.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 134
    Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    nito sym go 4uvala, nito go znam kyde e. vtoroklasno u4ili6te za tezi s nisyk bal... kvo pove4e da kaja?
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Montreal, CA
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    nito sym go 4uvala, nito go znam kyde e. vtoroklasno u4ili6te za tezi s nisyk bal... kvo pove4e da kaja?
    Еми може да не е от най-елитните където си ти предполагам ама пък на мен ми е близо и нямам намерение да губя 40 минути в път за да стигна до училището си сутрин,а вечер по същия начин ...кой за кфото може там отива

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Училището е супер. 2-ра френска езикова гимназия... Говори ли ти нещо?! Но все пак какво е за теб, след като ти имаш 5,70 по Български език и л-ра...
    mindscan

уфф много сам тъжна ..исках да влезна там,но явно май вече няма надежда приеха ме в 96 ..като писах у-щата ии 33то го написах преди 96то,но с моя бал нз дали ше ме приемат и от второ с първи английски ,а вече не мога да пиша първи френски някякви савети

да си рискувам ли мястото в 96 ??

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Inlofee*
    да си рискувам ли мястото в 96 ??
    ДА!
    mindscan

Осевн това в 33 ЕГ има и някои много добри учители като Жечка Кръстева и др,които не отстъпват хо-нищо на другите та даже са и повече.
    Puedo escribir los versos m

имам 2 въпроса 1. може ли за второ класиране да се променят у-щата и 2. възможно ли е да те приемат в поече от 1 у-ще

Град
    София, Люлин
    имам 2 въпроса 1. може ли за второ класиране да се променят у-щата и 2. възможно ли е да те приемат в поече от 1 у-ще
    И на двата въпроса отговорът е НЕ.
    mindscan

..жалко значи се разминах с 33то

Град
    София, Люлин
    ..жалко значи се разминах с 33то
    Щооо? Моля те, момиче, не ходи в 96-то, 5 години тренирам в тва училище, най-добрия ми фр учеше там две години и има още познати и приятели, които учат там. От името на всички тях ти казвам НЕ ХОДИ ТАМ!
    mindscan

и аз не искам, ама преди 33то писах 2 у-ща в които е много възможно да ме приемат а аз и в тях не искам вече уфф защо не го писах на по предно мястоо

Здравейте и от мен! Аз също съм приета в 33 ЕГ АЕ/НЕ! Имам въпроси към хората от тази гимназия!
    -Как става записването в паралелките-по ред на записване, бал или втори език!
    -Кой води подгответо по аглийски!Добри ли са!
    -Как са учителите и нивото по немски!
    Аз съм с бал 29608 и ще участвам и на второ класиране за 7-мо училище!

Град
    София, Люлин
    и аз не искам, ама преди 33то писах 2 у-ща в които е много възможно да ме приемат а аз и в тях не искам вече уфф защо не го писах на по предно мястоо
    Ами освен да чакаш второ класиране... Една фр така направи миналата година и влезе .. но нищо сигурно няма. ти решаваш дали да рискуваш.
    mindscan

еми сиг ше рискувам .. щот не ми се ходи в 96

еми сиг ше рискувам .. щот не ми се ходи в 96
    Еххх тая дилема,ехх тия училища....

Цитирай Първоначално написано от vio
    Здравейте и от мен! Аз също съм приета в 33 ЕГ АЕ/НЕ! Имам въпроси към хората от тази гимназия!
    Няма ли някой отговори на моите въпросиииииииии! Моля пишете ми

Град
    София, Люлин
    Няма ли някой отговори на моите въпросиииииииии! Моля пишете ми
    Пише ''имам въпрос към хората от тази гимназия''. Явно няма такива или не са ти прочели постa. Аз след един час птивам у моята приятелка и ще я питам Тя учи там.
    mindscan

БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!

Град
    София, Люлин
    БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!
    Всъщност мог да ти отговоря на вторите два въпроса. Учителите са супер. Не знам как се казва учителка по наглийски, но е голяма сладурана една червенокоса ще ти е най-вероятно. А първия въпрос не мога да го схвана ...
    mindscan

Въпросът ми е как ще ни подредят в паралелките все пак сме 104 ученика! Дали по бал, дали по втори език или по реда в който ще се зепишем в училището!

Град
    Montreal, CA
    Въпросът ми е как ще ни подредят в паралелките все пак сме 104 ученика! Дали по бал, дали по втори език или по реда в който ще се зепишем в училището!
    Да и мен това ме интересува,а също и документите за записване с което въобще не съм в час

При записването трябва да носиш оригинала на удостоверението за завършен 7-ми клас и на место попълваш заявление до директора за записване! Дават го оттам!

Град
    Montreal, CA
    При записването трябва да носиш оригинала на удостоверението за завършен 7-ми клас и на место попълваш заявление до директора за записване! Дават го оттам!
    Благодаря! А да попитам има ли нужда от отпусно,служебните бележки,медецинско .. ? До колкото съм чула трябват и някакви снимки,за което не съм много сигурна

За записването е това! След като минат всички класирания може би ще искат и други неща, но по скоро в началото на учебната година!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си