- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнение за 33 ЕГ ?
nito sym go 4uvala, nito go znam kyde e. vtoroklasno u4ili6te za tezi s nisyk bal... kvo pove4e da kaja?
Първоначално написано от Riot
Еми може да не е от най-елитните където си ти предполагам ама пък на мен ми е близо и нямам намерение да губя 40 минути в път за да стигна до училището си сутрин,а вечер по същия начин ...кой за кфото може там отиваПървоначално написано от soulja_girl4e
Училището е супер. 2-ра френска езикова гимназия... Говори ли ти нещо?! Но все пак какво е за теб, след като ти имаш 5,70 по Български език и л-ра...Първоначално написано от soulja_girl4e
mindscan
уфф много сам тъжна..исках да влезна там,но явно май вече няма надежда
приеха ме в 96 ..като писах у-щата ии 33то го написах преди 96то,но с моя бал нз дали ше ме приемат и от второ с първи английски ,а вече не мога да пиша първи френски
някякви савети
![]()
![]()
![]()
да си рискувам ли мястото в 96 ??![]()
ДА!Първоначално написано от Inlofee*
mindscan
Осевн това в 33 ЕГ има и някои много добри учители като Жечка Кръстева и др,които не отстъпват хо-нищо на другите та даже са и повече.
Puedo escribir los versos m
имам 2 въпроса1. може ли за второ класиране да се променят у-щата и 2. възможно ли е да те приемат в поече от 1 у-ще
![]()
И на двата въпроса отговорът е НЕ.Първоначално написано от Inlofee*
mindscan
..жалко значи се разминах с 33то![]()
Щооо? Моля те, момиче, не ходи в 96-то, 5 години тренирам в тва училище, най-добрия ми фр учеше там две години и има още познати и приятели, които учат там. От името на всички тях ти казвам НЕ ХОДИ ТАМ!Първоначално написано от Inlofee*
mindscan
и аз не искам, ама преди 33то писах 2 у-ща в които е много възможно да ме приемат а аз и в тях не искам вечеуфф защо не го писах на по предно мястоо
![]()
Здравейте и от мен! Аз също съм приета в 33 ЕГ АЕ/НЕ! Имам въпроси към хората от тази гимназия!
-Как става записването в паралелките-по ред на записване, бал или втори език!
-Кой води подгответо по аглийски!Добри ли са!
-Как са учителите и нивото по немски!
Аз съм с бал 29608 и ще участвам и на второ класиране за 7-мо училище!
Ами освен да чакаш второ класиране... Една фр така направи миналата година и влезе .. но нищо сигурно няма. ти решаваш дали да рискуваш.Първоначално написано от Inlofee*
mindscan
еми сиг ше рискувам .. щот не ми се ходи в 96![]()
Еххх тая дилема,ехх тия училища....Първоначално написано от Inlofee*
Няма ли някой отговори на моите въпросиииииииии! Моля пишете миПървоначално написано от vio
![]()
Пише ''имам въпрос към хората от тази гимназия''. Явно няма такива или не са ти прочели постa. Аз след един час птивам у моята приятелка и ще я питамПървоначално написано от vio
Тя учи там.
mindscan
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!
Всъщност мог да ти отговоря на вторите два въпроса. Учителите са супер. Не знам как се казва учителка по наглийски, но е голяма сладурана една червенокоса ще ти е най-вероятно.Първоначално написано от vio
А първия въпрос не мога да го схвана ...
![]()
mindscan
Въпросът ми е как ще ни подредят в паралелките все пак сме 104 ученика! Дали по бал, дали по втори език или по реда в който ще се зепишем в училището!
Да и мен това ме интересува,а също и документите за записване с което въобще не съм в часПървоначално написано от vio
![]()
![]()
При записването трябва да носиш оригинала на удостоверението за завършен 7-ми клас и на место попълваш заявление до директора за записване! Дават го оттам!![]()
Благодаря!Първоначално написано от vio
А да попитам има ли нужда от отпусно,служебните бележки,медецинско .. ?
До колкото съм чула трябват и някакви снимки,за което не съм много сигурна
![]()
За записването е това! След като минат всички класирания може би ще искат и други неща, но по скоро в началото на учебната година!