- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно лагерите и 13-14 годишните.
Ама то това е с плюенеПървоначално написано от ubuntu
конг"ПФУ"Ама и аз нещо не съм навита.
Иначе може да ти разкажа приказката за стоте капки,много е интересна![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P И хвърчат капкиии и хвърчат![]()
Е тва е и на мен са ми я разказвали,и аз съм я разказвала,ама на живо
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
nese e celuvala na 13 i ustanax s pe4atleniqta 4e iska da pravi seksПървоначално написано от baby_inloff
WOW b1lgariq na kade utiva...
![]()
От личен опит говоря - кажи й да си вземе дезодорант (но не рол-он).
Когато бях в 4-ти клас, отидохме випускът на лагер в Хисаря. Сградата беше стара и деляхме постеля с лъскави като Ролс-Ройс хлебарки, но най-гадното беше, че деляхме и една тераса със стаята на момчетата, като те бяха по-голямата напаст. Една сутрин, когато се обличахме за басейн, един от по-смелите изследователи ни цъфна на прозореца, стъпи на рамката и с осанката на завоевател започна да ни оглежда. Всичките ми съквартирантки по стая започнаха да крещят неистово в някакво състояние на полуужас-полуекстаз, но никоя не се опита да се покрие - седяха като парализирани. Моето легло беше точно до прозореца и аз бях единствената, която предприе нещо - грабнах дезодоранта и започнах да го пръскам с методичността на обеззаразител. Имаше поразителен ефект - повече не се и вясна.Oттогава ми излезе име на човек на действието.
![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
О,да,определено..Ама после и аз я разказах!Първоначално написано от ubuntu
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Нали беше против насилието беПървоначално написано от ubuntu
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Kaji i da otide na lager s afrikanskite krale ot medicinskiq. Tam osven alkohol i cigari shte ima mnogo praznichen gang bang s abanosovi druvcheta.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от fLamencO
И от мене такаЕвала на пича
който е напълно прав
![]()
може би ако съм на твоето място бих и казала че не е нужно и че НЕ ТРЯБВА да се употребява алкох и цигари и че е още малка и дори и да порасне че не трябва да пуши и пие !!!а пък за целувката това е труго нещо вече е достатъчно голяма че да се целува все пак навлиза в пубертета и нз защо всички говорят за целувката сейночи става дума за секс да върви и да чете книжки ... извинявайте ама пък ако не се случи сега кога да изпита първата целувка на 50 ли ? не казвам че трябва да е на ранна възраст но пък е е толкова малка ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от ubuntu
умри ве бат тапака. първо що путките се прайли не знам си кво а после кат се ебат хранилка остай ги си правят кефа ся ги е тръшнал хормона баси компетенцийте дет вкарватеПървоначално написано от ubuntu
Pazi boje we kak moje?kaji i da si se d1rji na godinite i da ne se zanimaa s ko ne i e rabota 4e verno 6e pi6e6 tema brat4etka mi e bremenna ko da pr?
![]()
:P
![]()
![]()
И аз съм малка курва според вашите представи.![]()
Lele boje kak moje?we q i kai na taa da si se d1rji na godinite i da ne se zanimaa s ko ne i e rabota 4e 6e ima da pi6e6 brat4etka mi e bremenna ko da pr?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мухахаххахахаххахахахахха хахахахаххахаххахахахахах ахххахахахамухахахахахаха хаххахахахахах аз съм ентусиастПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Ти го каза!Първоначално написано от 7oup
mindscan
уважавам те !Първоначално написано от ubuntu
![]()
mi i az iskam gadje,ama to ne idva tuko-taka![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Като гледам пред вас.. на вратичката цяла опашка са е скупчила... викам каде бре хора... те .. при "не разбирам теб"......Първоначално написано от ne razbiram teb
Само не разбрах закфо носят по 2 китки в ръка...
както и да е![]()
Човек, няма ли поне веднъж да си запазиш интелигентното мнение?!Първоначално написано от asdfrewq
mindscan
Еее.е... кфо толко значи.. че щяли да я наебат по неино желание... а за тези 13 годишни които ги ебат без тяхно желание.. нищо не казвате!!!!!![]()