.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    алоуу не намесвайте 97 СОУ с пропадналите ви училища!!!
    Тфа ми е предишното даскало и е много над другите

А пък ,ако тръгнете да се забивате в 27 .... еми добре дошли в
    най- наркоманското даскало !!!
    е кво и аз съм учила в 97мо...ама нямам много добри спомени от там да,старят се много всички в тва даскало,а и базата е много добра,ама все пак...а 27мо няма да го коментирам
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

е кво и аз съм учила в 97мо...ама нямам много добри спомени от там да,старят се много всички в тва даскало,а и базата е много добра,ама все пак за мен си остава квартално училище лично мнение...а 27мо няма да го коментирам
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Град
    София

Нашите училища пропаднали..хмм не мисля.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    тихо ,тихо не спорете ....

Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от durotar12
    Ми говорите колко много се научавало английски при вас и такива,а доколкото разбирам от твоите постове ти си осми клас.Как може да знаеш колко се научава като ти самата едва ли го знаеш повече от някво начално-леко напреднало нива.А относно това,че е втора френска е така.Виж в сайта на френския институт и виж кои са училищата,които той подпомага и колко имат учители с роден език френски и дали 33 Езикова Гимназия не е една от тях.Съгласен съм ,че може би училището западна последните години заради новия директор,но не се мисли за много умна,прикривайки се зад славата на някое училище.
    А би ли ми пояснил къде точно твърдя колко много английски се научава при нас?!
    Ми в предишен пост четох,че си от 2 аег.
    Да,от 2 АЕГ съм,но не съм казвала че при нас най-много се научава английски.Освен ако... 2 АЕГ=елате при нас,иначе английски няма да научите. /Въпреки че до някъде си е така... /
    А бе специално за английския са на едно дередже.Един приятел е там и тая година каза,че им се паднала няква много тъпа.Така че то си е и до учителяна много места.Иначе в 33 има и някои безцении кадри,които обаче обикновено взимат подгответата.В осми клас имах много добра учителка-много добър филолог и ерудиран човек.При нея научихме не само основното ,но и много повече.В края на годината правехме неща r pd First Certificate.
    Puedo escribir los versos m

Град
    София
    Ми говорите колко много се научавало английски при вас и такива,а доколкото разбирам от твоите постове ти си осми клас.Как може да знаеш колко се научава като ти самата едва ли го знаеш повече от някво начално-леко напреднало нива.А относно това,че е втора френска е така.Виж в сайта на френския институт и виж кои са училищата,които той подпомага и колко имат учители с роден език френски и дали 33 Езикова Гимназия не е една от тях.Съгласен съм ,че може би училището западна последните години заради новия директор,но не се мисли за много умна,прикривайки се зад славата на някое училище.
    Да,от 2 АЕГ съм,но не съм казвала че при нас най-много се научава английски.Освен ако... 2 АЕГ=елате при нас,иначе английски няма да научите. /Въпреки че до някъде си е така... /
    А бе специално за английския са на едно дередже.Един приятел е там и тая година каза,че им се паднала няква много тъпа.Така че то си е и до учителяна много места.Иначе в 33 има и някои безцении кадри,които обаче обикновено взимат подгответата.В осми клас имах много добра учителка-много добър филолог и ерудиран човек.При нея научихме не само основното ,но и много повече.В края на годината правехме неща r pd First Certificate.
    Само ми е чудно защо има толкова голяма разлика в баловете,щом изучаването на английски е на 1 и също ниво. А за твоя приятел..ако не му се учи,ако ще и зад английската да е другите ще са му виновни/не отричам че може и преподавателката да не е златна,ама все пак../.

Само ми е чудно защо има толкова голяма разлика в баловете,щом изучаването на английски е на 1 и също ниво. А за твоя приятел..ако не му се учи,ако ще и зад английската да е другите ще са му виновни/не отричам че може и преподавателката да не е златна,ама все пак../.
    МОя приятел знае доста повече английски от теб и напротив за него не беше добре,че нямат свестен даскал.Втория му език беше испански и също не му беше добра учителката.В сравнение с тях ние бяхме много по-напред.При нас мога да каже,че за втори език е най-добре испански.Иначе по-висок е бала,защото 2 аег има по-добра база и другите предмети също са на ниво.При нас също е горе долу така само че по биология и химия няма добр учители.Когато аз кандидатствах преди 4 години бала не им беше мн по-различен.Моят беше 30.200,а за втора английска трябваше 30.700 мисля.На 33 с английски и втори испански беше 29.500.Предишните години наистина се е влизало по-трудно,но може би заради новия директор,който не знае на кой свят се намира западна.
    Puedo escribir los versos m

Град
    София
    МОя приятел знае доста повече английски от теб и напротив за него не беше добре,че нямат свестен даскал.Втория му език беше испански и също не му беше добра учителката.В сравнение с тях ние бяхме много по-напред.При нас мога да каже,че за втори език е най-добре испански.Иначе по-висок е бала,защото 2 аег има по-добра база и другите предмети също са на ниво.При нас също е горе долу така само че по биология и химия няма добр учители.Когато аз кандидатствах преди 4 години бала не им беше мн по-различен.Моят беше 30.200,а за втора английска трябваше 30.700 мисля.На 33 с английски и втори испански беше 29.500.Предишните години наистина се е влизало по-трудно,но може би заради новия директор,който не знае на кой свят се намира западна.
    Мисля че не се познаваме,за да твърдиш кой колко английски знае.. А колко ти е елитно училището на някой друг казвай..Внимавай само,че след малко ще го изкараш и най-елитното. Само не ми е ясно като сте толкова добри,защо имате толкова свободни места и бала ви е "много висок"..

