Цитирай Първоначално написано от str802
Пиша тази тема защото повечето ми приятели и познати и аз самият сме на мнение, че съм прекалено добър и интелигентен, а момичетата не се чувастват сигурни с добри и предпочитат далеч по- "агресивни" момчета. Та моето питане към Вас е има ли все пак такива момичета които да не са съвсем на това мнение? По принцип аз съм красив и според повечето около мен дори излъчвам сексапил. Но проблема е, че съм прекалено добър човек, а да си кажа, че от днес ставам по- лош просто не става. Аз не искам да се променям. Просто това съм си аз. Досега имам само разочарования, свързани с това, че на повечето момичета бързо им омръзвам и оправданието им е, че съм прекалено добър, че за кратки връзки ставам, но не и за нищо повече. Та кажете бих ли могъл да имам шанс в този живот с това което съм в момента или трябва вечно да се задоволявам с кратки авантюри и да си умра в самота.

Моля бъдете искрени и не пишете безсмислени коментари. Ако има момичета които са заинтересувани от портрета ми можете да ми оставите някъкви координати
Не пич,ако искаш да летиш трябва да имаш криле или да скачаш нависоко.Нямаш шансове!