.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Щом не се чувстваш готова, той трябва или да те разбере или да изхвърчи(2-то зависи от теб)
    За мен нещата стоят така...щом казва, че те обича, ще чака

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не го правиииииии няма смисъл само ако е заради да закрепиш връзката ви..мисля че ако се разделите ще е по добре от колкото да се чукаш с него заради това че искаш да закрепиш нещо

1. Лъже те. Ще има болка първите няколко пъти.
    2. Не го прави ако те обича ще те изчака. Той не го прави, което ме кара да си мисля, че чувствата му към теб не са толкова силни.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Pusni mu na momcheto..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    НЕ го прави за да закрепиш връзката. Първо, не си чак толкова голяма за секс. Второ, ако го направиш само заради това ще съжаляваш. Трето, като цяло щом не си готова, недей. Той ако е толкова загорял да си търси друга, ако не - да те изчака, докато сама го поискаш.

Град
    пловдив
    недей да пребързваш. изчакай и на теб ще ти дойде редът пред теб е живота.дори той да го иска ти отказвай дори да ти каже че ще скъса с теб ако не му дадеш каквото иска той.не го прави! ще си хванеш по-добро гадже!не прибързвай!

НЕ го прави за да закрепиш връзката. Първо, не си чак толкова голяма за секс. Второ, ако го направиш само заради това ще съжаляваш. Трето, като цяло щом не си готова, недей. Той ако е толкова загорял да си търси друга, ако не - да те изчака, докато сама го поискаш.
    и аз съм на същото мнение
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

еми говори си с него в крайна сметка..
    И честно казано,ако бях на твое място би имало два варианта или ще чака докато реша или да си ходи откъдето е дошъл.И бих го разбрала ако ме зареже иии...би бил прав от негова гледна точка

SK0RP10N
    Guest
    Napusni go.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Гаджета ще имаш много...но ако му се отдадеш, това което си му дала никога няма да се върне и ти няма да си същатата. Така че си помисли добре, защото и да загубиш това момче, ще намериш друго, но загубиш ли девствеността си без самата ти да го искаш, после няма връщане назад и ще съжеляваш за стореното.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    На края на дъгата :)
    +1000 ТОЧНО
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Абе момиче АКО ТОЙ БЕШЕ С ТЕБЕ САМО ЗАРАДИ СЕКСА ДОСЕГА ДА БЕШЕ ТЕ ОСТАВИЛ! ти си на 15 той на 17 ходите 6 месецааааа нормалноооо да иска...а ти не го ли искаш ... се пак нали го харесваш или обичаш там както му казвате вярваш му..приказвай с него...за да не стане пак ти да му пуснеш за да спасиш връзката ви пак той да те остави поради други причини и ти след тва да се депресираш..защото често на момчето който ти е бил първи не се забравя има ест изключения (като мене ) Например аз нямах 15 още той на 17 на 2рия месец му казах айде ела у нас и ко ок .. накрая на другия ден щях да го зарежа ама се отказах и го зарязах 2 месеца по късно хахах така че живота е странно нещо всичко ти решаваш ..но знай че ако му кажеш :`не`.. той едва ли ще иска още да е с тебе..защото за момчетата най голямата привилегия когато си хванат сериозна приятелка е че имат с кого да се ебат .. а ти като не му даваш той изглежда като пълен кретен (сам пред себе си) а това че те е изчакал половин година само по себе си говори много и трябва да го оцениш малко момчета биха го направили! Ако не искаш да го правиш тогава няма вече и да си с него , но пак не бива да го правиш само заради него а заради вас двамата и заради себе си защото той е само едно момче и така или иначе ще си отиди някой ден...
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не прави такава жертва само за да спасиш връзката ви! Представи си, че те зареже след 2-3-4-5-6 месеца, а ти започнеш да се депресираш, защото си му позволила да преспи с теб. Ще се чувстваш унизена, омърсена и т. н.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: Приятелят ми ме притиска ...

