- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Италиански или Испански
Кой език според вас е по-хубав италиански или испански защото ме приеха с италиански а аз исках испански но харесвам и 2та езика и нз сега дали да се запиша за 2ро класиране или направо да си се запиша с италиански. Как мислите?
Let’s not think about tomorrow.
Take my hand tonight.
We can find some place to go.
Cause our hearts are locked forever.
And our love will never die.
Take my hand tonight one last time.
Испански определено![]()
ispanski se govori na cql 1 kontinent [ujna amerika] + oshte edna darjava a i ima mn dr hora koito go govorqt, otkadeto sledva 4e ima mn vamojnosti za razvitie osobeno v po toplite strani... apak italianskiq samo v italia se govori i ako ne smqtash da jiveesh tam nqma nikuf smisal..
Много ясно,че испански.Не само че е вторият най-говорен език след английския,ами и си е много як език.Учила съм го три години.Испанският език е близък до италианския,но испанският е много по-добър език.![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Има такава тема...
По въпроса - твърдо за италианския съм. Много по-благозвучен и мелодичен е. А освен това - какви мъже са само тези италианци...![]()
![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
+1Първоначално написано от amazonkata90
mindscan
Испански-![]()
![]()
![]()
Гласувам за испанския! Аз уча испански и езика много ме радва![]()
И аз уча испански и определено не ми харесва.В моя град има много италианци и като ги слушам направо се разтапям,езикът е много по-хубав.Да не говорим,че вече във всяко 2-ро семейство има роднина или приятел,заминал в Испания,това вече започва да не е особено предпочитано място.А и като стандарт на живот и професиите,които можеш да пракикуваш по-добре е да учиш италиански.Дава по-големи възможности.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Първоначално написано от pencho1991
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Испански!!!
valentinka_1990 благодаря много за поста мисля че това което казваш е наистина вярно и утре ще се запиша с италиански
Мерси за отговорите![]()
Let’s not think about tomorrow.
Take my hand tonight.
We can find some place to go.
Cause our hearts are locked forever.
And our love will never die.
Take my hand tonight one last time.
И аз съм за италианскияПървоначално написано от meri88
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от soul1199
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Италиански определено!
I love only myself and fight only for myself!
ИСПАНСКИИИИИИОбожавам го
И + това е вторият език по говоримост в света,така че е много по-порезен от италиянския :P
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Аз уча италиански и мога да кажа, че е наистина страхотен език!
Освен това по-малко хора знаят италиански отколкото испански, което го прави и по-търсен език.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може да ти кажа пък,че немския е по-полезен език и от испанския,защото Германия е най-добре развитата икономически страна в Европа и всичката Техника почти произлиза от там и Япония,колите също и много други неща и се говори немски,и Австрия,Швейцария......Немск я също е мн полезенПървоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
Испанският е ПЪРВИ по говоримост в света, колкото и да не ви се вярва.Първоначално написано от FucKtheSyStem
П.П. Пише се ''италиАнски''.
mindscan
Само че тя пита испански или италиански предпочитаме. Разбрахме, че ти учиш немски, но не омаловажавай другите езици. Иначе аз съм за испанския по причините, които изброихте.Първоначално написано от pencho1991
![]()
И аз съм за испанския,а иначе аз съм учиЛ немски,вече не го уча,защото свърших и мога да твърдя че е ужасно глупав език (Немския имам впредвид) Но въпреки това има смисъл от негоПървоначално написано от charlotte^
![]()
Първоначално написано от tqnkо