.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Олее ... тфа тфойто ми е леко познато........

от на4алото на 5ти клас до ... преди половин година - 2рия срок на 7ми клас съм сменила около 10/11 ''най-добри'' приятелки .......
    НО оттогава .. и до сега намерих то4ните хора ( 5 4овека и 6-тия Азз ) - най готината и задржна компания hypn0tized* Според теб трябва да съм човек с ужасно мн късмет ..
    но мисля 4е го заслужавам поне малко след вси4ки ''истински'' фр , които минаха през живота ми

И до авторката : с идването на 15-ти септември се надявам нещата с теб да се променят .. УсПеХ !!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    София
    Roni, предполагам името ти идва от Перуника, не знам защо искаш непременно приятелка?
    По мои наблюдения приятелства между момичета много рядко се получават, защото все едната ще е крива, все ще има завист и прочее. Според мен е най-добре да намериш такова момиче, което да гледа на тебе като човек, а не като на момиче. Същото се отнася и за момче. От опит ти казвам, че ако намериш приятел от противоположния пол ще ти е много по-добре, но и аз си противореча, защото момчето може да е същото като момичето..

Не видях някъде да пише на колко си години, но си още ученичка предполагам. Най-добре си хвани някоя от класа, както направих аз. Хем по цял ден ще си с нея, хем ще имате за какво да говорите и няма да ви е скучно. Не съм чувал за неразделни приятелки, може би има, но са много редки случаи. Винаги ще има за какво да се скарат, сдърпат, сбият и каквото още се сетиш.

Моят съвет е да не се притесняваш, защото на тези години всичко е за не повече от 3 дни. Малко са свестните хора, на които можеш да разчиташ, пък още по-малко са тези с акъл. Не си попаднала на правилния човек, независимо дали е момче или момиче.

Не увисвай нос и гледай да не ти е гадно. Едно от най-важните неща също е да не се разкриваш пред първия срещнат "приятел".

И запомни, че са малко важните неща в тоя живот !! Има неща, без които можем, но това което ти е най-важно го имаш, обеден съм.
    Успех и горе главата.

П.П. Това ми е първия емоушън, който пиша във форум.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Лапландия!?
    Споко мила и аз съм така точно едно кошче за душевни отпадъци,когато ги търся и ми трябват тях винаги ги няма,а когато те искат си ме натварват с техните си проблеми и така.Такъв е живота просто...Никога не отдавай цялото си доверие на някой защото нз до колко той ти вярва и ти е приятел

Ти си наистина много добро момиче,мислиш много за другите и за техните проблеми и ги преживяваш все едно са се случили на теб.Според мен щом 1-те ти много приятелки не искат да сте заедно не се натрапвай,те ще осъзнаят че са изгубили повече отколкото за предполагали.Все пак избора е техен,нали?
    За втората ти приятелка с която по-късно си се запознала и си я защитавала мисля че тя те използва и не се интересува много от теб.
    За момичето,на което ти решаваш проблемите и което се интересува само за това,мисля че то се възползва-само си говорите за нея,за нейните проблеми,за нейните неволи.Запитала ли си се а кга тя ще попита дали аз имам проблем,какво ми е на мен?това няма да стане никога,момичето ще бърбори постоянно само за себе си и за неволите който е преживяла.По добре ги зарежи всичките,колкото да ти е неприятно.Защото както се вижда те те използват.Ти си много добро момиче и заслужаваш приятелки като теб а не използвачки,който да те лъжат че са ти приятелки.Успех!

Град
    Rivendell, Middle Earth
    И аз съм така никога с нищо не съм искала да навредя нанякого, жинаги съм се опитвала да развеселявам хората около мен. В един момент, оба4е какво става на никого не му пука за мен не го и малко грижа... Да не говоря , че кото си разкривам чувствата едва ли не всички ми се изсмиват в лицето и ми обръщат гръб!В предишното даскало се бяха разделили но по двойки... аз бях сама. Сега съм в ново даскало, намерих си 3 нови фр, но се скарах с тази , която най-много обичам. И сега разбирам ,че винаге ще съм сама, защото всички си имат много фр преди да ме срищнат и аз ни съм нужна на никого! не се безпокой не само ти се сблъскваш с подобни проблими
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Цитирай Първоначално написано от Hrupanka
    И аз съм така никога с нищо не съм искала да навредя нанякого, жинаги съм се опитвала да развеселявам хората около мен. В един момент, оба4е какво става на никого не му пука за мен не го и малко грижа... Да не говоря , че кото си разкривам чувствата едва ли не всички ми се изсмиват в лицето и ми обръщат гръб!В предишното даскало се бяха разделили но по двойки... аз бях сама. Сега съм в ново даскало, намерих си 3 нови фр, но се скарах с тази , която най-много обичам. И сега разбирам ,че винаге ще съм сама, защото всички си имат много фр преди да ме срищнат и аз ни съм нужна на никого! не се безпокой не само ти се сблъскваш с подобни проблими
    И аз съм така.Колкото и да се опитвам да им помогна,да ги развеселя,или като направя някоя глупост и после им се извинявам ама не те се правят се едно съм им за украса и когато им трябва нещо - идват.В момента имам една "фр" дето само ми се оплаква и ми писва честно като свърши да ми разказва за тва,че тоя дето харесва ходил с целия град,ама не ги харесвал и т.н. и кво аре и веднага да ме заебе.Писна ми направо ми се реве как може така да се привързвам и то все към хора,които не ги е*е за мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си