- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли зарязали ученето заради гаджето?
Не! Ако ми е мечта, никога няма да оставя мечтата си за нищо на света! Никога, и за никoй!
♥ ♥ ♥
Това е най-голямата глупост според мен .. Колкото и да се обичат .. Ми и мойто гадже искаше да си остана сега след 7 клас в старото даскало,защото той се премести в колежа,ама аз си отидох там където ме приеха след изпитите .. Просто не исках да си оставам в 28мо![]()
Не.
Ами защо не я посъветваш той да отиде с нея в София ?!
Тук каточели ще има достатъчно работа![]()
Аз бих ест или поне бих измислила начин в който да сме заедно![]()
Не.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Това всъщност е доста често срещан проблем... И една моя приятелка също се замисля за такова нещо, но тя поне си има и други причини. Подкрепям мнението на останалите (тя да следва, защото след време ще е ако не невъзможно, то поне много трудно, а за гаджето - не се знае...). Продължавай да и говориш, може и да има успех. Но в крайна сметка животът си е нейн и ти не можеш да и кажеш какво да прави![]()
Ми не, не бих... винаги може да се намери компромисно решение![]()
Аз лично в никакъв случай не бих постъпила като твоята прителка. Гаджето едва ли ще ми осигури престижна работа , със средствата от която да успявам да се издържам .
Не
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Аз в никакъв случай не бих оставила учението и възможноста да имам висше образование на страна.Ако гаджето на твойта приятелка я обича истински ще я убеждава да влезе в университет и да си завърше висшето и след това да са заедно.Но все пак всичко е в ръцете на приятелката ти.
Никога не бих го направила!Какъвто и да е той..някъв капут!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Бе... да! Ще зарязвам аз ученето, заради някакъв, който дори не съществува!![]()
Не бих оставила образованието си....заради гадже...някъ'в,който примерно ще ми бие шута след ден 2,или пък след седмица аз ще бия неговия...![]()
Дори да го обичам,не бих пожертвала висшето и кариерата си заради мъж.Просто не си заслужава усилието.........после да му родиш челяд...и той да те остави с челядта ти най- безцеремонно и нагло.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
az ne bih zarqzala dskto ,zaradi nqkvo si gadje,gadjeta po put i nad pat,kaji i da se stegne,6 oto bez obrazovanie nakude,koi 6a q zeme![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не в никакъв случай не бих го направила това.предпочитам да си завърша образованието и да имам хубава работа,отколкото да се занимавам с някакъв.мъже има колкото си искаш.
Любовта е важно нещо в живота,но имайки на предвид,че няма да ме помогне много в професионална сфера,предпочитам да си завърша образованието,защото то е много важно.Ако човека до мен ме обича истински,ще ме разбере и ще ме подкрепи!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
м..не..не бих го направила![]()
![]()
Зависи, бих се опитала да съчетая двете неща...Но ако съм срещнала любовта на живота си, предполагам че да![]()
И моя съвет е остави приятелката си сама да реши кое я прави щастлива..., щото в крайна сметка не живеем за някви градиозни успехи, много пари и т.н., живеем за да сме щастливи...![]()
ne bih ostavila makar che sega sum oshte dosta malka i ne mislq che sled 5 godini shte sum na mnenieto si no nIATINA NE BIH ISKALA DA STAN TAKA
Аз също на съм на твърдото мнение,че това е недопустимо,но не мога да и налеля акъл в главата и това си еНе ще да ме слуша и затова сега щяла да живее с него и да работи нещо като сервотъорка май... Много ме е яд за нея,защото съм убедена,че един ден ше съжалява адски за това си решение
![]()
Impossible Is Nothing!
ООО! Не оставям учението и за папата даже!
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
+1Първоначално написано от BeboP
любовта е сляпа,а лудостта я води за ръкa ^^
baD GirLs nEEd love to0 ..
Абе не казвайте голяма дума.И аз казвах така."Пф, заради него ли бе?хаха!Стипендията е моя!" и всекакви величия.Ама стана така че си хванах гадже..и почнах доста д абягам от часовете..В смисъл вясках се за 1 2 часа и веднага при него... И той бягаше от часове(беше 12 клас) ама на него не му правиха такъв проблем..После към края на годината ,точно бяха останали 2 седмици (най-важните) аз бях избягала цял ден при положение че нямах оценки по много предмети..И класната звънна на майка....и можете да си педставите 3-тата световна..както и да е..Не заради тази причина, но с гаджето скъсахме(кучета го яли тоз курвар мръсен) и завърших годината с 5.48
![]()
![]()
и бях еиднствената в класа, която има такава тъпа оценка...Яд ме е!Яд ме е на мене си, на него..абее ужасно е!Не зарязвайте ученето си заради некаф гъз! И сега съм се зарекла-таз година( жива и здрава 11 клас съм) да си сядам на задника,да не поглеждам мъж и да си уча за кандидатстването !!Пф,тъпи мъже!
![]()