
Мерси..Първоначално написано от after_baby
.. Ей,и да не ни целите много с моркови на 15 Сепрември..
![]()
![]()
Много си прост(а), бе!Първоначално написано от SunShine {!}
То за тва се вика ХУМАНИТАРЕН ПРОФИЛ, щото е с интензивно обучение на английски език.
Всички, които сте с интезивно обучение на определен език, много сте се преебали, да знаете!
Тия паралелки за нищо не стават...... ама съм сто процента сигурна, че родителите ви са ви накарали да влезете с такъв профил.......
Нито ме познаваш..нито имаш право да ме обиждаш..задръж си мнението за себе си.Първоначално написано от cherinka
..А дали сме се преебали или не,си е наш проблем,защото аз ще уча в това училище,а не ти.
И не можеш да бъдеш на 100% сигурна,че родителите ми са ме накарали да влезна с такъв профил,защото не е така.
Айде със здраве..![]()
Виж кво, пикло, позволи ми да знам по-добре от теб как стоят нещата.Първоначално написано от SunShine {!}
Нека аз да не уча в такова училище............Първоначално написано от SunShine {!}
аз познавам повече от големите,които сега ще са 10,11 клас и е само с момичета там и повечето разбира се са кучки![]()
Some girls are just born winners !
Мхм дааа преебали сме сеПървоначално написано от cherinka
чудно само кой го казва няква умствено органичена патка без капка мозък .. верно си е че тва е наш проблем ама така или иначе ти кво можеш да напраиш по въпроса
абс нищо .. аа не само едно затвори си устата , че излизат мн глупости и тъпотии от нея
cherinka .. така че си задръж мнението за себе си .. на някой се едно му пука кво си казал /а![]()
Горкаата тя .. иди се оправи и тогава ми се обади
![]()
![]()
![]()
![]()