- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственица - пръсти
Първоначално написано от x3eme
stiga! tq e devstvena! ostavete q namira! a i kakvi sa teq izrazi "4ukane" "ebane" "izkecvane" ?!? osuznaite se be!!! po-malka sum ot vas i sum razbrala 4e lubovta e mn vajno ne6to i 4ak sled lubovta idva i lubeneto. da lubeneto! az taka go nari4am i znam 4e e po-krasivo i priqtno kogato vsi4ko stava s lubov.a ne s nasilie
osuznaite se pls. nqkoi moje da kaje 4e sum ne normalna no tva si e negovo mnenie! a moito e takova i koito e suglasen, molq da mi pi6e
![]()
igrahme si s priqtelq noo samo s prusti !iii ta se chudeh da rechem mi se naloji da otida na ginekolog.. ako toi/tq me pita dali sum devoika oshte kakvo da otgovorq?
Предполага се.Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
егати
'По-добре луда отколкото задръстена'
![]()
![]()
![]()
![]()
мале мале
Първоначално написано от f.a.k.e.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ShTe PaDnA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pri men i edin prast e mn.Prosto e tolkova tqsno che chak me boli dori i prast samo da e vkaran
+1Първоначално написано от SuNsEt
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Аз май никога не съм имала девствена ципаникога не съм я виждала пък..
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
абе един говори едно друг друго....девствената ципа не е равно на девственица...ако се късаше толко лесно с пръсти до сега сички да са се отворили с пръсти или тампони....до колкото знам се разтяга....егати хората сте кво като си вкарва 2 пръста тва не значи че я е разкъсала...не е девствена когато и го вкара някой!!!
до тогава си е девствена дори и да я скъса което ще е малко трудно само с пръсти и доста ще се озори!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми ако се пазиш за брака...преебана си...ина4е не се коси дето беше казал някои такмо няма те боли много паривя пат...
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 5:00 pm
Ама тя сигурно вече и цялата ръка може да си вкарва ...![]()
Ми при всеки е различно...а за това дали си девствена не веднъж съм казвала за мен девствена ципа не е равно на девственица защото някои спортистки ги късат нo това не значи че не са девствени!!! За мен само когато се вкара к*р тогава може да се брои за отворено момичето!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не е някаква кутия че да е отворена![]()
не, тя е написала 2 пръста с малки усилия, а 1 пръст без проблемиПървоначално написано от x3eme
абсолютно вярно!Едба фр се ръчка с 4 пръста и не се е ебала до сега...Първоначално написано от amatorium
Хаха.. цялата ръка до лакътя..!! ХаХа,..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Хаха.. цялата ръка до лакътя..!! ХаХа,..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Девствена си до като не правиш секс,а относто девствената ти ципа вече я нямащом вкарваш 1 пръст