- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- НЕЩО покъртително !!!
Правя тази тема,за да изразя своето възмущение !!! Става дума езиковите гимназии или конкретно за Испанската гимназия!
Момиче съм и тази година кандидатствах. Балът ми е 31.930. Както мисля Ви става ясно, не ме приеха от 1во класиране. НО момчетата ,които кандидатстват в същото училище,могат да влязат с бал 31.000. И мечтата ми няма да се сбъдне ,защото просто нямам член ?!ХАХАХА твърде " ТЪПА " причина ! Защо ,смятат момчетата за по -глупави ,или просто малко от тях кандидатсват в езикови училища,и директорите се чудят как да запълнят местата си ?!
сигурна съм,че не само аз съм ощетена и откъсната от мечтата си по този отвратителен начин !!!![]()
![]()
![]()
Ами да,права си.Момчетата винаги са били облагодетствани...Но нито ти,нито аз,можем да направим нещо по въпроса...Айде,здраве да е!![]()
![]()
![]()
Аз предлагам да си смениш пола и готово![]()
![]()
Сега сериозно...
Ти от къде разбра,че момчетата влизат с толкова ,па момичетата с толкова... Мисля че се класират тез с по-висок бал е не дали си момче или момиче!![]()
Права си,обаче момчетата попринцип изкарват по-слаби оценки от момичетата.Затова балът за момчетата е по-нисък от този на момичетата.Момчетата,изкар ващи по високи оценки на изпитите,са тези които кандидадстват за математическа гимназия.Но наистина не е честно според мен да има квалификации по пол.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
ами към нас изискванията са повече....от момчетата не се иска кой знае колко![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
vqrno e , no opitai s vtoro klasirane . lelq mi e y4itelka i kaza 4e v4era e hodila v inspectorata i sa i kazali 4e polovinata ot kandidatstvashtite ne sa si podali dokumentite a i vseki 4-ti ima 2ka po matematika![]()
too.. i men ne me prieha v ispanskatamoq bal e 30.286
mi ko da naprava ne mi se otdava taq matematika da go eba
![]()
(справочник) миналогодишен бал: младежи - 1 класиране- ИЕ,ПЕ,БЕЛ,Г - 31,000Първоначално написано от densii
пффф половото разделение е е****и помията!!!
Какво повече имат момчетата от нас, че им е и по-лесно да влязат в някое даскало? К*р? И какво от това..
Смятам това за пъъълна простотия...
Защо трябва момичетата да учат и да се бъхтят повече от момчетата? Защо за нас изискванията са по-големи?
Това, че сме по-умни е ясно, но все пак нали и "силния" пол трябва да се потруди..
Много се радвам, че не кандидатствах и тази година....
Авторке, такъв е животът и това няма да ти е последното сблъскване с този проблем ... заради това стискай зъби =]
Pendulum - Blood sugar (music)~
офф...
То е по брой ве като има определения брой момичета и просто се е паднал такъв минималния бал.Приемете че сте по умни
Момичета, гордейте се, че ви приемат за по-умните![]()
Ако бала за момчета беше еднакъв с този за момичета, повечето езикови гимназии (а и не само) щяха да станат девически училища![]()
А и не във всички училища е така... разказвали са ми, че във Втора испанска има класове с по 1-2-3 момчета...
Става така, защото половината места са за момичета, а половината за момчета ма овцооооооТака се съревноваваш само с момичетата, защото момчетата обикновенно изкарват по слаби оценки по БГ от вас, както и вие изкарвате по слаби оценки по математика. Да се беше напънала малко и да беше изкарала 33 и нямаше да седиш и да се оплакваш тук
![]()
Глупави хора няма, има само такива които постъпват глупаво.
По темата-проблема на повечето от момчетата е, че са мързеливи..
Аз също съм против въведената система, тъй като трябва да имат някакъв мотив, който да ги абицира да учат повече и да полагат повече усилия.А то точно обратното.Спокойни са, че дори и да бал по-нисък на връстничките им пак могат да влезнат в елитна гимназия-както е в твоя случай.
