- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- НЕЩО покъртително !!!
Не се впрягай толнова!Има и второ клсиране и може да те приемат пък.Надеждата умира последна.
Puedo escribir los versos m
Първоначално написано от *GlamorouS*
Ау, разби ме!
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
еми те по принцип момчетата не са по-тъпи от нас, ама са по-мързеливи и не учат много. Освен това момчетата са по-малко от момичетата, а във всеки клас трябва да има поравен брой момчета и момичета, затова нас ни затрудняват повече, какво да се прави.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не се ли примирихте вече?![]()
What you give is what you get!
ХАХха сега ви се смея на темата, ама като бях 7 клас и аз се възмущавах от тази "несправедливост"![]()
Обаче като се замисли човек наистина е по-добре да има определени бройки, иначе елитните гимназии щяха да се превърнат в девически училища, както някой вече каза.
Доказано е, че на 14 момичетата да доста по-развити от момчетата и в случая демокрацията защитава по-слабите, мили моиИначе на 16-17 момчетата настигат момичетата, обаче нали се сещате, че 7 клас и кандидатстването са минали...
И авторката, да беше си седнала на задника и да беше изкарала по-висок бал, сега и да плюеш и да се възмущаваш все тая![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Пфф.. и аз навремето се ядосвах, но не виждам някаква смислена причина..
Трябва да ти е все едно те с какъв бал влизат, важното е какъв е балът на момичетата
А и това, че не си приета на първо класиране, не значи, че на второ няма да те огрее
А и балът на момчетата е по-нисък, защото като цяло те изкарват по-ниски оценки и оттам се сформира и балът им
А и оценките на един кандидат-гимназиален изпит не винаги са реални, не можеш да кажеш, че някой е глупав, защото има по-ниски оценки, една интелигентност не се измерва с оценки, а по много други по-реални критерии![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi, vmesto da mrynka6 sega, da be6e izkarala bal 33 i 100% te priemaha. ma ti poneje si typa i si izkarala niski ocenki i vyob6te ne te priemat v moito daskalo obvinqva6 sistemata. prieti sa samo 60-70 momi4eta, koito sa si u4ili, a 6tom ti ne si tva si e izcqlo tvoi problem! MI SYJALQVAM!!!! DA SI U4ILA, KOGATO E TRQBVALO!!!![]()
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от ^Sweet_Secret^
1-во Да ти имам мечтата... W T F Mates ?!
2-ро Момчетата са по-малко, и за това те влизат с по-малък бал, явно не си чак толкова умна, че да се сетиш.
3-то Още веднъж ми се потвърди представата че шампионите в училище, всъщност са доста глуповати.
4-то с тоя бал ще влезеш на 2-ро, 3-то класиране не се притеснявай....
Момчетата изкарвали по малко от момичетата.... ГЛУПОСТИ!!!
Според мен е така,защото момчетата са по-малко ...сигурно има по-основателни причини,но просто от доста време съм на това мнение![]()
Абе момичетата и момчетата въобще не се състезават помежду си. Има си точно определен брой момчета и момичета за клас (по 13). Така че това че не си влязла не е защото някое момче е заело мястото ти, а защото не си изкарала достатъчно високи оценки и конкуренцията ти е била по-силна от теб.![]()
1во->както каза Dark~Illusion има си определен брой момчета и момичета в паралелката.
2ро->ти не се състезаваш с момчетата,а само с момичетата !
3то->момчетата като цяло изкарват по-ниски оценки и затова и балът им е по-нисък..а и момчетата са по-малко от момичетата
Много се радвам, че го има това разделение, не бих искала да си представям какво е да си във випуск от 170 момичета и 20 момчета примерно.Бтв това, че момчетата са по-глупави, никак не е вярно. Просто мъжкият и женският мозък функционират различно, ама това е друга тема...
Don't worry, be happy!
Abe mnogo si e pravo momi4eto...i az minalata godina bqh taka s bal 31.750 ne vlqzoh v ispanskata,a mom4e s bal 30 vlezna. Ami ne e 4estno kakto i da se pogledne...
Da mom4etata i momi4etata ne se saztezavat, ama to4no tva ne e 4estnoto...kvo kato gimnaziite 6te se napalnqt samo s momi4eta, kvo da se pravi masovo im e po-visok bala!!! Ne kazvam, 4e nqma mom4eta s visok bal-ima...ama spored men mom4etata i momi4etata trqbva da se sastezavat zaedno...vse pak vsi4ki sme hora i sme ravni...tva si e diskriminaciq!!!![]()
аз ще обясня на жалващите се какво се получава,когато няма разделение момичета/момчета
получават се класове с 25-6 путки които мрънкат защо момчето е само 1!
