.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Трябва ли да се стряскам ???

ами значи имам един въпрос...на някой може да им се стори леко тъп ама....кво да напрая..психирах се... Последният път когато правих секс приятелят ми свърши върху мен и после отидох веднага в банята да се изкъпя. Има ли някаква възможност докато съм се къпала да е попаднала сперма в мен ??? Още веднъж извинявайте ако тази тема е тъпа ама искам някой да ми отговори плс

просто без коментар

Град
    София

абе казах че ми е леко тъп въпроса ама.. кво да напрая човек откача понякога....

Супер фен Аватара на miShle
    НЕ, НЕ, НЕ ,НЕ и НЕ!!!!!!!!!Сори мацка...ама такива теми имма безброй много както и необразованите като тебе ... /нищо лично/ ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

дам...вече наистина се уверих че въпросът ми е тъп, ама човек като не знае нещо е по-добре да попита дори и да изглежда тъпо...сега кой знае колко хора ме мислят за уникално тъпа ама кво да напрая исках да попитам и попитах.... и пак извинявайте за безмислената тема

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Няма такава възможност.За да се оплоди яйцеклетка, първо спарматозоидът трябва да е вътре в теб, а не върху теб, тоест върху кожата ти.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на machoka
    НИщо не е станало.

Темата приключва 'още в зародиш'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си