- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 70 Факта свързани с размера на пениса
Прекаленото мастурбиране предизвиква смаляване на пениса ви и изтощава сексуалната ви енергия.
всичко знаех, но точно това не съм го и предполагала !
Първоначално написано от foreverr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tianiira
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
samo 20+ li gi smqta6 za golemi .... 4e ti i 1/4 nqma da moje6 da go lapne6Първоначално написано от jghgh
![]()
tva ne e istina do nqkade... v na4aloto kato luska6 toi se ogolemqva i raste mn burzo za po kusno moje da se kaje 4e te izto6tava no ne i da namalqva!Първоначално написано от savoy
Ммм дам значи и аз трябва да спадам към духовнитевсе пак най-важното е как работи с инстромента ,а не размера ...той и да е гоооолям ако незнае кво прави нямва файда хаха
![]()
Пък и предпочитам правенето на любов,адски романтично е и хах![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
хихи кърти ама пощи всичко е вярно![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
e nie zatowa se hilim za6toto ne e vqrnoПървоначално написано от Kokinho
![]()
Hmm tvae qko![]()
Никой нищо не е научил. Някой от вас знае ли, че секса се прави от 2-ма? Ако мъжът е с по малък пенис и ако жената наистина иска да бъде с него и го обича и т.н., то тогава тя ще прилага специални за случая тактики за да изживее един хубав разтърсващ секс!!! Лично аз спадам към 17-18 сантиметровите пениси и приятелката ми го знае ( и да тя ми казва, че ми е голям но аз си знам че не е така...) Въпреки това тя прави секс с мен и след всеки път тя е доволна(не благодарение на мен, а благодарение на 2-та!) Та.. ако някоя жена се изсмее на момче с по малък пенис то тогава тя за нищо не става... Ляга като труп и чака да я чукат... Ебах ти секса![]()
![]()
![]()
![]()
Относно момчетата с малки(или по скоро нормални) пениси:
Момчета спокойно... всеки влак си има пътници! Не са нужни тъпи експерименти за уголемяване на пенисите! +това винаги можеш да компенсираш малкия пенис!
Около 50% от оргазмът на жената е предизвикан от любовната игра! Ако я възбудиш достатъчно по време на любовната игра на нея няма да и пука дали ти е 17 или 22 см!!! Тя просто ще свърши...
Всичко това го казвам като човек който е експериментирал достатъчно в леглото... а и също така 80% от приятелите ми са жени... малко или много познавам женската психика и начин на мислене!
Евала savoy!Първоначално написано от savoy
Ние от Плевен май по ги разбираме тези теми
![]()
леле .. това си беше чиста храна за мъжете с малки пенисии те са хора де.. малко уважение..
На който не му изнася - да си купи Male Edge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А бе има вярно, ама и много простотии има.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тази тема е една грешка !! 70 % от информацията е нелогична и напълно измислена.Просто някой си там решил да разсъждава върху предимствата на големия пенис мислейки си,че неговият е такъв..този човек или е бил с комплекси относно размера,или определено не си е знаел сексуалността.Не допустимо е да пишете,че момичетата които имат "надарен" приятел се хвалят с това. От опит мога да кажа,че 80% от испанките (понеже живея в Испания от 11г.) търсят духовното и моралното..българките също,поне с такива впечатления съм останал.Да, наистина има много момиченца,респективо - курви, които се чудят едва ли не,какво да си заврат,но не може да се говори общо за всички.Също така,ако приятелят ти има 25см пенис, но е глупав,наивен и жалък,какво бихте предочели ?! Всички "мачовци" които казват: ЕЕЕ, аз иам "20см кур", винааги доукрасяват с 5-6см.. жалко е,наистина![]()
хмм това означава, че всички с пениси под 19 сантиметра трябва да се самоубият ли ....
Или пък примерно ако ти е 21 сантиметра и свършваш за 2 минути или си със 12 сантиметров и свършваш за 50 минути, и в двата случая, никоя жена няма да е задоволена така, че .... Не само размера е от значение ....
ехее ако е така и аз трябва да тръгна и да търся мост,като колегата от предните страници.Ненормална тема.![]()
Първоначално написано от asdzxccc
Някъде четох че за в България статистиката за средно ниво на пениса е брутална... по добре да не споделям май...![]()
Това са пълни глупости! Каква е тази измислена статистика? Кажи ми кой е правил изследваното и тогава ще се опитам да ти повярвам!
,,.. И спрете да сдухвате хората. Ами ако чете някой 13-14 годишен нали докато стане на 18 ще бъде сдухан отсякъде.''
После защо имало такива теми от рода: ,,16 см малък ли е? '' и т.н. И както казаха отново преди мен: "Жените се влюбват в МЪЖЕ, НЕ в половите им органи!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Размерът има значение, но това не значи, че нормалният размер е 22см. ;о Тази тема е пълна с абсолютни глупости и според мен е ебавка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()