- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много силни болки :(
ми аз съм в същото положение като тебПреди ми минаваше с нурофен и парацетамол, ама сега, квото и да пия само намалява болката и после тя се усилва пак. Има такива моменти, когато нищо не помага мила, гадно е, но какво да се прави, ще изтраем няколко дена.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Спазмалгон
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
За жалост и аз съм такаПоследния път като ми дойде ме болеше супер много и пих Нурофен, Аулин и Аналгин и чак тогава ми мина, сигурно защото организма ми е свикнал към някой от хапчетата... Мама ми предложи да ми забърка някаква гадост с билки ама беше супер гадно и предпочетох да пия хапчета .. Ако някой иска да му кажа "баламоа" да пише, но аз не се усмелих да го пия
Пробвай с чай от джоджен. Помага
Можеш и да опиташ да се раздвижиш лекичко - на някои момичета им помага.
Или изпий нещо топло.
Просто не се почвай веднага с хапчетата.
Saatana vittu perkele hate crew!
АУЛИН прахче ! Не струва повече от 1 лв. Това ще ти помогне със сигНа мен като ми дойде така ме боли стомаха ревала съм от болка аулина ми е спасението !
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
da ne kaja seki no pochti vseki pbt cikala mi e ujasno boleznen tfa no spa spazmalgoni buskolizini i sqkfi nurofeni i gluposti ne mi minavat kogato e adski silna bolka piq Aulin ili Nemizil i za nqma i polovin chas i minava.. katy go izpiesh sutrinta ili kogato te zaboli darji cql den.. no se pie samo po edno na den be recepta 80 stotinki sturva kupute si ot aptekite.. glava sichko moje da upraite s tqh![]()
Az piq buskolezin i sled kato go izpiq lqgam da spq i kato se sabudq ve4e vsi4ko e minalo!![]()
Аз пия спазмалгон
Бъди неповторим, защото всичко, което се повтаря губи своя чар!
най-добре легни и се свии на кълбо така притиска6 мястото което те боли и минава опитай поне на мен действа :P
i'm wild and free and what do you want from me!?
Аулин на мене много ми помага и не усещам никакви болки,обаче не се препоръчва да се пие.
Нимезил с двете ръце съм за него , само и единствено от него ми минава \/ .. Но щом си пила всякви лекарства и не ти е минало , аз на няколко пъти бях така и ме закараха в болница , тоест поне 2-3 пъти са ме карали ... Препоръчвам ти вместо да чакаш и да се тъпчеш с хапчета иди при личния си лекар и си вземи направление за гинеколог , защото и аз си мислех , че ми няма нищо , накрая се оказа , че ако съм си била траяла още месец - два щях да съм с киста на яйчниците , но отидох на време и се изчистих ... Никоя болка не е породена е така от нищото , винаги има нещо
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
то секи има болезнен цикъл..тея хапчета дето ги пием след време нито едно няма да ни действа и моя цикъл е болезнен и само паракофдал го оправя като усетя че ме боли просто лягам по корем и се свивам и заспивам така ми минава най-бързо![]()
![]()
![]()
Аз имам ужасно проклет цикъл. Брутално е, сълзите ми потичат от болка и се гърча яко. Единственото, което ми е помагало са нурофен и Аулин.
аз пия спалзмалгон за6тото понякога направо неиздържам от болка др път пък нямам болка имаше едни хап4ета но-шпа не6то такова !!! само знайте 4е ако не ви мине стомаха при първото хап4ене пийте пове4е от него ами пробвайте др!!! аз така бях бих половин опаковка от едното и не ми мина накрая изпих др хап4е и ми мина![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
NUROFEN![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Еи темата е от Юли) Ина4е дано на моми4ето и е минало
![]()
~Remember,remember...25th of November~
е,се ще изтърпиш тоя един път
мене всеки път ме боли супер много и никви хапчета не ми помагат ...
Нимезил удря черния дроб! Замисли се дали искаш чернодробна недостатъчност!Първоначално написано от sladkish_14
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лекарите не са ми казали нищо подобноПървоначално написано от kalpazanka
.. Може би , защото не преувеличавам с дозата , пия само по едно прахче и горе/долу ми поминава
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
е стомаха нз как ще те боли защото болкоте са ниско долу..ама..аз също имам този проблем ..малко шише за вода го пълниш с гореща вода и го търкаляш бавно там където те боли след това се завии постой малко..и да се надяваме че ще ти мине..при мен помага!![]()
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
[ Дейвид Бърн ]
И аз съм в същото положение днес и пия "Нурофен". Помага ми. Недей да се блъскаш с всякакви видове хапчета за тази цел, защото може да се натровиш. Пий един вид и то на няколко часа или, когато усетиш, че отново започва да те боли. И не забравяй, че не започва да действа веднага! Успех.
На мен от но-шпа не ми минава...
единстевено топла вана..и някво хапченце..