Град
    Montreal, CA
    ЕеЕ зайчета, кажете как беше днес Имаше моркови В кой клас сте, коя ви е класна и т.н ?

Цитирай Първоначално написано от karitooy
    ЕеЕ зайчета, кажете как беше днес Имаше моркови В кой клас сте, коя ви е класна и т.н ?
    ooo kary tozi dyjd ot morkovi me izpoti az dnes te vidqh ama ti men ne mi vidq karai are cunkam te
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Може ли да помоля за помощ? Понеже сега съм 7-дми клас и след месец /вече по-малко / имам изпити и се чудя къде да подавам документи за кандидатстване...Харесах си това училище, прочетох всички коментари, но тъй като има ужасно много спорове относно "качеството" /ако може да се изразя така/ на училището и съвсем се обърках, та исках да попитам някой, който е учил или учи там няколко въпросчета за да мога да реша
    1.Добро ли е училището? Всмисъл английски мога ли да науча???
    2.Какви са учителите? /разбрах, че май само по биология и химия не са добри, ма не съм сигурна и затова питам /
    3.Колко е минималният бал за влизане?
    4.Кой език е за предпочитане като втори? /испански, френски, немски или там др. ако има/

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от trotinetkata121
    Може ли да помоля за помощ? Понеже сега съм 7-дми клас и след месец /вече по-малко / имам изпити и се чудя къде да подавам документи за кандидатстване...Харесах си това училище, прочетох всички коментари, но тъй като има ужасно много спорове относно "качеството" /ако може да се изразя така/ на училището и съвсем се обърках, та исках да попитам някой, който е учил или учи там няколко въпросчета за да мога да реша
    1.Добро ли е училището? Всмисъл английски мога ли да науча???
    2.Какви са учителите? /разбрах, че май само по биология и химия не са добри, ма не съм сигурна и затова питам /
    3.Колко е минималният бал за влизане?
    4.Кой език е за предпочитане като втори? /испански, френски, немски или там др. ако има/
    Ами и аз сега кандидатствам и 33 ЕГ ми е един от 2та вариянта,които съм избрал...То ми е най-удебно защото ми е на 3-4 минути пеша И на мене ми е интересно какъв е минималния бал,но като се разрових назад в коментарите преди година се е влизало със 25 и нещо сега го покривам(моя е към 2.Най-приятната паралелка за мене е тази със английски,испански и български и литература..Испанския е приятен език за разлика от немския.Не ми е усобено сладък Та някой може ли да ми разясни повече за това училище защото на сайта не пише почти нищо

Супер фен Аватара на gabi_94
    ....тъпо е...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Първо - 33 ЕГ е езикова гимназия, а не СОУ.
    Второ - Люлин е квартал с метро, много превозни средства, строят мол и всички големи вериги магазини са тук.
    Трето - за разлика от други квартали тук има млади хора.
    Четвърто - кв. Младост само може да съжалява, че няма езикова гимназия, но пък благодарение на метрото децата му могат да учат в Люлин.
    Пето - 33 ЕГ е с една програма като I АЕГ.
    Шесто - не името прави училището, а децата, учещи в него.
    Седмо - в София всички елитни училища са елитни само на стари лаври.

Първо - 33 ЕГ е езикова гимназия, а не СОУ.
    Второ - Люлин е квартал с метро, много превозни средства, строят мол и всички големи вериги магазини са тук.
    Трето - за разлика от други квартали тук има млади хора.
    Четвърто - кв. Младост само може да съжалява, че няма езикова гимназия, но пък благодарение на метрото децата му могат да учат в Люлин.
    Пето - 33 ЕГ е с една програма като I АЕГ.
    Шесто - не името прави училището, а децата, учещи в него.
    Седмо - в София всички елитни училища са елитни само на стари лаври.

Хахах .. я разкажете малко повече за тва даскало ,че съм му много навита И ако някой знае минималния бал за тази година да казва
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Aз се класирах там на 1во класиране,както и на второ.. От хора учещи там , разбрах,че доста се учи .. При подаването на документите там за 3то класиране и ест. отказването на класираното място ми казаха,че дори и да не се класирам другаде веднага могат да ме бутнат тук..

Ама в крайна сметка влязкох в СПГЕ - там където исках толкова много да уча,и не съжелявам за избора си .. е може би мъничко
    ла-ла-ла

Ако има още някой да пишее

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз учих там преди (е не в гимназията,а в основното) и като кандидатствах си бях записала 33 ЕГ приеха ме но.. реших че искам да ходя другадее а не там, защото не ми се учеше в едно училище 12 години Не знам колко е зле и колко е добре, но има много по-скапани училища от това който иска да се записва много лесно се стига до там има спирки на секви рейсове има си пазар наблизо има дюнери, фурнети, пици Европата е на близо... има си всичко даже си има лавка, книжарница и външна лавка (така му викахме на синьото павилионче) Яко си е и даскалите не са зле, директорката се напива редовно забавно е

ima li priem sled 8 klas ?
    OnLy GoD cAn JuDgE mE !

Хееей ^^ . Някой от вас приет ли е в 33 ? ^^

^ Освен аз и ти май не

Град
    София
    Братовчедка ми е там.Миналата година минималният бал беше към 22-23.Иначе не знам,бива даскалото,обаче може да попаднеш в кофти компания.Вмомента братовчедка ми почти не стъпва на даскало и по цял ден пие и пуши,но то от теб зависи де какво ще правиш.Успех! : )
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

^ Темата е стара, но мнението не е излишно ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си