.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134
    Цитирай Първоначално написано от vio
    Здравейте и от мен! Аз също съм приета в 33 ЕГ АЕ/НЕ! Имам въпроси към хората от тази гимназия!
    -Как става записването в паралелките-по ред на записване, бал или втори език!
    -Кой води подгответо по аглийски!Добри ли са!
    -Как са учителите и нивото по немски!
    Аз съм с бал 29608 и ще участвам и на второ класиране за 7-мо училище!
    Нека да ти отговоря,че вече 4 години съм в това училище.Значи специално за учителите на подтответата мога да ти кажа хубави неща.Аз от там научих английски.Едната е Жечка Кръстева и тя взима винаги подгтвета и е може би най-добрия преподавател по английски в даскалото.Има голям опит и като учител в чужбина.Другата вероятно ще бъде една Костадинова ,която се старае ,но не й е най-добър английския.Но за осми клас е добра.Проблемите с нея при нас идваха при по-високите нива.И не съм сигурен за другите ,но има добри учители и други смотани.Един приятел е във Втора Английска и при тях е същото положения.За немския да кажа-ми госопжата е свестна като човек,но няма да го научиш много.За втори език ,с първи английски, е най-добра преподавателката по испански ,с нейната желязна система за домашни.Тя винаги дава домашни и винаги ги проверява и много знае.Иначе за втори език мисля че класирането беше по бал.
    Puedo escribir los versos m

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Въпросът ми е как ще ни подредят в паралелките все пак сме 104 ученика! Дали по бал, дали по втори език или по реда в който ще се зепишем в училището!
    Питаш в коя паралелка ще си... А, А, Ж, Ф и т.н. ?
    mindscan

да това имах предвид

[b]Abe hora q kajeto kolko procenta % davate za 33-ta i za 7-movse pak tuk se kolebaq
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Град
    София, Люлин
    Според втори език ще сте в паралеките естествено, не може после ако сте по бал примено от един клас еинд да учи френски, друг немски, треир испански. За 33 давама 90% на 7-мо 10%
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Според втори език ще сте в паралеките естествено, не може после ако сте по бал примено от един клас еинд да учи френски, друг немски, треир испански. За 33 давама 90% на 7-мо 10%
    mn mersi za6toto adski se kolebaq i gledam sled tva da ne sujalqvam
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Град
    Montreal, CA
    Записах се днес в 33то

Цитирай Първоначално написано от karitooy
    Записах се днес в 33то
    eeee super zna4i ako ne me priemat v 7-mo 6te sme zaedno zavisi samo v kva paralelka si
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Град
    Montreal, CA
    Записах се днес в 33то
    eeee super zna4i ako ne me priemat v 7-mo 6te sme zaedno zavisi samo v kva paralelka si
    Добро дете съм

Град
    София, Люлин
    mn mersi za6toto adski se kolebaq i gledam sled tva da ne sujalqvam
    Ами съпостави мненията за 33-то в тази тема и мненията за 7-мо и сама ще стигнеш до отговора.
    mindscan

Супер фен Аватара на gabi_94
    Записах се днес в 33то
    ако не ме приемат във 2ра аег и аз ще съм при вас! 6та по бал съм от приетите в даскалото
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ми добро е даскалото
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

dnes hodih do 33 da podam za 2-ro klasirane i daskaloto mi se stori gotino do nqkude, u4itelite bqha privetlivi i v spisaka s zapisanite dosta ve4e sa si oficialno v tam
    H!LfT M!R Fl!eGeN

хехе и аз съм в 33то...вече 4 години кво да кажа добро е даскалото като цяло има си изключения...
    първият език може да се научи доста добре,ама вторият...хммм...не съвсем(без значение какъв е),ама то навсякъде е така май
    от другите предмети българският и историята са с добри преподаватели(поне тези,при които съм аз)
    абеее хубаво е училището,записвайте се няма да съжалявате
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    nito sym go 4uvala, nito go znam kyde e. vtoroklasno u4ili6te za tezi s nisyk bal... kvo pove4e da kaja?
    аз съм го чувала и знам,че е доста пропаднало.. в Люлин ... Значи честно да ви кажа аз доколкото знам там има бая курвички и не е никаква 2ра френска...според мен училището не е супер КЛАСНО....но като второстепенно за тези с по-ниските балове е добре...
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    nito sym go 4uvala, nito go znam kyde e. vtoroklasno u4ili6te za tezi s nisyk bal... kvo pove4e da kaja?
    аз съм го чувала и знам,че е доста пропаднало.. в Люлин ... Значи честно да ви кажа аз доколкото знам там има бая курвички и не е никаква 2ра френска...според мен училището не е супер КЛАСНО....но като второстепенно за тези с по-ниските балове е добре...
    Курвичките са навсякъде! 2-ра френска Е. Базата му не е от най-добрите, но и не е някаква дупка като 27-мо или 40-то, където дори няма достатъчйо ученици за две смени. Нямаш потвърдена информация нали?
    mindscan

Тея пък 27мо и 40то даже не съм ги и чувала...МИ... познавам хора , които учат там и по тях самите съдя...Пък и каква е тая 2ра френска с една френска и една английска паралелка..пълни глупости...няма 2ра френска...има училище с интензивно изучаване на френски и тва е...
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    Тея пък 27мо и 40то даже не съм ги и чувала...МИ... познавам хора , които учат там и по тях самите съдя...Пък и каква е тая 2ра френска с една френска и една английска паралелка..пълни глупости...няма 2ра френска...има училище с интензивно изучаване на френски и тва е...
    Има три паралелкки с френски!
    mindscan

А бе квартална принцеса то май ти си няква курва щтом така говориш и ако съдим по ника ти .Даскалото си е хубаво,първия език се научава добре смея да твърдя,че го знам не по-малко добре отколкото някой от Първа или Втора Английска.Например изкарах Advanced на Кеймбридж с В без да взимам никакви частни уроци.Броят часове за първи език е от 8-9 часа след подготвителния от 21 часа.Но както във всички училища трябва да попаднеш на свестен учител.А паралелките с френски винаги са били по 4 , тази година ще са три.По принцип те имат много повече привилеги-Френски институт,който им осигурява различни проекти,стипендии и учители французи.До преди да влезем в Европейския съюз се явявахя всички колективно за френска диплома DELF,но вече ,който желае трябва да си плаща за явяването май към 70 лв.
    Puedo escribir los versos m

Не сравнявайте 33то с 27мо..хах база за сравнение няма.Нищо не е по-мизерно от 27мо 33то също може да не изглежда добре и тн,ама си е яко даскалото~хем учиш,хем си караш кефа
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от gluhar4e
    Не сравнявайте 33то с 27мо..хах база за сравнение няма.Нищо не е по-мизерно от 27мо 33то също може да не изглежда добре и тн,ама си е яко даскалото~хем учиш,хем си караш кефа
    +1
    mindscan

abe kato stava duma za 4alga i kurveta tqh gi ima navsqkude po-vajnoto e u4itelite da ne sa nqkvi idioti a puk s va6to sravnenie 33 i 27 prosto sravnqvate dobroto s nai-lo6oto
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Град
    Montreal, CA
    abe kato stava duma za 4alga i kurveta tqh gi ima navsqkude po-vajnoto e u4itelite da ne sa nqkvi idioti a puk s va6to sravnenie 33 i 27 prosto sravnqvate dobroto s nai-lo6oto
    Съгласна съм напълно

Град
    София, Люлин
    Съгласна съм напълно
    Целта ми беше именно да контрастира...
    mindscan

Съгласна съм напълно
    Целта ми беше именно да контрастира...
    eeee qsnoo
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си