- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственица - пръсти
хах мой човек ..и ч пръст вкара ли се... вече не е девственаняма девствена ципа
по принцип едно момиче остава девствено докато не бъде с момче ако ще да си е ръгала точилката на баба си. ако е имало кръв значи със сигурност е разкъсала ципата,ако обаче е нямало не се знае, защото на някои момичета ципата е по еластична и е по трудно да се скъса и може да е по навътре и да не я стигне с пръст.
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Първоначално написано от Entel
![]()
![]()
![]()
8-12 sm navutre ?!?
![]()
![]()
lelee na kade otiva sveta 19 godi6no momi4e da neznae kade i se namira himena
pri yslovie 4e vaginata e dalboka 9-12 sm ............. TI ME RAZBIIIIIIIIIIIIII
![]()
![]()
himena se namira dostata4no blizo do otvora na vaginata za da moje da se skasa s prusti
toest na 3-5 sm navatre ( pri vsqko momi4e e razli4no )
mili4ka po4ti sig sam 4e s 2 prusta vatre himena ti ve4e e skusano n0 vse o6te si DEVSTVENA !!!!!!!!!!!!!
Всичко може .... може да е по - широка кво я нареждате![]()
девствената ти ципа вече я няма - ne si prava devstvenata cipa se razkusva , no se maha napalno 4ak pri purvoto rajdane !Първоначално написано от Rofl4e
vupreki 4e sam 4yvala 4e moje i pri 4esto pravene na sex (vseki deno osven kogato si v cikal ) no zavisi ....
![]()
Трябва да си много..ама МНОГО зле, че да напишеш такава глупост хD На 12см билаПървоначално написано от marinka_89
Маре на 20 кажи!
Баси и извратената тема.. Като че ли на някой му пука колко пръста си завирате.. въпроса беше коренно различен!![]()
нямам думи за днешното поколениеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Темата е от 2008 , кво се вживявате ...
Темата е за ключ .![]()
maDamn
+1Първоначално написано от donkihot
И да добавя, че не е задължително въобще да те боли, както не е задължително и кръв да има, в твоя случай авторке сигурно няма да има
+++++++++++++++++++Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
Най-голямата глупост,която съм чувала.Първоначално написано от ivana0895
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
2008
Hostis Honori Invidia