- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно лагерите и 13-14 годишните.
Първоначално написано от ubuntu
+ 100000000000![]()
![]()
![]()
Братовчедка ти е на 13 и не се е целувала с език. Според мен не би тръгнала да прави секс на лагера. Поне аз не бих си обяснила кое нормално момиче може да постъпи така ... О.о
Иначе си е опасничко - да. Знам за един случай,където момичето (11 год.) си прави сефтето на някаква екскурзия с класа и я записват и после в интернет и отиде тя ... Сега е доста леко момиче,да се изкажа по-деликатничко.![]()
Не еее вярноо не еее вярноПървоначално написано от plmn``
Евала й за дето не иска да се е*е
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Тва наистина е гнусно и безмислено,но как реши,че тя е от тях?Първоначално написано от fLamencO
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Я кажи аз случайно да не съм умряла и да не знамПървоначално написано от ubuntu
Може да стана психиатър?
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Първоначално написано от ЛаСт!К
Оооо ама ти не знаеш ли преди се родиш си била в кома ама тва никой не го знае освен мен .... е миналия си живот си била жрица на любовта на един аутобан в Германия .... И се очаква след някоя друга година да станеш на 20 години след тва ще растеш още от към възраст ....
Кажи ми сега че не познах нищо ...ааа не смееш ...![]()
![]()
![]()
За психиатрията нищо не ми говорят звездите само за няква осмирителна риза нещо подметнаха ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да де,осмирителната риза,която ще ти сложа :P
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
На мен ли бе копеле никъв шанс все още не е произведен толкова голям размер ... е на са звездите продължават да ми суфлират че нещо тва ще ти бъде роклята на бала ....що пък такава рокля бе не можа л ида измислиш нещо по различно ....Първоначално написано от ЛаСт!К
![]()
Щи кажа аз на тебе едно копелеПървоначално написано от ubuntu
аз съм копелка.Ама не.
Относно бала ми,има доста време дотогава ,тъй че,кой знае,може и тва да е на мода.
Незнам защо,но имам човъркащото чувство,че звездите те ебават.
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Вече отдавна я свърших тая работаПървоначално написано от ubuntu
Е,то за вбъдеще може и водолазни костюми да носим през зимата,ама ти не си го предсказал :P Препоръчвам ти да станеш врачка
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Може ли сега само да ми кажеш дали брат ми ше влезе в Софийския?Моля моля моляяя!!!
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Докажи си способностите деПървоначално написано от ubuntu
Ко са праиш,знам та,че ни знаиш.
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
СУПЕР СИ!Първоначално написано от ubuntu
![]()
mindscan
Аз способностоте съм ги доказвал много пъти ама нали знаеш безплатен обяд няма ...Първоначално написано от ЛаСт!К
![]()
:P :P
Дай ми едни 10 000 евра и ще видим кво може да направим за брат ти чрез силата на звездите и с моя помощ ти гарантирам че ще го вкарам в СУ![]()
![]()
![]()
![]()
Авторката, кажи на братовчедка си, че тия неща не се планират, трябва и ти да го знеш... кажи и ТИ какво мислиш по въпроса...
mindscan
Само дето нямам брат :P Как не го предвиди,звездите май ти изневеряват.Първоначално написано от ubuntu
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ооооо00000ООООО!!!!Не ми се спори.
![]()
Айде на конгПФУУУ
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз