- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Искам МОДЕРАТОРИТЕ да погледнат тук !!!!
Добре бе имам 1 въпрос форума ок сайта супер всичко идеално ! Обаче моля ви фанете направете така че който пуска тема той да може да си я трие да трие постове и да решава кой пост е за там кой не е ...... Просто ми писна от идиотски коментари и форума няма да е толкова бъкан със тъпи коментарчета !!!! Благодаря предварително !!
De-Phazz - Anchorless
тфа един вид си4ки да станем модератори бре![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мисля,че идеята не е лоша![]()
Не няма нищо общо с това всички да станем модератори а просто всеки да си контролира темата ! И просташки и обидни и флуудерски мнения ще бъдат трити от СОБТСВЕНИЦИТЕ НА ТЕМАТА !
De-Phazz - Anchorless
хмм...ама така няма да има на какво да се посмееми ще стане скучно
тцтцтц...
Cruel Intentions
Неговата си тема - да![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И така като секи си ''модерира''темите,то за модераторите кв'а работа ще остане?!?Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Пък и за тоя въпрос само към админите.![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
+1 ama az ne vidqx mnenieto na moderatorite![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Добре де модератори администратори ето сега имам грешка и немога да си я поправя![]()
![]()
Ами за модераторите ще остане това че те ще приемат оплавания и т.н или ще редактират разни теми който не са на мястото си винаги ще има работа за тях но просто ще стане много по лесно ако се въведе това !
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
да бе знам .. разбрах кфо имаш предвид... амаа ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
TOЧНО ТАКА!!!!!!!!!... +Не няма нищо общо с това всички да станем модератори а просто всеки да си контролира темата ! И просташки и обидни и флуудерски мнения ще бъдат трити от СОБТСВЕНИЦИТЕ НА ТЕМАТА !![]()
![]()
какви оплаквания като ти сам ще си оправяш тематаПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Cruel Intentions
Вичко, ти пускай още тъпи теми от рода на "кой иска да си чатим, че ми е скучно" и после се оплаквай, че всички те псуват.На сериозни теми никой не си позволява волности.Като темите ти са тъпи, си поемаш последствията и всички се забавляваме на твой гръб.
Това е работа на модераторите. Инъче всеки щеше да прави каквото сметне за свое добро.
Представям си теми от рода на "Хубав ли съм" и всички отговори само "Да", всичко друго делнато![]()
Ами това си е за сметка на човека !!! Той си пуска тема той да си я контролира !!! Да ето аз си пуснах тема бях се напил и искам да си я изтрия .... Да ама немога !!! Само дето флуудих безразборно..... А и не че нещо но аз не съм чак такъв флуудер има далеееч по големи флуудери от мене ... Но както и да е аз просто пуснах предложение щото 10 човека модератори не могат да се справят със 10000 потребителя нали сте нясно с това .... А този дет казваш със "хубав ли съм" си е лично негова работа дали ще трие мнения който не му харесват !! А пък от друга гледна точка защо да не може да си контролираме собствената тема нали все пак НИЕ я пускаме и коментари от сорта на "цитат на 1356235 реда и от долу ми не или ми да" е страшно изчерпателно .... Както и да е просто бях длъжен да предложа тъй като това е удобтсво както и за потребителите така и за модератори/администратои ! Приятен Ден !
De-Phazz - Anchorless
прав еПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Че ви искате хляба от ръцете наши да вземете.....А като си се напил и си пуснал нещо, което не искаш да се вижда повече, пускаш 1 ЛС на модератор и той ще ти съдейства. Харесва ми идеята да се известява дирекно за нарушения от дадена тема, но не и всеки сам да си я оправя. Не е лесно да се нагодят начините за модериране на 10 човека, така че форумът да запази своят общ вид, да изглежда така, че все едно го върши някой сам и то напълно естествено. Как ще се синхронизират тогава начина на модериране на 60 000 или там колкото са потребителя?
Идеята е страшно тъпа!Тогава за какво са модовете?!...Я си представи като всеки започне да си трие каквото на него му е кеф,кво ще стане,а?Това няма да заприлича на форум...Баси глупавата идея...Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
Май слънцето бая ви е напекло тези дни...
Чувате ли се въобще какви ги говорите, още малко адин панел ще искате да ви се осигури....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Никакъв шанс няма това да стане
Само като си преставих каква анархия ще стане и направо...![]()
То, ако така всеки може да трие чуждите постове(макар и в собствените си теми)ще станат супер скандалите, объркванията и т.н
Ние модераторите сме тук, за да вършим тази работа![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da az li4no iskam adin panel bix smenil na 1 pederast podpisa s moq snimka bix go i banal abe le6Първоначално написано от ЦвЕтИт0
po temata mnogo dobra ideq !!! edinstvenite dobri ot sedmici nasam...s 2 race s1m!!
Предложението няма смисъл и най-вероятно няма да се осъществи... така Модераторите остават без работа! Лично аз съм против.