.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here

Кичурите- причина за косопад?!?

Здравейте =]

Сигурно темата е изчерпана, но аз пак да се обадя. Проблема ми е , че от извесно време косата започан тотално да ми капе!!! Боже Господи имала съм моменти, в които съм се плашила като видя колко коса имам в ръката. Като се къпя е нещо страшно! Трагично е положението!!!
    Никога не съм имала такъв проблем. Ходя на мн добър фризьор, постригвам се редовно, хубави самплоани използвам, маски...Незнам, незнам какво става! Дали защото преди няколко месеци си направих кичури и косата видимо ми се изтощи??? Моля Ви кажете ми някакво лекарство или маска или и аз нз какво за да ми остане коса??И мислите ли , че кичурите са причина за косопада ми?
    ♥ ♥ ♥

Определено може да е от кичурите,те много изтощават косата.Аз когато бях с кичури имах два пъти по-малко коса,отколкото сега(от година и половина не си правя вече) и косата ми определено е мнооого по-добре.Иначе си вземи ампули против косопад.На Phyto и на Vichy има много добри.Аз лично съм по-доволна от тези на Phyto.Успех

Не знам дали кичурите са причина за косопада ти. Но при всички положения, ако имаш възможност прави старата добре позната маска за коса: газ, мас и оцет - есента имах ужасен косопад и след няколко такива маски косата ми доби видимо по-здрав вид и спря да капе.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Не знам дали кичурите са причина за косопада ти. Но при всички положения, ако имаш възможност прави старата добре позната маска за коса: газ, мас и оцет - есента имах ужасен косопад и след няколко такива маски косата ми доби видимо по-здрав вид и спря да капе.
    da,a освен това майка ми ползва ампулите на Виши и косата и е страхотна,не пада въобще,а я боядисва...Малко са скъпи,но си заслужава определено... Успех!Прочети и темата за травитаминола,с него също ще ти е хубава косата...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз съм си правила няколко пъти кичури, косата ми е доста изтощена, но не капе много... Не знам, при теб може би е от кичурите. Вземи си ампули против косопад
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Може и на дерматолог да идеш...

Трудно е да се каже от какво ти пада косата . Това , че ползваш шампоани , балсами , маски , кристали , серуми и други продукти НЕ значи , че се грижиш добре за косата си . Можеш да си мислиш , че шампоана е качествен , но да не е . Може косата ти да пада и от кичурите , които си си направила . Може косапада да се дължи на недостатъчното съдържание на цинк в организма . Ще ти препоръчам да не третираш косата си един месец по никакъв начин , т.е да не я изправяш , кърдиш и боядисваш . Спри да използваш маска , балсам , кристали ... Абе , там каквото ползваш . Просто я мий с шампоан , реши я , но Не използвай сешоар . Оставяй косата си да съхне сама . Естествено косата ти няма да изглежда толкова хубава , колкото на снимката , но ще разбереш дали прекаленото третиране е причина за косопада или недостига на цинк . Можеш да се консултираш и със специалист. Успех !

Мега фен
    Град
    София
    И аэ съм така.Имам кичури от година и нещо и откакто си ги направих, косата ми доста се иэтощи.Эаплита се много,а эа косопада да не говорим-пада ми много коса на всяко сресване.И аэ се плаша вече.Полэвам кви ли не простотии,ама май файда няма.Съветвам те да поговориш с фриэьорката ти.Аэ говорих с мойта и тя ми препоръча някаква маска професионална.Вэех си я,но не съм особено доволна.То май май с колкото повече неща я мацаш и си мислиш,че и помагаш,толкова повече й вредиш...може би точно там е проблемът-трябва да се сведат до минимум препаратите,с които я третираш.Преси,сешоари-эабрави ги.И така.Говори с фриэьорката си.Щото наистина си е неприятна работа това.Энам го от личен опит,но самата аэ още не съм намерила решение.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    паралелно
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    старата добре позната маска за коса: газ, мас и оцет -
    - това не беше ли против въшки?

Относно изтощената ти коса - първо я подрежи, второ - купи си маски специално за изтощена коса и трето - за първо и второ се обърни към добър фризьор, който ще ти даде най-точните упътвания. Не бързай да си купуваш нещо само защото си чула, че върху някой друг то е имало добър ефект.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Определено е от кичурите.. Можеш да ползваш шампоан Pregaine струа около 8 лв. Беше препоръчан на майка ми заади косопад.. А пък престави си на баща ми му излезна коса на плешивото Използвай го дакото не видиш видим резултат
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    ми възможно е и от кичурите на косата да се дължи
    до колкото знам боята за кичу,рите е по силна от тая за цялостно боядисване
    I Love
    Vania
    Kabakova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми