- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственица - пръсти
15ами не усещам остатъци..
![]()
според мен гинекологът ще каже, че не си девствена..
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
[quote="f.a.k.e."]колко широка долу горе трябва да е 1 девственица ? аз мога да си вкарвам 2 пръста , но с малко проблеми . 1 без никакви усилия. какво мислите?[/quote
--pf nemoga da kaja az pravq sex ve4e ot dosta vreme ama az po princip sam po tqsna ot kolkoto trqbva da sam taka 4e sam po4ti kato devstvena mnogo sam tesni4ka
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Омг тва че си рови ис дупките не значи че нее девствена... за да я загуби трее да прави секс с момче... по тая логика момче кат си удари чекия си е напраил сефтетоПървоначално написано от Komar
![]()
подкрепям с 2 ръцеПървоначално написано от Spider4eto
Първоначално написано от Spider4eto
+1
be a good boy!!!
Дествена си и аз можех с два пръста ама като дойде уя и болеше яко![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
p1rvo stiga ste i vikali 4e ne devstvena 6toto s 2 kelqvi pr164eta ne moje da se otvori vtoro 2 pr1sta e normalno osobedno 4e p1rviq p1t 6e i e po lesno ako e po 6iroka no 2 pr1sta e normalna 6iro4ina imaite predvit 4e da se otvoriu edno momi4e kato horata trqbva da vleze ne6to debelo kolkoto kitkata i a ne 2 pr1sta deto ne stigat do nik1de !!!!!![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Абе девствена си докато не се изчукаш с някой,а това дали имаш или нямаш ципа е отделен въпрос
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Tочно такаПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
![]()
![]()
tolkova li nqma mom4eta che si se obezchestila sama
se nqkoi shteshe da se navie nedei taka po hubavo e kogato momcheto barka tam ili vkarva neshto kato si tolkova zagorqla nameri nqkogo kakav e toq ujas
![]()
![]()
![]()
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
ем щом така си го обеснявашПървоначално написано от baby_bitch
)
ама генекологът какво ще ми каже??? това е по-важно... ;(
Вярно я помилси дали си девствена! Съгласен съм с другите земи си намери приятел и той да те отвори,какъв е смисала сама да го направиш![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
кажи му че си девствена нищо не може да ти каже при положение че не си правила сексПървоначално написано от f.a.k.e.
![]()
Аз съм жив пример за спортиските.. на тренировка по фехтовка си скъсах девствената ципа. Усетих доста добре.. правя напъд и храс.. няма вече девствена ципаПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
Умните мисли постоянно ме преследват...но аз съм по - бърза!
XaxAxAxAxAAxAXAxaXAXaПървоначално написано от da_e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
нз кво толкоз се нервите че си е бъркала...че кой не го е правил? девствената ципа може да падне и без да си бърка...така че айде ся нищо няма да й направи инквизицията, споко, девствена си мила
kat go naprai6 s mom4e 6a si dectvena :razz: :razz:Първоначално написано от x3eme