- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно лагерите и 13-14 годишните.
Така... тая тема я правя с цел да помогна на братовчедка ми. Ние сме си много близки и тя ми споделя всичко. Тя е на 13 и скоро ще ходи на лагер (след 2-3 дена) на морето... ще има всичко : алкохол, цигари... Така де да си дойдем на думата... Тя много иска да си хване гадже там и да се натиска (не чак секс) и ме пита какво да направи... ?!? Просто нямам идея какво да й кажа... До сега не се е целувала с език. Каза че има голям мерак за това. Кажете ми как да и помогна с нещо ?
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
мисля,че тук става въпрос за тебе!ставате банални вече с тези ваши сестри,братовчедки,приятел ки.защо не си кажете че ства въпрос за вас???а по темата ние какво очакваш да ти кажем след като явно не си достатъчно доразвита за тези неща които те вълнуват!като ти дойде времето нещата ще се случат от самосебеси,без въпроси...Първоначално написано от baby_inloff
Няма как да и помогнеш, ако тя си няма акъл в главата и не може сама да се контролира.
Много трябва да е внимателна, относно компанията с която ще бъде на този лагер.
Алкохола не носи само положителни емоции, особено ако си на тези години и подаваш лесно-по-добре де не прекалява и ако пие или пуши, то да е защото го иска, а не за да бъде част от групата...
Доста сложно е да я напътсваш предварително, основното е да бъде разумна за да не съжалява после.
За гаджетата-няма определена рецепта.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
СЕРИОЗНО ГОВОРЯПървоначално написано от IvOnDa
КАТО има някакви лапета които си измислят не значи че и аз го правя... Наистина става въпрос за братовчедка ми ... ако искате вярвайте
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
![]()
Абе случва се да не говорят за тях самите. Мен ако 13 годишната ми братовчедка ме пита нещо такова ще изпадна в шаш и смут и няма да знам какво да й кажа.
Кажи й, че ще си дойде от самосебе си, да не го мисли много.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мерси един човек да даде смислено мнение. Много благодаря.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
Мерси ... чудесно казано, да събера още мнения и ще и кажа всичко малко да се поуспокои, че е много развълнувана около този лагер.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
Братовчедката ти, която е на 13, по-добре да се чипка в басеинчетата с пояс, да си чете книжките и да си играе с приятелките.13 въобще не е възраст за алкохол, цигари и целувки с език.
Е, нали е решила да си хваща гадже, няма как да се успокои преди да стигне до морето.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Еми като искаш натискай се какво искаш да ти се каже
За това си прав. И това ще и го кажа. Аз не пуша и не искам тя да пушиПървоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
ОоО боже опази от товаПървоначално написано от IvOnDa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не разбра ли че не е за мене беПървоначално написано от KrisLovePuti
Това че вие не сте близки с роднините си не значи че аз си измислям и че се отнася за мен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Големи малки курви се навъдихте бе ебаси майката .....
Жив пример от обяд докато бях на работа и с подчинените ми в почивката ходим цъкаме футболче в един парк има баскетболно игрище разни бабки с децата и т.н. ... и понеже одеве нямаше почти никой само някви пикли очевидно на възраст между 12-14 години и аз с цигарата в ръка изкарана през прозореца се качих с колата на игрището и й запалих гумите разни въртележки глупости направих си гъделич на душицата след като паркирах тия малките кифли веднага ми се лепнаха и искаха цигари направих ги сами да си говорят и ги почерпих да се тровят....
И къв е извода видите ли лачен батко с кола веднага се лепвате и сте готови да ви разкъсат путчиците и гъзетата от секс само и само да се фукате че гаджето в ие на 18-19-20-21 и има кола а вие сте на 13 ...... тва ми е най омразното ..... мразя малки КУРВИ, а то всъщност вече почти всички сте такива ..... ей разпоретини малки помислете малко за здравето си и разбрете че ако се ебете като за последно на 13 , когато станете на 17 червата ви ще изпадат през путките !!!!!!!!!!!1
Ами...Ако аз бях на твое място,щях да й кажа,да внимава какво прави...Ако е нещо от сорта на цигари и алкохол...или не дай си Боже секс(нищо не се знае).Първо да мисли,а после да го прави.Защото точно еогава,когато си направил нещо глупаво без да помислиш,стават доста потресаващи ситуаций...Не я щади.Говори й за всичко,което може да се случи на този лагер(е,ти може и да не знаеш всичко каквото ще се случи,все пак не си ясновидка),защото трябва да е готова да види всякакви неща там.
Повярвай ми...преди няколко години,когато и аз ходех с класа на море...случваха се абслоютно всякакви неща...Сбивания,опит за изнасилване,много алкохол и пияни ДЕЦА...И какво ли още не...
Е чак че е курва няма да й го кажа... ама и аз смятам че й е раноПървоначално написано от ubuntu
Ще си поговорим хубаво с нея
![]()
![]()
![]()
Мерси и аз смятам да направя това. МЕРСИ многоПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
![]()
Бе целувки добре... ама ако и секс прави й тегли един бой от мене, моля.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Братовчедка ти е една подрастваща малка курва! Кажи и там да изпуши 93504548 кутии с цигари, да изпие няколко бидона различен алкохол, да си свали дрехите и да се наебе с някой, че да и мине мерака. Ако толкова и се хареса-парцалките, чантичката, околовръсното...
Обещавам !Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Първоначално написано от IvOnDa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къртиш момиче ...
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Тцтц...деца,деца![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
mejdo drugoto baby inloff neznam za drugite ama ne razbrah ti na kolko si?
You just got to love this guy ! Celldweller (Klayton) http://www.myspace.com/Celldweller
Най-добрия от най-добрите!