Така добър вечер(това е като да идеш на панахида и да кажеш добър ден на опечаленото семейство).
Това е последният ми пост. Днес разбрах много неща, ще ги споделя с четящите темата след което ще задам последният си въпрос към Момичето на стола.
Днес бях на доктор и ми направиха снимка на гръдният кош, оказа се че вчеара съм спукал ребро, идеята ми беше за снимката ми взеха 30 лева а имам осигуровка (бях ученик). Напуснах работа рамото ми е навехнато и немога да работя като хамалин (работех в склад за хранителни стоки). Скарах се със наще, който са на почивка до септември месец. Приятелите ми много отдавна разбраха че ненавиждам лицемерите. Нямам и алкохол с който да убия мъката. Та сега по същесто точно това си мислех до днес : Аз съм българче обичам наще планини зелени, БЪЛГАРИН да се наричам първа радост е за мене.
О неразумни юруде, поради що се оставяш да те оправлявам мошенници ? Преди 19-20 години вашите бащи, майки, баби и дядовци успяха да свалят 1 правителство сега е ваш ред, не се оставяйте да ви мачкат, вие сте хора, и имате права като такива. Не може 300 000 турци да избират кой да управлява БЪЛГАРИЯ. Те са българи фанатици който мислещи се за турци и не знаещи нито една дума на турски. Хора който се стараят да помогнат на другите без да имат лична изгода са 0.001 % от населението (да не кажа че са 2-3 в цяла българия). Пак да се върна към мен на 19 съм досега не съм се целувал с език (нещо за което съжелявам че не се осмелих когато имах възможност), преди време имах приятелка с която бяхме разделени на 2 седмици се виждахме за по 1-2 дена прегръщах е и е целувах по бузата ( да не съм го правил с никоя. Надявам се за това което казват че живото прееба*а всички да е истина защото ще си умра дев...........). Винаги помагам на хората без значение (може и да не са ми симпатични да не кажа противни но ако мога ще помогна на всеки от сърце). Никога не съм крал и не съм взимал забранени вещества. Само 1 път съм лъгал със което съм горд. една възрастна жена около 60 години си беше забравила парите пред банкомат и плачеше защото някой и ги беше взел, тогава аз изтеглих 200 от парите на наще и й ги подарих, след което казах на наще че съм ги изгубил. Мечтата ми беше да стана легенда. Днес осъзнах че съм болен от смъртоностна болест, аз съм просто човек (грозен, беден и без истински приятели). Не искам да ви развалям настроението с моята депресия но ще продължа да ви разкавазм.Искам само да се извиня на всички който съм убидил и наранил и на Меги че и досаждах. Тези който слушат чалга да не ми се сърдят защото песни като Купони на Ванеса и Напипай го на Азис са за отайката на обеществото, съгласен съм че има и хубави песни. Сега мечтата ми е в днешно време да има повече хора като Меги и да е вярна песента
http://www.vbox7.com/play:aa0a2943 . Сълзите са на очите ми ако искате се смеите. Аз лесно си дойдох лесно ще си отида, но забога
НЕКА ВСЕКИ ЧУЕ ТАЗИ ПЕСЕН http://vbox7.com/play:94fbad0c 
. Сбогувам се със вас в момента съм много разтроен че немога да напиша нищо като хората.
До Меги
Изчел съм ти всички 3159 коментара
Въпроса ми е какво ти е мнението за мен? (искам честно) А помниш ли как се казвам ? Ще ти липсвам ли ? виж това
http://vbox7.com/play:00775590
П.П Благодаря на целият екип на teenproblem.net за добрите мигове, последните 1-2 седмици особено вчера усмивката неми падна от лицето. Надявам се потребиетелското ми име да не бъде изтрито или банато . Ако знаете името на човека до който пишете пишете му по име а не по ник.
Тази песен изразява как чувстах форума
http://vbox7.com/play:b312ef55 .
П.П. На 17 май в 23:59 минути ще пусна тема. Желая на всички и особено на Меги здраве(ще стискам палци за очите), щастие, ЩАСЛИВ БРАК (добра тъща и тъст, мисля че традицият да се кръстят децата на бабите и дядовците в 99% е много добър начин да покажеш уважението което са заслужили).
За контакти ЛС или
gypak@mail.bg (gypak или gypaku ми е потребителското име на доста места).
Извинявам се че ви занимавам с неща който не ви вълнуват, и за правописните грешки.