- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно лагерите и 13-14 годишните.
+1 За това си прав бате , и аз ги мразя тези така наречени "Малки Курви" .Първоначално написано от ubuntu
Познати са ми и на мен , станали на 14-15 години и ходят по нощни дискотеки , напиват се , напушват се и ходят с някой на 19-20 години който още малко все едно ги е взел да си прави ебавка с тях и се мислят за голяма работа , само че не е така мили дами .....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
ще съветвам да и удариш един шамар и да не ги прави тея
евтини курвенски номера ... ако искаш да стане такава - давай не бой се
Аз в момента сам на 14 години и утре щте хода на лагер. Ся не знам дали ще има много пиене или много момчета (мисля ще ще има) , но съм сигурна ще аз и приятелките ми ще направим някоя девотия ( сещате се). Аз например вече сам се целувала с езики и сам се натискала (супер беше
![]()
). Ако Братовчедка ти го иска много силно защо да не го направи. Има и такав момент, в който тя от неина страна трябва да гледа с гого го прави и каде го прави. Случва се момичета на нейна вазраст да сажаляват за това, което са направили.
![]()
![]()
Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *
Ника ти нещо не отговаря много на истината...Първоначално написано от umno_dete
mindscan
Първоначално написано от preichetoy
+1 и ето още една малка неосъзната курвичка
До 16 да играе с кукли?Първоначално написано от Entel
![]()
![]()
Забавно,после на 18 да й е първата целувка и на 28 първия път?ХиХИ
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ми като е с такъв пилешки мозък ще и се наложи...Първоначално написано от ЛаСт!К
mindscan
Ем,ко аз мисля,че на 14 е точната възраст за целувки и такива работи..не за секс,но мн сори,не може да се каже,че 14 годишните са още с мляко по устата,играят си с кукли и се държат за полите на мама,защото ПРОСТО не е така!!Първоначално написано от preichetoy
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Не става дума за това, моята първа целувка беше, когато бях на 11, ама не виждаш ли милата колко е тъпичка и вика ''ще направим някоя щуротия'' ... не знам тиова какво означава за нея, ама нещо не мисля че и времето за ''щуротии''Първоначално написано от ЛаСт!К
mindscan
Тамън да я направи да й е за урок да не повтаря.Защото аз се натрясках много яко на една екскурзия и ме хванаха..и определено няма да повторя това.Лошите неща понякога служат за добър урок.А под щуротия тя може да разбира много неща.Първоначално написано от preichetoy
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Чудно ми е какво разбира под ''натискам''А това което Ластичка каза е абсолютно вярно... само че ако ще прави секс, по -добре да се контролира, защотот първият път е много важен.
mindscan
малки кучки много пораснахте[/b]
I Love
Vania
Kabakova
osven da i pokaji nema kak ina4e da i pomogni6 a tva nema da go naprai6 sigorno za tva kat otide da si gleda kefa i si4ko 6te stane ot samosebe si seki go e prijivql tva i ne mislq 4e e problem si4ko si ima parvi pat
Първоначално написано от sexy_maniachka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mindscan
Първоначално написано от ubuntu
Аз не съм !!! Не съм малка курва!!!
Голям размер на картинката! /machoka/
На братовчедка си можеш да кажеш, че ако иска момчето само за лагера, може да си се преструва. Но ако го иска за по-дълго, трябва да бъде себе си
п.с. и да внимава с кой батко флиртува, че има ии..... !!!!!!!!
Голям размер на картинката! /machoka/
Братовчедка ти ако мисли, че от 1вия път вече ще почне и да се натиска и мляска като " големите какички по филмите " се лъже. Само да не се притеснява и всички ще се нареди.. А и аз досега не съм се целувала еднакво с различни момчета..Смисъл то целувките са различни при различните мочета така че не можем да кажем точно какво да прави..свиква се просто..
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
emi nay4i q da se celyva pxaxaxa lele kaf beshe toq vapros kfo iskash nqkoe mom4e da ide y tqx i da q nay4i idiotska my rabota 6tom zadaash takiq tapi vaprosi nadali i ti si se celyvala i m/d na kolko si
![]()
[?]şĦŧ