.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Голям фен Аватара на play23
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger Виж мнението

По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние. (изглежда ли ви логично?)
    Стигнах само до това и се отказах, определено не е вярно и не ми изглежда логично. По-късите в спаднало състояние обикновено си увеличават размера няколко пъти, докато по-дългите доста по-малко.

Мъжете с голям пенис са по-самоуверени.

Жените предпочитат мъжете, които са по-самоуверени.
    И на още 5000 места пише "жените обичат големи пениси". От 70 фактите станаха на под 10.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa Виж мнението
    И според мен :
    "По-късите и тънки от средното пениси в спаднало състояние обикновено са и по-къси и по-тънки във възбудено състояние."
    ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО!
    Пълни глупости!!!
    +1 по късите обикновенно се издължават повече

Супер фен Аватара на HolyShit
    Само глупости

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Нали се сещате,че ако 80% от мъжете имат малки пениси,то тогава техните пениси няма да бъдат малки,а нормални

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Тази информация е взета от някои сайт за уголемяване на пениса,100 %!!!Страшно неадекватна информация,направо смешна...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

прочетох целия форум и чесно казано се попилях от смял,но има някои неща който са вярни. аз имам един въпрос?Споредвас вярно ли е че масторбирането води до смаляване?

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ако ви е толкова малка патката и неможе да живеете с тва и сте комплексирани на мах , винаги има решение

=>2500 евро при пластичния хирург , увеличаване до 3,5cm

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от izzi_00 Виж мнението
    прочетох целия форум и чесно казано се попилях от смял,но има някои неща който са вярни. аз имам един въпрос?Споредвас вярно ли е че масторбирането води до смаляване?
    Не е вярно, ама не знам , при теб ,може би, страничният ефект е неграмотност!
    maDamn

Таблетки за уголемяване на члена - http://track.naturalxl.bg/product/Na...4&bid=advandec Използвам го само от 6 седмици. Пенисът ми порасна с почти 2см.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от dimitar358 Виж мнението
    Таблетки за уголемяване на члена - http://track.naturalxl.bg/product/Na...4&bid=advandec Използвам го само от 6 седмици. Пенисът ми порасна с почти 2см.
    Можеш ли да го вдигаш?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Можеш ли да го вдигаш?
    защо да не може
    хваща го с ръка
    и го вдига
    или с две ръце
    може да включи и кръста

Ква е тая статистика, кви са тия 5 лева, аз броя ама да ни наредят всички и да почнат да ни ги мерят, тогава да изчисляват, размерите, а не някъв си цайсат рапунцел, да ми се прави на учен, тва ДНК не може да се предскаже кво ще стане с теб, мен или някой друг. Моя може да е 6 см може да е 16 може и да си го навивам по кръста, а на трети може да му е и 30 см и кво? Само да имах вълшебна пръча, по малак чеп от 40 см нямаше да има тогава да ви видя пу*ките без дъно какво ще правите. Не знам, кви са тия курви в днешно време да е*а. Това човек да не му се живее като ви гледа, язък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си