.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Бихте ли зарязали ученето заради гаджето?

Пускам тази тема тук,защото искам да чуя и мнението на други,техните съвети Значи, имам приятелка,която си хвана гадже миналата година и твърдеше в началото,че е само увлечение. Но към края на 12 клас изръсва,4е не иска да кандидатства това ,което иска в София да речем само за да е по-близо до гаджето,който не учи,а работи и не мойе да си зареже работата заради нея.Колкото и пъти да се опитвах да я разубеждавам тя не слушаше и сега ще остане без образование само заради някакъв си. Аз лично не бих го направила. А вие какво бихте сторили на нейно място????? И на мое съответно?
    Impossible Is Nothing!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    mi az ne bih go napravila
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    ............
    Не , в никакъв случай.

не бих го направила захтото ако момчето ме обича би ме изчакало да завърша или може би би дошъл с мен... ако момчето наистина държи на мен ще ме последва.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    plovdiv
    ами кво да ти кажа живота си е неий а ти можеш само да и говореш да не го прави , ама ако ве4е е решила няма смисал
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

ами правила съм го няколко пъти...
    obi4am te slunceeeeeeeeee

еми НЕ !!! но аз така направих ... и са кво .... духам !!!! приеха ме във 33-то :X:X:X

Не, защото това може да ровали живота ми занапред. Ако ме обича истински, ще ми вбезне в положението.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не,не бих.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    i za6to da ostane bez obrazovanie nali e zavar6ila 12 klas ??? ako govorite za vis6e obrazovanie tova si e nai golqmata glupost za tiq godini koito se kara vis6e edin priqtel iskara dostata4no pari da si kupi s-klasa i apartament v sofiq ....... 4isto gubene na vreme i pari [!] a gore nqkoi kaza 4e ako priqtelq i q obi4al 6tql da otide s neq. a ne e li sa6toto 4e kato tq go obi4a tq 6te ostane pri nego vmesto da hodi v selskata "sofia"
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Цитирай Първоначално написано от superb
    Не , в никакъв случай.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    i za6to da ostane bez obrazovanie nali e zavar6ila 12 klas ??? ako govorite za vis6e obrazovanie tova si e nai golqmata glupost za tiq godini koito se kara vis6e edin priqtel iskara dostata4no pari da si kupi s-klasa i apartament v sofiq ....... 4isto gubene na vreme i pari [!] a gore nqkoi kaza 4e ako priqtelq i q obi4al 6tql da otide s neq. a ne e li sa6toto 4e kato tq go obi4a tq 6te ostane pri nego vmesto da hodi v selskata "sofia"
    Виж сега може и да е така(в България),висшето да не значи нищо. Но рано или късно на твоя приятел с ес-класата ще му свършат паричките.И няма да има мама меси,тати купи.Ще му бият шута да се оправя сам.Е и ?! Къде ще отиде с това мизерно средно..общ работник?! Ми те и там за повече пари искат с опит.А от къде тоя опит?! Я се опомни малко,бе! Образованието било глупост,глупост е за теб,защото си толкова тъп,че не виждаш по-далеч от носа ти! Айде със здраве,след 10 години ще си говорим!

П.С Относно по темата,че се отнесох.Ако отношенията им са сериозни момчето би разбрало и не би я карало да избира.Но ако все пак приятелят ми ме накара да избирам м/у него и образованието просто ще разбера,че това не е човека за мен.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Според мен е много глупаво да си зарежеш образованието заради момче. Тя ще има един шанс да влезе някъде и след време няма да го има, а с момчето не се знае - може да скъсат. Докато чрез ученето ще си осигури работа и бъдеще.

Град
    Pays de la Loire
    Трябва да съм много заслепена и заблудена, за да предпочета него пред образованието си. Дори да съм убедена, че е любовта на живота ми, на първо място поставям себе си, в случая - образованието. Не знам как стоят нещата при тях, т.е. на какво ниво е връзката им, но в крайна сметка всеки решава сам за себе си какво ще прави и поема отговорност за избора си. Защото утре, ако евентуално отношенията им се влошат и връзката се разпадне, твоята приятелка неминуемо ще осъзнае къде е сгрешила - ще бъде кофти... Е, не пожелавам подобен развой на събитията, нека се обичат хората.
    А пък сега се сещам и за друго - защо и двамата не отидат да учат догодина, примерно?? И всички ще бъдат доволни.
    Иначе ти би трябвало да си била наясно още в самото начало, че да се опитваш да я разубедиш (вразумиш) е обречена кауза - любовта е сляпа...

Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Трябва да съм много заслепена и заблудена, за да предпочета него пред образованието си. Дори да съм убедена, че е любовта на живота ми, на първо място поставям себе си, в случая - образованието. Не знам как стоят нещата при тях, т.е. на какво ниво е връзката им, но в крайна сметка всеки решава сам за себе си какво ще прави и поема отговорност за избора си. Защото утре, ако евентуално отношенията им се влошат и връзката се разпадне, твоята приятелка неминуемо ще осъзнае къде е сгрешила - ще бъде кофти... Е, не пожелавам подобен развой на събитията, нека се обичат хората.
    А пък сега се сещам и за друго - защо и двамата не отидат да учат догодина, примерно?? И всички ще бъдат доволни.
    Иначе ти би трябвало да си била наясно още в самото начало, че да се опитваш да я разубедиш (вразумиш) е обречена кауза - любовта е сляпа...
    +1
    Огромен размен на подписа!! /machoka/

Да,BeboP,права си за това,че и двамата би било хубаво да отидат да учат,но този неин приятел сега има бизнес и не иска да се мести на друго място. А колкото до сериозността на връзката им- и двамта познават роднините на другия, спят в къщите и на двамата, родителите има нямат нищо против Но ако питаш мен тя ще осъзнае каква грешка е направила,но вече ще бъде прекалено късно и само ще съжалява за избора си. Поне аз така си мисля
    Impossible Is Nothing!

Град
    Sofia
    Не,разбира се...

Никога няма да зарежа училището даради гаджето.Жизнено важно е за мен понеже трябва д имам хубава диплома и ученки а и наще може би ще ме накажат
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми да...то като си влюбен вършиш простотий...И после съжаляваш...Колкото и да обичам някое момче,не бих го поставила на 1во място,ами на 2ро...Защото без образование...като се разделим и аз кво?!Оставам си на сред нищото...Пък и найстина,ако ме обича,ще ме изчака.

на една най добрата ми приятелка майка и учела право срещнала баща и зарязала правото защото той не искал да я изчака и са се оженили... сега толкова мн сужелява че си нямате и на идея
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от superb
    Не , в никакъв случай.

saglasna sam

ne absurt
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Град
    паралелно
    По принцип - не. Но нали знаете, че когато човек е истински влюбен, може да направи всякаква лудост.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Естествено че да
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не бих го направила.Е,може да ме разсейва,но само толкоз
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си