- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 70 Факта свързани с размера на пениса
И на още 5000 места пише "жените обичат големи пениси". От 70 фактите станаха на под 10.Мъжете с голям пенис са по-самоуверени.
Жените предпочитат мъжете, които са по-самоуверени.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Нали се сещате,че ако 80% от мъжете имат малки пениси,то тогава техните пениси няма да бъдат малки,а нормални![]()
Тази информация е взета от някои сайт за уголемяване на пениса,100 %!!!Страшно неадекватна информация,направо смешна...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
прочетох целия форум и чесно казано се попилях от смял,но има някои неща който са вярни. аз имам един въпрос?Споредвас вярно ли е че масторбирането води до смаляване?
ако ви е толкова малка патката и неможе да живеете с тва и сте комплексирани на мах , винаги има решение
=>2500 евро при пластичния хирург , увеличаване до 3,5cm
Таблетки за уголемяване на члена - http://track.naturalxl.bg/product/Na...4&bid=advandec Използвам го само от 6 седмици. Пенисът ми порасна с почти 2см.
Ква е тая статистика, кви са тия 5 лева, аз броя ама да ни наредят всички и да почнат да ни ги мерят, тогава да изчисляват, размерите, а не някъв си цайсат рапунцел, да ми се прави на учен, тва ДНК не може да се предскаже кво ще стане с теб, мен или някой друг. Моя може да е 6 см може да е 16 може и да си го навивам по кръста, а на трети може да му е и 30 см и кво? Само да имах вълшебна пръча, по малак чеп от 40 см нямаше да има тогава да ви видя пу*ките без дъно какво ще правите. Не знам, кви са тия курви в днешно време да е*а. Това човек да не му се живее като ви гледа, язък.