Цитирай Първоначално написано от lilenceto
    Здравейте .. Пиша във форума,защото вече буквално се чувствам между двете стени ... Та на 15 съм и ходя с приятелят ми от 6 месеца,а той е на 17 .. Първите три месеца от връзката ни всичко вървеше перфектно,докато той не започна с намеците си да правим секс.Девствена съм и много пъти съм му казвала,че не искам да бързаме ..просто малко да изчака .. Той уж проявяваше разбиране винаги,до следващия път - Мила,хайде де много ще ти харесаІОбещавам ти че няма да болиІ Ще съм внимателенІ и т.н. Не,чее му нямам доверие просто ми трябва малко време ... А напоследък си мисля,че той е с мен само заради секса ... Връзката ни буквално се разпада,задради това,че го държа на сухо.Вярно,че е момче и знам че му се иска много ... но наистина не знам..Понякога си мисля да го направя колкото да закрепя връзката ни .. Наистина го обичам и не искам да се разделяме... но буквално в момента се чувствам притисната и адски притеснена .. Плс помогнете ми ...
    spored men e normalno da my se iska sex, a ti kolko meseca iska6 da go darji6 na syho ,spored men vsqka vraska ima nyjda ot sex prosto se pristra6i
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не прави такава жертва само за да спасиш връзката ви! Представи си, че те зареже след 2-3-4-5-6 месеца, а ти започнеш да се депресираш, защото си му позволила да преспи с теб. Ще се чувстваш унизена, омърсена и т. н.
    vsqka vraska po4ti vse nqkoga svar6va ,tova ne e garanciq ,4e 6te q zareji kato spi s nego spored men samo 6te se podobrqt ne6tata sas sexsa
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако искаш да съм честна,по-добре не го прави!Ако е с теб,защото те обича няма да прибързва,не го прави ако не го искаш !

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    Абе момиче АКО ТОЙ БЕШЕ С ТЕБЕ САМО ЗАРАДИ СЕКСА ДОСЕГА ДА БЕШЕ ТЕ ОСТАВИЛ! ти си на 15 той на 17 ходите 6 месецааааа нормалноооо да иска...а ти не го ли искаш ... се пак нали го харесваш или обичаш там както му казвате вярваш му..приказвай с него...за да не стане пак ти да му пуснеш за да спасиш връзката ви пак той да те остави поради други причини и ти след тва да се депресираш..защото често на момчето който ти е бил първи не се забравя има ест изключения (като мене ) Например аз нямах 15 още той на 17 на 2рия месец му казах айде ела у нас и ко ок .. накрая на другия ден щях да го зарежа ама се отказах и го зарязах 2 месеца по късно хахах така че живота е странно нещо всичко ти решаваш ..но знай че ако му кажеш :`не`.. той едва ли ще иска още да е с тебе..защото за момчетата най голямата привилегия когато си хванат сериозна приятелка е че имат с кого да се ебат .. а ти като не му даваш той изглежда като пълен кретен (сам пред себе си) а това че те е изчакал половин година само по себе си говори много и трябва да го оцениш малко момчета биха го направили! Ако не искаш да го правиш тогава няма вече и да си с него , но пак не бива да го правиш само заради него а заради вас двамата и заради себе си защото той е само едно момче и така или иначе ще си отиди някой ден...
    Хм... Тя сама каза, че му е казала, че не е готова... Ако много я "обича" ще я разбере и ще чака още ! Добре, ясно че са ходили 6 месеца ама щом тя му каже, че не е готова той трябва да се съобрази...
    След седмата бира всички са еднакви!

не го прави!
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Абе как може някой да е с нея само заради секса, като те никога не са го правили???

Мацка, рано или късно ще го направиш, така, че просто пий 2 големи уискита и си направи кефа, не си на 10 да се тормозиш.

ем.. според мен аз съм момче.. и деам ако нете знам грозна хубаа ама нормално да иска? ти даняма да се пазиш до първата брачна нощ?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Taka e Ama 6 meseca ne sa malko ,taka 4e ako mu ima6 doverie go napravi ,za6toto ne se znae kakyv 6te e sledva6tiq,na koito popadne6

SK0RP10N
    Guest
    Kato ti predloji pak da go pravite, "saglasqvash se" i pochvash da go stiskash leko za paketa, kolkoto da ne mu e osobeno priatno

оо мн зле! Няма да закрепиш връзката, ако е решил да те зареже след като ръгне чушката в боба, ще го направи дори ако му дадеш във всички дупки за чукане!направи го само ако си готова.... Мъж който си проси секс по този начин не е за теб!Сори мила но такъв е живота! Зарежи го!Постави му ултиматум ако искаш, но не отваряй лесно крака той е мъж все пак....Успех

zaebi go ne si zaslu4ava

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    vsqka vraska po4ti vse nqkoga svar6va ,tova ne e garanciq ,4e 6te q zareji kato spi s nego spored men samo 6te se podobrqt ne6tata sas sexsa
    Но е едно наистина да е искала да прави секс, а съвсем различно е да е била принудена от обстоятелствата, да не е желала, да й е гадно.

Иначе подкрепям-сексът не спасява никоя връзка. доверието, компромисите и толератността са тези, които крепят и поддържат 1 връзка. Той не може да чака вечно, а ти никога може да не си готова. тогава просто няма да сте заедно. Сексът няма да помогне, а той трябва да знае, че от натякване, най-много още дълго да си се оправя сам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си