ами има и обяснение защо по-голямата част от момчетата кандидатстват след 8 клас,и в техникуми и паралелки различни от езиковите-просто те са умни(със следващото не целя и не желая да обидя никой) езиковите паралелки и гимназии са пре******* защото там се учи само някакъв тъп език,няма предмети или професии....и кфо накрая излизаш с една дипломка за един пиклив език, и какво налага ти се да ходиш на курсове за да си изкараш кандидат-студентските изпити,поради простата причина че попринцип в програмата на езиковите не влиза дадения материал!
е сега с матурките малко ви улесниха,понеже си имате един задължителен бг и някакъв предмет по избор и можете или ще можете да кандидатствате навсякъде!
Не ЦЕЛЯ ДА ОБИДЯ НИКОГО,ИЗКАЗВАМ ЛИЧНО МНЕНИЕ И МОЛЯ НЕЦЕНЗУРНИ КОМЕНТАРИ ПО МОЙ АДРЕС ДА БЪДАТ СПЕСТЕНИ!
ОЦЕНЯВАМ ТРУДА НА КАНДИДАТСТВАЩИТЕ И ИМ ЧЕСТИТЯ,ЗА НОВИТЕ УЧИЛИЩА!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Като прочетох заглавието и си викам:"Оле нещо потресаващо...Какво ли е станало..." И влизам аз в темата и какво да видя...Голям смях ме напуши за твоето потресаващо нещо...Ако се беше замислила малко щеше да разбереш,че теб бала на момчетата на те бърка,защото ти се съревноваваш с момичетата...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Мале, колко сме отворениПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
Кефиш ме
![]()
Темата е тъпа.. незнам как да ти отговора?! Просто е прието, че момчетата не учат много (имат къде ли не по-важни проблеми) и за това при тях бала е по-нисък..
+1Първоначално написано от soulja_girl4e
не само във 2ра испанска е така.. аз съм в Бургас в испанска и в моя клас има само 2 момчета..Първоначално написано от zloto
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
eee, golqma rabota kato ima po 2-3 mom4eta, vse edno ne mojete da si ob6tuvate s mom4eta i izvan daskalo... nali vs e 4estno i 6te ste v u4ili6teto det ste iskali.
rubi, ne shvanah kakvo ob6to ima tva s tehnikumite s temata , ama nqma zna4enie...z mislq 4e s ezik , koito da znae6 pe4eli6 mn pove4e otkolkoto da znae6 kak da 6ie6 primerno ili nqkva takava profesiq...6toto kato zavar6i6 ezikova gimnaziq nai-malkoto prevoda4ka moje6 da stane6-dosta po-visoko platena rabota...![]()
В повечето училища е така.И на мен ми се струва тъпо,но така са го измислили някои хора..![]()
Във всички училища е така поради няколко причини. Първо, че момчетата са по-малко от момичетата, а и попринцип в езикови гимназии кандидатстват по-малко момчета (повечето отиват в професионални). Второ, че това нас момичетата не ни бърка много, защото във всяка паралелка си има определен брой момичета и момчета, които влизат и в крайна сметка ние се съревноваваме само и единствено с момичета. Не мисля, че някой е дискриминиран или нещо от сорта, но от друга страна наистина щеше да е по-добре бала да е еднакъв - или по нисък, че всички да се радват или по-висок че всички да са нещастни. И друга причина поради която мисля че бала трябва да е еднакъв е, че на момичетата им е много по-трудно да влязат в елитни гимназии, а всички правим едни и същи тестове.
не във всичкиПървоначално написано от *Nutty*
![]()
![]()
така и не мога да разбера закво някви озлобени личности се регистрират изобщо? тука хората търсят помощ,съвет, а не простаци които изглежда тук изразходват личните си емоции ..![]()
тва могат да ми го обеснат само хорица като tazadar или още там кви бяха другите гъзари .. кат не ви изнася "X" си е горе ! даже сиг са го направили червен за момчетата да могат да го различават
това в кръга на шегата ..
по темата : колкото и да намалят бала за тях, те не отворят ли учебник работата няма да стане ..а, и кво значение има ? гледай ти да си добре .. един ден кат фанат да работат нещо няма да им намалят работата щот са момчетавсичко се връща (:
no doubt-don't speak
Абе да сте седнали и да сте учили кво се оплаквате...А най-смешното е когато казахте,че момчетата били по-тъпи![]()
![]()
![]()