- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнение за 33 ЕГ ?
е кво и аз съм учила в 97мо...ама нямам много добри спомени от тамПървоначално написано от miminia
да,старят се много всички в тва даскало,а и базата е много добра,ама все пак...а 27мо няма да го коментирам
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
е кво и аз съм учила в 97мо...ама нямам много добри спомени от тамПървоначално написано от miminia
да,старят се много всички в тва даскало,а и базата е много добра,ама все пак за мен си остава квартално училище
лично мнение...а 27мо няма да го коментирам
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Нашите училища пропаднали..хмм не мисля.Първоначално написано от miminia
![]()
А бе специално за английския са на едно дередже.Един приятел е там и тая година каза,че им се паднала няква много тъпа.Така че то си е и до учителяна много места.Иначе в 33 има и някои безцении кадри,които обаче обикновено взимат подгответата.В осми клас имах много добра учителка-много добър филолог и ерудиран човек.При нея научихме не само основното ,но и много повече.В края на годината правехме неща r pd First Certificate.Първоначално написано от Izzy_
Puedo escribir los versos m
Само ми е чудно защо има толкова голяма разлика в баловете,щом изучаването на английски е на 1 и също ниво.Първоначално написано от durotar12
А за твоя приятел..ако не му се учи,ако ще и зад английската да е другите ще са му виновни/не отричам че може и преподавателката да не е златна,ама все пак../.
МОя приятел знае доста повече английски от теб и напротив за него не беше добре,че нямат свестен даскал.Втория му език беше испански и също не му беше добра учителката.В сравнение с тях ние бяхме много по-напред.При нас мога да каже,че за втори език е най-добре испански.Иначе по-висок е бала,защото 2 аег има по-добра база и другите предмети също са на ниво.При нас също е горе долу така само че по биология и химия няма добр учители.Когато аз кандидатствах преди 4 години бала не им беше мн по-различен.Моят беше 30.200,а за втора английска трябваше 30.700 мисля.На 33 с английски и втори испански беше 29.500.Предишните години наистина се е влизало по-трудно,но може би заради новия директор,който не знае на кой свят се намира западна.Първоначално написано от Izzy_
Puedo escribir los versos m
Мисля че не се познаваме,за да твърдиш кой колко английски знае..Първоначално написано от durotar12
А колко ти е елитно училището на някой друг казвай..Внимавай само,че след малко ще го изкараш и най-елитното.
Само не ми е ясно като сте толкова добри,защо имате толкова свободни места и бала ви е "много висок"..
ЕеЕ зайчета, кажете как беше днесИмаше моркови
В кой клас сте, коя ви е класна и т.н ?
![]()
ooo kary tozi dyjd ot morkovi me izpotiПървоначално написано от karitooy
az dnes te vidqh ama ti men ne mi vidq karai are
cunkam te
H!LfT M!R Fl!eGeN
Може ли да помоля за помощ?Понеже сега съм 7-дми клас и след месец /вече по-малко
/ имам изпити и се чудя къде да подавам документи за кандидатстване...Харесах си това училище, прочетох всички коментари, но тъй като има ужасно много спорове относно "качеството" /ако може да се изразя така/ на училището и съвсем се обърках, та исках да попитам някой, който е учил или учи там няколко въпросчета за да мога да реша
1.Добро ли е училището? Всмисъл английски мога ли да науча???
2.Какви са учителите? /разбрах, че май само по биология и химия не са добри, ма не съм сигурна и затова питам/
3.Колко е минималният бал за влизане?
4.Кой език е за предпочитане като втори? /испански, френски, немски или там др. ако има/
Ами и аз сега кандидатствам и 33 ЕГ ми е един от 2та вариянта,които съм избрал...То ми е най-удебно защото ми е на 3-4 минути пешаПървоначално написано от trotinetkata121
И на мене ми е интересно какъв е минималния бал,но като се разрових назад в коментарите преди година се е влизало със 25 и нещо сега го покривам(моя е към 2
.Най-приятната паралелка за мене е тази със английски,испански и български и литература..Испанския е приятен език за разлика от немския.Не ми е усобено сладък
Та някой може ли да ми разясни повече за това училище защото на сайта не пише почти нищо
![]()
....тъпо е...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първо - 33 ЕГ е езикова гимназия, а не СОУ.
Второ - Люлин е квартал с метро, много превозни средства, строят мол и всички големи вериги магазини са тук.
Трето - за разлика от други квартали тук има млади хора.
Четвърто - кв. Младост само може да съжалява, че няма езикова гимназия, но пък благодарение на метрото децата му могат да учат в Люлин.
Пето - 33 ЕГ е с една програма като I АЕГ.
Шесто - не името прави училището, а децата, учещи в него.
Седмо - в София всички елитни училища са елитни само на стари лаври.
Първо - 33 ЕГ е езикова гимназия, а не СОУ.
Второ - Люлин е квартал с метро, много превозни средства, строят мол и всички големи вериги магазини са тук.
Трето - за разлика от други квартали тук има млади хора.
Четвърто - кв. Младост само може да съжалява, че няма езикова гимназия, но пък благодарение на метрото децата му могат да учат в Люлин.
Пето - 33 ЕГ е с една програма като I АЕГ.
Шесто - не името прави училището, а децата, учещи в него.
Седмо - в София всички елитни училища са елитни само на стари лаври.
Хахах .. я разкажете малко повече за тва даскало ,че съм му много навитаИ ако някой знае минималния бал за тази година да казва
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Aз се класирах там на 1во класиране,както и на второ.. От хора учещи там , разбрах,че доста се учи .. При подаването на документите там за 3то класиране и ест. отказването на класираното място ми казаха,че дори и да не се класирам другаде веднага могат да ме бутнат тук..![]()
Ама в крайна сметка влязкох в СПГЕ - там където исках толкова много да уча,и не съжелявам за избора си .. е може би мъничко![]()
![]()
ла-ла-ла
Ако има още някой да пишее![]()
Аз учих там преди (е не в гимназията,а в основното) и като кандидатствах си бях записала 33 ЕГ приеха ме но.. реших че искам да ходя другадее а не там, защото не ми се учеше в едно училище 12 годиниНе знам колко е зле и колко е добре, но има много по-скапани училища от това
който иска да се записва
много лесно се стига до там има спирки на секви рейсове има си пазар наблизо има дюнери, фурнети, пици Европата е на близо... има си всичко даже си има лавка, книжарница и външна лавка (така му викахме на синьото павилионче)
Яко си е и даскалите не са зле, директорката се напива редовно
забавно е
ima li priem sled 8 klas ?
OnLy GoD cAn JuDgE mE !
^ Освен аз и ти май не![]()
Братовчедка ми е там.Миналата година минималният бал беше към 22-23.Иначе не знам,бива даскалото,обаче може да попаднеш в кофти компания.Вмомента братовчедка ми почти не стъпва на даскало и по цял ден пие и пуши,но то от теб зависи де какво ще правиш.Успех! : )
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
^ Темата е стара, но мнението не е излишно ;д