.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Цитирай Първоначално написано от baby_v_
    tova u4ili6te po4va da propada ve4e na izpita po bg edno momi4e si sede6e na 4-te kraka na stola i toi stola se s4upi predstavete si kolko sa bili stari teq stolove da se s4upat dokato sedi6 na tqh gorkoto momi4e to oba4e se pritesni i se zasrami i napalno se razseq normalno i az 6tqh da bada taka ako bqh padnala
    OMG Мири това че се е счупил стола не значи, че даскалото е гадно

Като база на мен много ми хареса - голямо и хубаво, за учителите незнам!
    OMG mimi az si kazvam mnenieto za men tova daskalo e propadnalo i ne mi haresva mn e gadno po gadno i ot bolnica
    VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1

O 7-mo e nai shibanoto daskalo ima i mnogo narkomani...
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Град
    Sofia

...

Awe az sega 6te sum v 7-mo i ...nadqvam se nqma da e tolkova zle ...ako se setq sled nqkoi drug mesec 6te vi drasna nqkoi red da vi kaja dali e naistina tolkova zle...
    ляляЛяlqLя

На мен даскалото също не ми харесва! Базата изобщо, за учителите незнам. Единственото предимство е , че е в центъра

Град
    Sofia

ллл

абе мн сте зле ама много!От тази година уча там и е мн добро даскало а относно наркоманите сигурно съм сляпа че не съм ги видяла...Вие ако го карате само на слухове по-добре въобще не коментирайте!пфуу... ...един стол се е счупил и вдигнахте басии врявата!Просто който не учи там въобще да не пише някви тъпи коментари от сорта"..по-зле и от болница..."
    ляляЛяlqLя

Re: ллл

Цитирай Първоначално написано от vuni*
    абе мн сте зле ама много!От тази година уча там и е мн добро даскало а относно наркоманите сигурно съм сляпа че не съм ги видяла...Вие ако го карате само на слухове по-добре въобще не коментирайте!пфуу... ...един стол се е счупил и вдигнахте басии врявата!Просто който не учи там въобще да не пише някви тъпи коментари от сорта"..по-зле и от болница..."
    естествено че така ще кажеш.Било хубаво училището.... Така казваш просто за да се утешиш. И пак казвам училището не ми харесва . Момичето или момчето което е пуснало тая тема е искало нашето мнение така че аз си казвам моето. Ще си казвам квот си искам......

ddz ama ne me radva tva u4ili6te

Цитирай Първоначално написано от biker_94
    Това за стола...и после 1 мармот завива шоколада. Да, да, да, да. Повечето тЪпИ СПАМЕРИ ТУК просто преписаха, че чули (прочели в същата тема ), че имало много наркомани. А ти, курво не можеш да даваш мнение като не учиш там, както и аз, както и всички други, които не учат / не са учили там
    Курва ще викаш на майка си бе.МОга да давам мнение защото съм била в това училище(не съм учила де) но аз давам мнение като за сграда а не като за преподаватели.А и това за мармота е супер тъпо бе......

Град
    Sofia

.......

ОМГ baby_v_
    тии зле ли си или...не виждаш ли че този който е пуснал темата иска коментари на хора от т`ва даскало?Леле... айде повече мислете преди да пускате такива отговори!
    ляляЛяlqLя

Re: .......

ОМГ baby_v_
    тии зле ли си или...не виждаш ли че този който е пуснал темата иска коментари на хора от т`ва даскало?Леле... айде повече мислете преди да пускате такива отговори!
    Аре не ми казвай кво да правя ако имаш нещо да ми кажеш пиши на ЛС

Аре пък ти да не се изказваш неподготвена. Била един път там и вече много знае как е...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Sofia

xD

baby_v_ обаче продължава да протестира след като всички и казаха че не е права се 1 не ми се занимава с тебе а и 100% подателят на темата вече се е записал някъде и няма смисъл от повече мнения ...а и предполагам че тя/той е искал/а мнение за учителите а не за обстановката
    ляляЛяlqLя

А бе хора ви тъпи ли сте бе аз казвам че не ми харесва това е моето мнение друг може да каже че му хар.все едно.Имам право на мнение и си го давам.И за кое не съм права не съм права че ни ми харесва училището ли?

