.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: целулит

целулит

скоро отивам на море.. не мисля че съм дебела.. но тези тръпчинки по краката и дупето развалят ефекта от всичко.. имате ли опит и идеи как се маха?

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Да, но не става бързо. Контрастен душ, масажи, много вода, малко спорт и такам... Но трябва постоянство.
    mindscan

Да си чувала за ТЪРСАЧКА?!
    Тук!!!
    Тук!!!
    Тук!!!
    Тук!!!
    Тук!!!
    П.П.Мисля,че не съм повторила някоя тема ,но ако все пак има такава - сори

да чувала съм, но я ми кажи какво да търся като половината от мненията отбикновенно не са по темата?! Нямам цял ден да се ровя в безполезни теми! Сега който има опит да пише в ТАЗИ ТЕМА ТУК!

hottie
    Guest
    Който има вече целулит не може да се махне изцяло и завинаги. Дори и да го махнеш след време като спреш процедурите пак ще се появи. Трябва да ядете по-здравословно бе хора

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Има едни масажи с мед, които помагат..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i az sam slabi4ka ama imam tova e zashtoto ne qm v kashti i oti se obrazuva to4no ot tova nepravilno hranene kakto i da e

Pravi si masaji s med sashto taka s kafe stava kupi si anticeluliten krem bez sladko hlqb i gazirano i malko uprajneniq i za 1 mesec shte si superrrrrrr :}] uspeh i az sq sha sa borq s nego xxaxa 4e nepriqtna gledka
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Да си чувала за ТЪРСАЧКА?!
    Тук!!!
    Тук!!!
    Тук!!!
    Тук!!!
    Тук!!!
    П.П.Мисля,че не съм повторила някоя тема ,но ако все пак има такава - сори

to 4e se povtarqt se povtarqt ama po taq logika da ne se puskat novi temi ;}}} pak i ko ti pre4i da i kajesh nova e taka 4e
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Който има вече целулит не може да се махне изцяло и завинаги. Дори и да го махнеш след време като спреш процедурите пак ще се появи. Трябва да ядете по-здравословно бе хора
    А ти да си чувала за причините за целулита? Например за наследствения фактор? Не всичко е до храна...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    да чувала съм, но я ми кажи какво да търся като половината от мненията отбикновенно не са по темата?! Нямам цял ден да се ровя в безполезни теми! Сега който има опит да пише в ТАЗИ ТЕМА ТУК!
    Щом имаш време да стоиш във форума и да пишеш отговори на други теми от 12:49 до 16:23 значи имаш време и да потърсиш и да прочетеш!!! Но нали е най-лесно да пуснеш поредната тема и да чакаш отговор!!!

Айде за да не кажеш,че спамя ще отговоря и по темата:
    Прави си масаж с мед;купи си крема на Дева (една приятелка го ползваше и беше доволна,а и е около 6 лева);пии многооо вода;намали до минимум хляба,газираното и останалите вредни храни и течности;спортувай....Сякаш е много сложно сама да се досетиш какво ще ти помогне

Кукличка_БГ специално заради твоето изказване проверих темите Нито една не се повтаря с останалите,които съм й дала!!!

Хоти не целулита,а стриите не се махат напълно Целулита може да се махне завинаги :P Казвам го от личен опит

а ако може някмой да ми обясни по подробно за тгия масажи с мед и някакви компреси могат ли да се правят ? защото с компреси ще ми е много по лесно :P хапчета.. чайове?

Щом имаш време да стоиш във форума и да пишеш отговори на други теми от 12:49 до 16:23 значи имаш време и да потърсиш и да прочетеш!!! Но нали е най-лесно да пуснеш поредната тема и да чакаш отговор!!!

Айде за да не кажеш,че спамя ще отговоря и по темата:
    Прави си масаж с мед;купи си крема на Дева (една приятелка го ползваше и беше доволна,а и е около 6 лева);пии многооо вода;намали до минимум хляба,газираното и останалите вредни храни и течности;спортувай....Сякаш е много сложно сама да се досетиш какво ще ти помогне

Кукличка_БГ специално заради твоето изказване проверих темите Нито една не се повтаря с останалите,които съм й дала!!!

Хоти не целулита,а стриите не се махат напълно Целулита може да се махне завинаги :P Казвам го от личен опит
    теб какво те засяга как прекарвам времето си? А и не че съм длъжна да ти се оправдавам, но е много по-лесно да отговориш на тема с 2-3 коментара в нея.. отколкото от 20-30 да търсиш 1 свестен! И все пак, ако все пак ти е проблем - тук не е място за избиване на нервите така, че си намери друга работа

Слагаш си мед на ръката (по цялата длан),после леко масажираш проблемното място докато меда попие леко и след това започваш да "отлепяш" и "залепяш" дланта Отлепяй по-рязко за да има ефект,но внимавай и не прави този масаж всеки ден,защото много лесно се пукат капиляри от него.А ще разбереш,че има ефект когато си погледнеш ръката Тя ще е станала беличка :P
    П.П. В една от темите,които ти дадох го има описан този масаж!!!

имам още един въпрос.. Целулита може ли да се получи от рязко сваляне на килограмите и промяна в хранителния режим (не ядене)

Защото аз лично доста "жонглирам" с килограмите между 48-55 и даа не би от това да е станало
    (килограмите ми се сменят лято-зима.. нали се сещате заради движението)

масаж с утайка от кафе - също има ефект :P

имам още един въпрос.. Целулита може ли да се получи от рязко сваляне на килограмите и промяна в хранителния режим (не ядене)

Защото аз лично доста "жонглирам" с килограмите между 48-55 и даа не би от това да е станало
    Да може и от това да е!!!Освен това с тази рязка промяна в килограмите очаквай скоро и стрии да ти се появят А те появят ли се - няма оттърване Може леко да ги прекриеш,но не и да ги премахнеш

Да може и от това да е!!!Освен това с тази рязка промяна в килограмите очаквай скоро и стрии да ти се появят А те появят ли се - няма оттърване Може леко да ги прекриеш,но не и да ги премахнеш
    ее не аз така съм си всяка година.. нищо ми няма.. не мисля че трябва да се притеснявам от стрии

Е щом мислиш така ... Но след време да не пуснеш тема "Появиха ми се стрии Какво да правя "

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от ***Pinki***
    Най-добър!
    mindscan

Е щом мислиш така ... Но след време да не пуснеш тема "Появиха ми се стрии Какво да правя "
    ot 4-5 godini sym taka.. ot kakto mi dojde cikyla taka 4e...

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Най-добър!
    kato s meda li se pravi ?

ot 4-5 godini sym taka.. ot kakto mi dojde cikyla taka 4e...
    Е ми тогава дано не ти се появи

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Най-добър!
    kato s meda li se pravi ?
    Ами като пилинг маска, не знам с меда как се прави, не съм чела всички постове.
    mindscan

hottie
    Guest
    Наследствено да - но може и да се избегне.

Иначе според мен хванеш ли целулит веднъж пак ще се върне. Една приятелка беше на антицелулитни процедури - много болезнени масажи. Оправи се.Беше идеална и след време, като спря процедурите всичко се върна . Затова трябва постоянство.

Но иначе целулит общо взето има почти всяка жена. Аз ако спра спорта и аз ще имам сигурно.

Преди мен казах подробно за масажа с мед , но ми е интересно как се прави и процедурата с утайка от кафе . Не , че имам целулит , но ми стана интересно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си