- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой приет в НПМГ?
не ме плашиПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
![]()
![]()
![]()
![]()
5 момичетаПървоначално написано от balbuk-balbuk
Деа... мн прецакано
даПървоначално написано от _Drama_Queen_
![]()
![]()
4увствам се мн ама мн прецакан за вс ма ше видим на 15ти септември
![]()
![]()
Мали горкия тва е хипер мега гадноПървоначално написано от balbuk-balbuk
Деа трааше в 1АЕГ да дойдеш
![]()
Първоначално написано от glezli4ka483
О, приемали са с бал 23 .. мне.видях, че в паралелката с химия има приети с бал 20
Представям си догодина к'во ще е..
![]()
За географията е най-ниският бал-20,не за химията.Вече започвам да съжалявам,че се записах там.Много пропада това даскало.Можех да влезна и в добра езикова гимназия,ама избрах НПМГ.![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
i az si se 4udq na akulaПървоначално написано от Punk_Princess9412
![]()
![]()
Да,и аз.Първоначално написано от balbuk-balbuk
Сори,объркала съм се.Наистина минималният бал за химията е 20 само че с немски,а с английски език,с който съм и аз, е 25.А географията е 22.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Мен вече почва да ме хваща яд че се забутах там .. ;d
Хора една от курса ше е тамСамо ви пожелавам да не е във вашите паралелки
![]()
май всички влезли сме недоволни![]()
аве вие на първо желание ли жлязохте
![]()
Аз мисля,че е още рано да казваме дали сме направили грешка,като сме избрали НПМГ.Да дойде 15 септември,да поучим 1-2 месеца,чак тогава ще може да кажем дали сме направили грешка!Не мислите ли?![]()
Аз на второ желание.На първо ми беше първа испанска.Много исках там ама бала не ми стигаше.За втора балът ми беше предостастъчен,ама...Първоначално написано от balbuk-balbuk
аз пък съм момче и балът ми не е мн (32.714) но стигаше за навсякъдеПървоначално написано от Punk_Princess9412
но писах на първо желание демек избрах НПМГто заради насоката ми към математиката и заради коментарите на няколко госпожи
аве пънк принцезъъъ би ли дала скупе поне да познавам някой от съучениците![]()
![]()
мухахаха
Skype-daqna.petrova1Първоначално написано от balbuk-balbuk
![]()
дууд (пънк принцеса), преди да влезнеш в НПМГ в кое даскало си била?Първоначално написано от Punk_Princess9412
![]()
oooi himi4kaПървоначално написано от Punk_Princess9412
i az sum s himiq samo, 4e za 9 klas
![]()
хах.. и аз съм за 9 клас с Химия.. Сани и ти май се ровичкаш по тия теми![]()
имам една фр с география :P
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Тебе май те познавам :P Не беше ли Г класПървоначално написано от sweety__
![]()
Съвсем случайно да... И ти май си Г клас.. или нещо бъркамПървоначално написано от sany_the sunshine
![]()
баловете паднаха понеже се промениха и изпити и изобщо всички приемни простотии ... да не говорим, че (тук вече може много да ви обидя, извинявайте) всеки следващ випуск е все по- ... кошмарен от предишния - тва са мнения и на учителиа пък какви учители почнаха да назначават последните години х( ... но да се надяваме да не ви се паднат точно на вас!
както и да е, добре дошли на зайците, не се стресирайте от сега - може 2008/09 да е едно добро начало![]()
... so much to live for, so much to die for ...