Град
    Sofia

omg

абе казах ти сега АЗ уча там и е мн добро училище и ако не знаеш тва даскало вече е 3-та немска нз ти в ква боза учиш и ще ти говоря както си искам ясно? аре млък вече...!пфуу
    ляляЛяlqLя

Re: omg

абе казах ти сега АЗ уча там и е мн добро училище и ако не знаеш тва даскало вече е 3-та немска нз ти в ква боза учиш и ще ти говоря както си искам ясно? аре млък вече...!пфуу
    и АЗ уча там и мн ме кефи просто от слухове не се водете да пишете!
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Re: omg

цццц...голяма работа че се води 3-та немска а и мойто училище мн повече ме кефи от тва 7-мо.и не си ти човека който да ме казва да млакна.Но аз вече спирам да спора.защото няма смисал да спора с идиот нали знаш по умния отстъпва или сигорно не знаеш

Град
    n0 l1miTs
    Ходя на уроци там. Не е лошо. Мен лично ме кефи. Не си сбуъркала като си влезнала там. =D> =D>
    n3VeR G1v3 uP!!!!!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    бях на курсове от веди там миналата година,еххх славни времена бяха но стълби бог дал много в 7-мо иначе като цяло мноу ме кефеше даскалото смис имат си го авторитета там и високичък е бала малко ..нооо като стигнеш на последния етаж божеее..господ да ти е на помощ

Град
    Sofia

pff

oo yes тя млъкна а и като гледам само колко грамотно пишеш си давам сметка в какво хубаво училище учиш! <--за baby_v_
    ляляЛяlqLя

3та немска УАААААААААУУУУУУУУ ДИС СКУЛ ИС СО ЕЛИТ

az u4a v 7-mo ot 2005 godina i da imah momenti v koito pravilata mi idvaha v pove4e i mnogo iskah da se mahna, no v kraina smetka ostanah i ne sajalqvam, ne e perfektno no e dobro u4ili6tete
    Az u4a v prirodo-matemati4eski profil, u4itelite po informatika sa dobri i naistina moje6 mnogo iteresni ne6ta da nau4i6, matematikata si e teji4ka no ako si q razbira6 nqma problem =)
    Samo ne mojah da razbera ot kade re6ihte 4e 7-mo e palno s narkomani no vsa6nost ne e taka , da polovinata u4ili6te pu6i i t.n. ama 4ak narkomani ne..
    a otnosno prepodavatelite ima dobri i lo6i naprimer:
    Temenuga Koleva - fizika , jestoka u4itelka, v neinite 4asove vinagi e interesno
    Kapka Nikolova- angliiski mnogo stroga, no angliiski pri neq nqma kak da ne nau4i6
    Tedi Dimitrova- filosofiq li4no na men ne mi haresva na4inai na prepodavane

Kova4eva- himiq dosta dobra u4itelka, no ako himiqta ne ti se otdava nz..
    i t.n i t.n.
    Kato lo6i ne moga da bada mnogo obektivna tai kato ima predmeti koito ne haresvam i ot tam i u4itelite no ti si re6ava6
    i t.n i t.n

Град
    В думите на хората ;)
    Брат ми учи там...нз ама съм чувал че е супер наркоманско....

Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself
    az u4a v 7-mo ot 2005 godina i da imah momenti v koito pravilata mi idvaha v pove4e i mnogo iskah da se mahna, no v kraina smetka ostanah i ne sajalqvam, ne e perfektno no e dobro u4ili6tete
    Az u4a v prirodo-matemati4eski profil, u4itelite po informatika sa dobri i naistina moje6 mnogo iteresni ne6ta da nau4i6, matematikata si e teji4ka no ako si q razbira6 nqma problem =)
    Samo ne mojah da razbera ot kade re6ihte 4e 7-mo e palno s narkomani no vsa6nost ne e taka , da polovinata u4ili6te pu6i i t.n. ama 4ak narkomani ne..
    a otnosno prepodavatelite ima dobri i lo6i naprimer:
    Temenuga Koleva - fizika , jestoka u4itelka, v neinite 4asove vinagi e interesno
    Kapka Nikolova- angliiski mnogo stroga, no angliiski pri neq nqma kak da ne nau4i6
    Tedi Dimitrova- filosofiq li4no na men ne mi haresva na4inai na prepodavane

Kova4eva- himiq dosta dobra u4itelka, no ako himiqta ne ti se otdava nz..
    i t.n i t.n.
    Kato lo6i ne moga da bada mnogo obektivna tai kato ima predmeti koito ne haresvam i ot tam i u4itelite no ti si re6ava6
    i t.n i t.n
    може ли само да ми кажеш учителката по химия лора ковачева ли се казва???

Фен
    Град
    софия
    Такаам значии училището е супер добро Пълно е с яки хораа Там учаа сега ще ми е 2-ра год. ии чесно да си кажа имах супер яки моменти там Намерих си мн мн мн нови фр. Класната мии Ганка Блидова (по френски е) е мн печена Другите даскали и те са мн печени общо взето разбрани хора На мене ми харесва много А за тия дето не го харесват (дето даже не са учили там) ще им кажа само: Заврете си коментарите отзад!!! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Има ли удобен транспорт от Овча купел за 7 СОУ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове