.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    ми... една хипер задръстена "ФР" от нашия клас влезе там...правете си изводи
    не ме плаши

Цитирай Първоначално написано от balbuk-balbuk
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    nai-zadrystenite groznici, gnuslqri, idioti, maloumnici ot moq klas sa vlezli tam tejko vi i gorko
    офф и аз се отччаях ония ден кат отивах да се запиша имаше такива здухльовци нз ко ше прая дано поне останалите (шот се пак 300 човека) са по-така май почвам да съжалявам но даскалките ми по мат казаха че това било по-доброто училище с математика (сравнено с СМГ) ае успех на вс и да се оплача има само 5 момичета в класа
    5 момичета Деа... мн прецакано

Цитирай Първоначално написано от _Drama_Queen_
    nai-zadrystenite groznici, gnuslqri, idioti, maloumnici ot moq klas sa vlezli tam tejko vi i gorko
    офф и аз се отччаях ония ден кат отивах да се запиша имаше такива здухльовци нз ко ше прая дано поне останалите (шот се пак 300 човека) са по-така май почвам да съжалявам но даскалките ми по мат казаха че това било по-доброто училище с математика (сравнено с СМГ) ае успех на вс и да се оплача има само 5 момичета в класа
    да 4увствам се мн ама мн прецакан за вс ма ше видим на 15ти септември

Цитирай Първоначално написано от _Drama_Queen_
    да 4увствам се мн ама мн прецакан за вс ма ше видим на 15ти септември
    Мали горкия тва е хипер мега гадно Деа трааше в 1АЕГ да дойдеш

Цитирай Първоначално написано от glezli4ka483
    Искам да задам един риторичен въпрос? Толкова ли е паднало нивото на Национамната Природо-математическа гимназия в София, че гледайки класираните да си задавам този въпрос? Влизане в едно от най-елитните училища в БГ с бал 23, .... Просто нямам думи. При толкова много кандидатстващи, толкова ли е ниско нивото им? По времето, когато майка ми е кандидатствала там , това е било елита на подрастващите, деца с много знания, амбиции и перспективи. Какво стана, не мога да си обясня.

О, приемали са с бал 23 .. мне. видях, че в паралелката с химия има приети с бал 20 Представям си догодина к'во ще е..

За географията е най-ниският бал-20,не за химията.Вече започвам да съжалявам,че се записах там.Много пропада това даскало.Можех да влезна и в добра езикова гимназия,ама избрах НПМГ.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Цитирай Първоначално написано от Punk_Princess9412
    За географията е най-ниският бал-20,не за химията.Вече започвам да съжалявам,че се записах там.Много пропада това даскало.Можех да влезна и в добра езикова гимназия,ама избрах НПМГ.
    i az si se 4udq na akula

i az si se 4udq na akula
    Да,и аз.

Сори,объркала съм се.Наистина минималният бал за химията е 20 само че с немски,а с английски език,с който съм и аз, е 25.А географията е 22.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Мен вече почва да ме хваща яд че се забутах там .. ;d

Хора една от курса ше е там Само ви пожелавам да не е във вашите паралелки

май всички влезли сме недоволни аве вие на първо желание ли жлязохте

Аз мисля,че е още рано да казваме дали сме направили грешка,като сме избрали НПМГ.Да дойде 15 септември,да поучим 1-2 месеца,чак тогава ще може да кажем дали сме направили грешка!Не мислите ли?

Аз на второ желание.На първо ми беше първа испанска.Много исках там ама бала не ми стигаше.За втора балът ми беше предостастъчен,ама...

Аз на второ желание.На първо ми беше първа испанска.Много исках там ама бала не ми стигаше.За втора балът ми беше предостастъчен,ама...
    аз пък съм момче и балът ми не е мн (32.714) но стигаше за навсякъде но писах на първо желание демек избрах НПМГто заради насоката ми към математиката и заради коментарите на няколко госпожи

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Лелеле къде сте се набутали Не че уча там ама имам приятели там,които ми разказват потресаващи неща за тва даскало.А и да ви кажа прякора на даскалото:НПМГ-Национален приют за максимално глупави
    Айде успех ви пожелавам

аве пънк принцезъъъ би ли дала скупе поне да познавам някой от съучениците
    мухахаха

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от ndx13
    Аз мисля,че е още рано да казваме дали сме направили грешка,като сме избрали НПМГ.Да дойде 15 септември,да поучим 1-2 месеца,чак тогава ще може да кажем дали сме направили грешка!Не мислите ли?

Skype-daqna.petrova1

Skype-daqna.petrova1
    дууд (пънк принцеса), преди да влезнеш в НПМГ в кое даскало си била?

i az si se 4udq na akula
    Да,и аз.

Сори,объркала съм се.Наистина минималният бал за химията е 20 само че с немски,а с английски език,с който съм и аз, е 25.А географията е 22.

oooi himi4ka i az sum s himiq samo, 4e za 9 klas

хах.. и аз съм за 9 клас с Химия.. Сани и ти май се ровичкаш по тия теми

имам една фр с география :P
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Цитирай Първоначално написано от sweety__
    Тебе май те познавам :P Не беше ли Г клас

Цитирай Първоначално написано от sany_the sunshine
    Цитирай Първоначално написано от sweety__
    Тебе май те познавам :P Не беше ли Г клас
    Съвсем случайно да... И ти май си Г клас.. или нещо бъркам

баловете паднаха понеже се промениха и изпити и изобщо всички приемни простотии ... да не говорим, че (тук вече може много да ви обидя, извинявайте) всеки следващ випуск е все по- ... кошмарен от предишния - тва са мнения и на учители а пък какви учители почнаха да назначават последните години х( ... но да се надяваме да не ви се паднат точно на вас!
    както и да е, добре дошли на зайците, не се стресирайте от сега - може 2008/09 да е едно добро начало
    ... so much to live for, so much to die for ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си