- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Немско Браво...Бургас..??
Здр! Някой знае ли къде в Бургас мога да намеря немското браво и/или Попкорн?Търся го/ги от доста време, но безуспешно...а ми трябват много. Мерси много предварително!![]()
Ако имате Пикадили, иди там![]()
mindscan
Мда, имаме. Мерси много. Ще отида утре. Друг някой ако знае, да казва.А то в Пикадили трябваше ли да влезеш вътре, за да отидеш при списанията, или си беше отделно за вестници и списания? Че не помня...
Ами имах предвид дали е нещо като на метро - там вестниците и списанията са отделени от магазина и не е нужно да минаваш през целия магазин, за да си вземеш списание. Смисъл не са вътре при другите неща, ами са си в нещо като отделна кабинка. Това питах, не знам дали сега ме разбра...![]()
Е не съм ли?![]()
torbi4ka powerrrrrr![]()
Тук ли е мястото, където да обсъждаш подписите на потрбителите?!?! И все пак ако има някой, който има да каже нещо по темата, да го направи.. Мерси![]()
Хм... май беше вътре в магазина. Не отделно, но не съм напълно сигурна.
cherry*kiss
Мерси много!
Ами в метро не съм влизала, но в Пикадили няма таква кабинки, защото е по-малко![]()
mindscan
има нещо като щанд със списания(не точно ама),не отделна кабинка .отиваш и го плащаш на касата ..мисля![]()
Им щанд с месо, щанд с млечни продукти и т.н.Първоначално написано от RaI4etO
mindscan
ами обърках се -искам да кажа че има нещо каторафтче нз как да гоо бясня затова спирам с обяснениятаПървоначално написано от preichetoy
В нашето Пикадили го няма... то беше толкова оплешивяло това щандче със списанията..Утре отивам рано сутринта на Метро. Там вече е невъзможно да го няма сред толкова много списания. Стискайте палци..
![]()
![]()
![]()
![]()
стискаме![]()
![]()
оуу намерих си гоМерси много на всички за отговорите!
nqkoi da znae nakolko vreme izliza spisanie popcorn ?..
списание Браво и Попкорн продават в Кауфланд когато бях Бургас си купих от тамизлиза всеки месец
аз и в Кауфланд съм го виждала ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
В пикадили има ли чуждестранни списания.. по центъра нямате ли такава кабинка в която се продават само списания и вестници на други езици?
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted