.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Отказах се да чета още в началото...Стига сте комплексирали момчетата,бахти И както някой беше казал "жените се влюбват в мъже,не в половите им органи".
    Ti pyk ot kyde znaesh?

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Всичко е copy & paste от някакъв сайт. Имаше и информация защо така е написано. Ще потърся ако мога да намеря. Само искам да кажа, че няма момиче, което да не си е мислило "Ако на моя му беше само с няколко сантиметра по-голям щеше да е перфектен..."
    ем браво .. тфа се опитфам да им обясня но те си знаят - колкото по-големи п*шки толкова по дълга връзка да ви имам логиката
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Цитирай Първоначално написано от fr3e_s7yle
    Всичко е copy & paste от някакъв сайт. Имаше и информация защо така е написано. Ще потърся ако мога да намеря. Само искам да кажа, че няма момиче, което да не си е мислило "Ако на моя му беше само с няколко сантиметра по-голям щеше да е перфектен..."
    ем браво .. тфа се опитфам да им обясня но те си знаят - колкото по-големи п*шки толкова по дълга връзка да ви имам логиката
    Може би основната грешна на тези, който са написали това е че сравняваха горилите, шимпанзетата и хората.

Град
    Варна
    тва са глупости според мен всеки си има някакво мнение по въпроса и 1 тема едва ли ще промени мнението

4e ta ako mu e maluk penisa 6te ima li nqkakvo udovolstvie

Град
    BapHa
    Всичко, което прочетох беше "мъжете....жените...пенис....ма лък пенис...голям пенис..мъжете....жените...пен с...".Според мен не е важно толкова големината, а качеството, макар че не отричам, че колкото по-голям, толкова по-добре.
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Цитирай Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
    Всичко, което прочетох беше "мъжете....жените...пенис....ма лък пенис...голям пенис..мъжете....жените...пен с...".Според мен не е важно толкова големината, а качеството, макар че не отричам, че колкото по-голям, толкова по-добре.
    Рекорда за к*р да ти влезе целия, щом ще ти е много добре
    Streetball is my job!

Цитирай Първоначално написано от Puky
    "Жените считат мъжете с голям пенис за по-мъжествени." <--- Да бе Азис като си го уголеми до 26 сантиметра, много ли е мъжествен..
    Ти Азис възприемаш ли го като мъж ? Не, нали ? Можеби за това не т се струва мъжествен.

П.С: Някой искаше линк http://www.paradizo-sex.com/malepage...ain/intro.html

54 страници са ако не ви мързи четете :Д

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Леле Боже Господи какви глупости чета просто не мога да спра да се смея .... АБЕ ЕЙ ОЛИГОФРЕНЧЕТА вие като сте толкова разбирачите знаете ли кой ги пише тея неща ? Тъпа путка дето не е виждала по голяма пишка от 10 см .... Кви са тея 20-30 сантиметра бе ? То тва бърка във сливиците бе .... Нормалната дължина на влагалището на жена е 8-11 см бе !!! Я като сте толкова отворковци хванете чичкото със 37 сантиметровия и си го наврете целия да видите какво ще стане ? Леле какви малоумщини има писани просто не е истина !! НЯМА такова нещо като среден размер всеки човек си има някъв пишок и си го ползва ! Голям малък се 1 .... Имам сумати познати със малки пишки които карат приятелките им просто да остават не бездиханни ами после лежат по 2-3 дена щотото немогат да си поеамт въздух .... "Мъжете с големи пениси било по мъжествени" Това може да го каже комплексиран пиклио който незнае пика ли му е*е ли му се .... Просто ми става жал за това колко смотано мислят маса народ ... Подължаваите все така ще стигнете далече !!!! Деба ненаситното населени... И бтв с големия пенис се докарва по приятно АНАЛНО удоволствие от колкото ВАГИНАЛНО .... Момчетата изобщо да не се комплексират тва са глупости просто ако знаете как да си служите хем със достойнството хем със пръсти и език приятелката ви ще е предоволна и даже ще ви хвали Просто се отчайвам за деградацията на населението !
    De-Phazz - Anchorless

Само искам да кажа, че няма момиче, което да не си е мислило "Ако на моя му беше само с няколко сантиметра по-голям щеше да е перфектен..."
    може ли тихичко?

и бтв..
    A_non_E_Moose евала ахаха
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

мн сладка тема смях се от сърце

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от A_non_E_Moose
    Значи половината от мъжете на земята, горе доло една четвърт от населението на земята, са "важни" личности? Нека направим едно теоретично изчисление:
    Във входа в който живея има 8 етажа с по 4 апартамента на всеки от които един е двустаен а другите нормални. Има двадесет и четири нормални апартамента и 8 двустайни, нека средно в нормалните да живеят по 3 човека а в двустайните по 5. Общо 112 човека, 72 в нормалните и 40 в двустайните. Да предположим, че съотношението мъж жена е 1:1. Това прави 56 мъже и също толкова жени. Ако (по твоята статистика) всеки четвърти мъж е някой, то в моя вход трябва да има 14 важни личности от мъжки пол...
    Познай какво! Няма нито един по-необикновен човек, не само в моя вход, но и в целия блок.
    За сметка на това в другия блок са само суперзвезди..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    твърде нагло е написано

даже добивам чувство че не си човек, ако хуя ти не е голям (т.е 20+ см)
    и че аз не съм нормална, защото предпочитам духовното пред здравото чукане и т.н.. щото казвам че размера няма значение.. а как работи..
    +1

Vichko0o недей да се нервиш не ти отива...

П.С: Бай дъ уей някой неща наистина звучат смешно, но пък други са доста верни.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    твърде нагло е написано

даже добивам чувство че не си човек, ако хуя ти не е голям (т.е 20+ см)
    и че аз не съм нормална, защото предпочитам духовното пред здравото чукане и т.н.. щото казвам че размера няма значение.. а как работи..
    Съгласна напълно

Kolkoto bog dal , pa na koito ne i iznasq kon da q ebe se ta .........

Аз съм с малък пенис и мога да Ви кажа, че не съм единствения. Като прочетох горните работи още по гадно ми стана. На 21 съм и още не съм правил секс, поради тази причина. Може и да съм луд, но в последно време ми се струва, че пениса ми се смалява.Хептен да си мисля какви ли не работи. Комплексиран съм до "ента степен" Има доста момичета, който си падат по мен, но като знам какво имам в гащите и ме е страх.

Това е толкова нагло написано, че замалко дори се почувстах неудобно от малкия си приятел. Стигайки до половината на половината видях толкова смешни "факти" ,че вече ми се препика от смях... Скииите примерно това "Мъжете с по-големи пениси си падат повече по жените, отколкото мъжете с по-малки пениси. " (рофл) Абе стига бе...това му викате факт?! Това са некви ебаси измишлиотините Непрочетох всичките. но ще го направя може да има и по-смешни знам ли

Град
    Roma, Italia
    "Мъжете с по-малки пениси мастурбират по-често."
    Ako e istina OMG, otkrih toplata voda
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от A_non_E_Moose
    87% от всички статистики представени в интернет са измислени!

Докажи ми, че твоята е изключение!

40% от жените живеят с даден мъж, защото той е еди кой си...
    Значи половината от мъжете на земята, горе доло една четвърт от населението на земята, са "важни" личности? Нека направим едно теоретично изчисление:
    Във входа в който живея има 8 етажа с по 4 апартамента на всеки от които един е двустаен а другите нормални. Има двадесет и четири нормални апартамента и 8 двустайни, нека средно в нормалните да живеят по 3 човека а в двустайните по 5. Общо 112 човека, 72 в нормалните и 40 в двустайните. Да предположим, че съотношението мъж жена е 1:1. Това прави 56 мъже и също толкова жени. Ако (по твоята статистика) всеки четвърти мъж е някой, то в моя вход трябва да има 14 важни личности от мъжки пол...
    Познай какво! Няма нито един по-необикновен човек, не само в моя вход, но и в целия блок.

...80% от мъжете имат среден или по-скоро малък пенис
    А дали на другите 20% просто не им е с абнормални размери?

...80% от жените биха искали партньорът им да има по-голям пенис!
    Виж горното... тези 80% (което не ми се вярва да е толкова) или са алчни флцорци или са с клецани толкова много, че са станали както е израза, метър на декар.

Какво ще кажете за това: 20% от жените живеят с даден мъж заради големият му пенис...
    Значи всеки един мъж с "по-голям" паток е обречен на живот с жена която го възприема като ху* с крака?

мързи ме да чета повече, пък и мисля да си лягам...живи и здрави!
    Това са единствените неща които НЕ са истина, всичко друго (почти) е вярно.Също така смятам, че в тази тема пишат повечето юзъри от мъжки пол които се опитват да опровергаят написаното (нищо лично, ако имаше тема и за жени с малки гърди определено някои жени щяха да се опитат да опровергават

Град
    ВарНа

Re: 70 Факта свързани с размера на пениса

Прекаленото мастурбиране предизвиква смаляване на пениса ви и изтощава сексуалната ви енергия.
    спирам
    Fuck you bitches ;p

emi bravo na 4oveka deto e napisal infoto pone se epostaral

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Това са единствените неща които НЕ са истина, всичко друго (почти) е вярно.Също така смятам, че в тази тема пишат повечето юзъри от мъжки пол които се опитват да опровергаят написаното (нищо лично, ако имаше тема и за жени с малки гърди определено някои жени щяха да се опитат да опровергават
    Ми неее, аз като момиче не се съгласявам със статията
    Толкова е невярна, и толкова налго написана, че излиза че всички момчета с членове под 17-8 см са пълни нещастници и мухльовци.
    това отношение направо дразни..
    Абе мъжете не са някви пениси..
    На нас яко ли ще ни е да ни възприемат само като ходещи путки?! ...

Все едно да се направи статия как всеки мъж иска момиче с дупе като на Джей-Ло, цици като Памела и т.н.
    А на всички им е ясно че такива мацки са наистина малко (с перфектен външен вид), и са заети.

Така е представено всичко, че все едно члена на мъжа е мерило за него дали е качествен човек или не. Все едно всички с по-малки размери са недостойни и негодни. Толкова е тъпо. А момичетата, които са се съгласили с тази статия според мен са адски бездушни и повърхностни!
    Не забравяйте че външния вид и всичките други неща са второстепенни. За мен това е нещо повърхностно, все пак е до време. Поддръжката е съвсем друго нещо де, да не мислите че се правя на най-добрата и харесвам дори грозните и немитите. Но както и да е. За мен най-важни са маниерите, чистотата, поведението.. И т.н.
    Любим цитат от Малкия Принц - "Същественото се вижда със сърцето"

Аз можех да се родя плоска като дъска, цял живот да не ми порастат гърди и да ходя със сутиен А, но със сигурност щеше да се намери човек който да ме обича и за който не е важно толкова че имам пъпчици вместо цици (е, не съм се родила така де, давах пример...)

АЙде, няма да намесвам любовта, но статията е грозна и поне за мен е невярна. Момиче съм.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

NIE JENITE OBI4AME PENISI (golemi po vazmojnost) --izvoda e tova adskata tema
    majoretkata...skype-sladkata164

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си