.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Кой кога има КС изпити и къде иска да влезе?

Здравейте Тъй като сега е времето за кандидатстване,реших да пусна темичка точно по този случай,където всеки мойе да сподели първи впечатления от изпити, къде иска да бъде приет и т.н
    Impossible Is Nothing!

mii...az hodih na predvaritelnite :( ne se predstavih mn dobre inache kandidatstvah s ocenkata ot maturata shte se pom1cha da vlqza v VINS(ikonomicheskiq varna)Specialnost biznes ikonomika 8)

ХАХА кой си ти ве фен ??ХЕХЕХЕ аз също се точа към Винса ходих на нормален КС с бел тест и изкарах 6 ся само чакам първото класиране..впечатленията ми са такиа-имаше страшно мн хора и за записването и на самия тест всеки,които е бил там знае за к`во говоря.Всеки,които е учил излизаше от изпита на 15 мин. или някъде до 30 мин. Изключително лесен тест беше за тея,които бяха учили де щото има 62 2-ки и 89 6-ци т`ва само от жените :P ..Др,ако се инт питайте :P .
    Хорското мнение след мойто погребение!!!

Еле,напоследък толкова хора срещам,които искат за Варна,че започвам да си мисля,че е наистина хубаво там. Е ,както и да е-аз сум решила в София, в ХТМУ и сега чакам само резултатите от изпитите
    Impossible Is Nothing!

Град
    Инкогнито
    Аз искам в СУ или ТУ. В ТУ от матурата а във СУ на 24 юли.

Цитирай Първоначално написано от hottie_girl
    Еле,напоследък толкова хора срещам,които искат за Варна,че започвам да си мисля,че е наистина хубаво там. Е ,както и да е-аз сум решила в София, в ХТМУ и сега чакам само резултатите от изпитите
    ХЕхе глеай мацка,си4ки искат там заради града най-вече море се пак :P там е хубаво наистина поне така съм чувала :P И понеже е мн по-хубав град от Бургас и за т`ва е така предполагам..Такива опашки имаше там по 2000 човека само за 2 дни долу-горе да се запишат...Ужасно беше 2 часа чакане само да вляза да се запиша Т`ва не се забравя ..А иначе `ва оценка си изкарала??Иначе дано те приемат т`ва което си желаеш (1-во желание ) !!!
    Хорското мнение след мойто погребение!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Понеже не искам нищо тая година-СУ.Искам извън Сф,ама повечето авери към идват насам...а и тати ще се побърка ако не ме вижда по цяла година хахаха

Та така де:
    утре 14.07 СУ БЕЛ...май най-важния изпит :/
    17.07-журналистика пак там...+31.07 устния
    22.07 +27.07 унсс същата глупост

Благодаря ти 666 И аз това се надявам Еми на мен изпитът ми беше в Петък и още няма резултати,но трябва да излязат тази седмица На теб също пожелавам да те приемат от първо класиране

П.С Не мога да си представя да се редя на такава опашка за записване. Много се радвам,че при мен не беше така
    Impossible Is Nothing!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    17.08-журналистика пак там...+31.08 устния

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хах..сега си видях,че съм писала август,а не юли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове