.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: целулит

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    да чувала съм, но я ми кажи какво да търся като половината от мненията отбикновенно не са по темата?! Нямам цял ден да се ровя в безполезни теми! Сега който има опит да пише в ТАЗИ ТЕМА ТУК!
    Щом имаш време да стоиш във форума и да пишеш отговори на други теми от 12:49 до 16:23 значи имаш време и да потърсиш и да прочетеш!!! Но нали е най-лесно да пуснеш поредната тема и да чакаш отговор!!!

Айде за да не кажеш,че спамя ще отговоря и по темата:
    Прави си масаж с мед;купи си крема на Дева (една приятелка го ползваше и беше доволна,а и е около 6 лева);пии многооо вода;намали до минимум хляба,газираното и останалите вредни храни и течности;спортувай....Сякаш е много сложно сама да се досетиш какво ще ти помогне

Кукличка_БГ специално заради твоето изказване проверих темите Нито една не се повтаря с останалите,които съм й дала!!!

Хоти не целулита,а стриите не се махат напълно Целулита може да се махне завинаги :P Казвам го от личен опит
    q ne mi se nervi
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Преди мен казах подробно за масажа с мед , но ми е интересно как се прави и процедурата с утайка от кафе . Не , че имам целулит , но ми стана интересно .
    po dobre s kafe zashtoto v utiakta nqma tolkova kofein zashtoto se raztvarq v voda ami kato se kapesh e nai dobre vzeash kafe i slagash na problemnite mesta i sled tova masajirash da stane 4erveni4ko i sled tova izplakvash s voda p ama mnogo capa i cqlata banq stava na ................

Като не искаш да ти се нервя първо проверявай преди да ръсиш простутии :P

Град
    в мечтите ми
    be ti li shte mi kajesh ko da praq be piklo v toq forum samo tapi hora

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    be ti li shte mi kajesh ko da praq be piklo v toq forum samo tapi hora
    1.Стига оспамва темата!
    2.Пикла нали знаеш - на майка си!
    3.Селските маниери с псувните и т.н. някъде другаде не във форума!
    4.Тъпата си ти в случая Ти нареждаш и нападаш хора без да имаш основателна причина

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Преди мен казах подробно за масажа с мед , но ми е интересно как се прави и процедурата с утайка от кафе . Не , че имам целулит , но ми стана интересно .
    po dobre s kafe zashtoto v utiakta nqma tolkova kofein zashtoto se raztvarq v voda ami kato se kapesh e nai dobre vzeash kafe i slagash na problemnite mesta i sled tova masajirash da stane 4erveni4ko i sled tova izplakvash s voda p ama mnogo capa i cqlata banq stava na ................
    С утайката се прави, майка ми е професионален масажист. Ами, dark_sw, слагаш си на ръката половн шепа и започваш да масажираш, търкаш, докато усетиш лека боллка, след отва изплакваш (може и само с вода, утайката действа измиващо)
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си