.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    хах мой човек ..и ч пръст вкара ли се... вече не е девствена няма девствена ципа

Град
    V. TARNOVO
    по принцип едно момиче остава девствено докато не бъде с момче ако ще да си е ръгала точилката на баба си. ако е имало кръв значи със сигурност е разкъсала ципата,ако обаче е нямало не се знае, защото на някои момичета ципата е по еластична и е по трудно да се скъса и може да е по навътре и да не я стигне с пръст.
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от zizita_88
    по принцип едно момиче остава девствено докато не бъде с момче ако ще да си е ръгала точилката на баба си. ако е имало кръв значи със сигурност е разкъсала ципата,ако обаче е нямало не се знае, защото на някои момичета ципата е по еластична и е по трудно да се скъса и може да е по навътре и да не я стигне с пръст.
    +1

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Entel
    Цитирай Първоначално написано от marinka_89
    spored men si o6te devstvena,za6toto cipata e na 8-12 cm navutre taka,4e i da birka6 i da ne-ni6to nqma da stane..
    8-12 sm navutre ?!? lelee na kade otiva sveta 19 godi6no momi4e da neznae kade i se namira himena pri yslovie 4e vaginata e dalboka 9-12 sm ............. TI ME RAZBIIIIIIIIIIIIII himena se namira dostata4no blizo do otvora na vaginata za da moje da se skasa s prusti toest na 3-5 sm navatre ( pri vsqko momi4e e razli4no )
    mili4ka po4ti sig sam 4e s 2 prusta vatre himena ti ve4e e skusano n0 vse o6te si DEVSTVENA !!!!!!!!!!!!!

Всичко може .... може да е по - широка кво я нареждате

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Девствена си до като не правиш секс,а относто девствената ти ципа вече я няма щом вкарваш 1 пръст
    девствената ти ципа вече я няма - ne si prava devstvenata cipa se razkusva , no se maha napalno 4ak pri purvoto rajdane ! vupreki 4e sam 4yvala 4e moje i pri 4esto pravene na sex (vseki deno osven kogato si v cikal ) no zavisi ....

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    spored men si o6te devstvena,za6toto cipata e na 8-12 cm navutre taka,4e i da birka6 i da ne-ni6to nqma da stane..
    Трябва да си много..ама МНОГО зле, че да напишеш такава глупост хD На 12см била Маре на 20 кажи!
    Баси и извратената тема.. Като че ли на някой му пука колко пръста си завирате.. въпроса беше коренно различен!

Супер фен Аватара на gabsit000
    нямам думи за днешното поколениеее

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Темата е от 2008 , кво се вживявате ...
    Темата е за ключ .
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от donkihot
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Едно момиче е девствено, докато не се наебе с мъж, тва дали има девствена ципа или е е отделен въпрос, в смисъл има много спортистки, които нямат девствена ципа, защото им се е скъсала по време на тренировки и тем подобни, ама пак са си девствени...
    то4но така...ии предполагам,4е не пове4е от два пръста...но с два пръста...хаха нищо ли4но,ама според мойте знания ще ти кажа,4е девствената ципа ти е скъсана...разкъсана или квото се сетиш там...но няма да се косиш,тъкмо първия път няма да те боли толкова...много..
    +1

И да добавя, че не е задължително въобще да те боли, както не е задължително и кръв да има, в твоя случай авторке сигурно няма да има

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Трябва да си много..ама МНОГО зле, че да напишеш такава глупост хD На 12см била Маре на 20 кажи!
    Баси и извратената тема.. Като че ли на някой му пука колко пръста си завирате.. въпроса беше коренно различен!
    +++++++++++++++++++

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    девствената ти ципа вече я няма - ne si prava devstvenata cipa se razkusva , no se maha napalno 4ak pri purvoto rajdane ! vupreki 4e sam 4yvala 4e moje i pri 4esto pravene na sex (vseki deno osven kogato si v cikal ) no zavisi ....
    Най-голямата глупост,която съм чувала.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2008
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си