Но не се ядосвай, няма да промениш света.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Овца може би е майка ти,но не и аз ! Селяко,като не разбираш темата, не пиши ! Ако ти учиш в някакъв техникум след 8 клас ( не се старая да обидя тези училища) ,защото не си могъл да влезнеш никъде ,и си тъп като галош,то аз се интересувам за своето бъдеще ! И съм се "напънала" достатъчно, не коментирай бала ми - а иии не се оплаквам !Първоначално написано от Tazadar
Офффф не ви ли е ясно че на всякъде е така? Не е само в испанската ви гимназия, във всяко едно училище е така, защото има по 13 момичета и 13 момчета за клас. Разберете го най-накрая...1000 теми видях такива!
Кво ми говориш бе! Най - малкото техникуми вече нямаПървоначално написано от ^Sweet_Secret^
И не че ти влиза в работата, но влезнах след 7-ми клас и то без частни уроци! Така че пак си помисли, кой е тъп като галош
Мрънкало тъпо
![]()
да тва найтина е мега тъпокоито го е измислил няма да казвам
ама найстина е тъпо да си бъхтил цяла година и да не влезеш в даскалото което искаш защтото разбираш ли някъф си пиклю имал член ебахти скапаната система...и аз не съм мноо доволна приеха ме на 2по място НЕГ бургас исках ТГ ама на...
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И аз мн се ядосах миналата година когато кандидадствах, защото бала за нас е по-висок. И все си мисля че можем да осъдим министерството за полова дискриминация (тфа сериозно го казвам), защото по Конституция сме равни а това си е дискриминация. И понеже не ме приеха в Испанската сега съм в 22-ро и съм мн щастлива от тоя факт.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не би следвало да е така, защото всички сме 7ми клас и имаме равни права. Пак повтарям... Демокрация в България през крив макарон!
Ми, от всичко следва, че момчетата са по-тъпи от момичетата така ли?![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
мн сте тъпи ве ей всичко е по бройката като има повече момичета по умни от вас какво да направим всеки си има отделни места това че при нас има по малка конкуренция кво сме виновни замислете се просто има мн хора над вас с по висок бал и те зимат подред а минималния се определя по последния взет човек а не е няква граница
ае млъкнете и стига сте се оплаквали.
пп Чудя се транссексуалните къде спадат![]()
Ми вярно е, че ние сме с по-висок бал ама ако започнат да приемат само по бал без да гледат момиче ли си или момче в класовете ще има по 2-3 момчета и останалото момичета. Така ли щеше да е по-добре? Просто момчетата си дават по-малко зор и изкарват по-ниски оценки. Момичета примирете се- траа да изкарваме по-високи оценки просто![]()
abeee q stiga ste se obijdali..No da mina kum teemaata 4esti kazana az vse o6te nnz kude sum prieta tui kato vs mi u4ili6ta koito napisah sa s mn visok bal(moqt e 31,10i nikude ne me prieha makar 4e za 2 angl imam bal,kakto i da e i spored men ne biva da e 4ak tolkova skapano 6toto mom4eta prosti kato...vlizat a az zqla god sum u4ila,hodila na 4astni urozi i segaa....karai no moje bi na 2 klasirane sum vuv 2 nagl
![]()
абе тъпо не сме учили ама майкати кой я е учил да се ебе ае млъквай
Абе нали има разделение и се бориш само с момичета,какво те интересуват момчетата...Тяхния бал е по-нисък, защото нали като имат по-ниски оценки, а трябва да се запълнят места (примерно 1 паралелка с 13 момчета и 13 момичета) те взимат първите 13 с най-високи оценки и последният,13-тият,който е с най-нисък бал от всички дава минималния бал за тази паралелка,затова вас момчетата изобщо не ви бъркат..ако се бяхте напънали повече щяхте да си изкарате 32.5-33 бал, вместо сега да седите тука и да се оплаквате как имате пу*ки и заради това не можело да ви се сбъдне мечтата.И недейте говорете,че тва не било оплакване,ако не е, тогава какво е - да седиш и да се жалваш,че не си влязал еди къде си, защото не ти е стигнал бала...Ай сектир вече,всички претендират за високи оценки,а всъщност не знаят и за 3.00,но това е друга тема вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казаха ли ви гоПървоначално написано от bLex4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ae nai qko e da si hermafrodit![]()
![]()
kogat ti iznasq si mom4e kogato ne ti iznasq momi4e![]()
![]()
![]()
![]()