- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 16 годишно момче пенисът му да е 14см???
Искам да попитам на по големите от мене т.е. +18.Нормално ли е на 16 годишно момче пенисът му да е 14см![]()
Първоначално написано от onlylovenosex
napulno normalno e![]()
Нормално е наистинапък и за всяко момче е различно
важното е че размерът не е от значение, така че не си прави илюзии например че ти е малък
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
ми малко ти е малак ама нищо и стига с едни и същи тЪпи теми през 2 реда нормално ли е да ми е толкоо незнам си кво и да не е нормално кво ше напраишПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
na men li go pi6e tva 4e mi e maluk 6ot vub6te ne mislq 4e mi e maluk puk i ima koi da si kaje mnenietoПървоначално написано от ludia_s
![]()
не е на тебе бе брат а на тоя дето пуска тематаПървоначално написано от x3eme
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ne sum razbral![]()
пиши нормално бе сикиджи,стига с тия МаЛкИ и ГоЛеМи букви
KOLKO ISKA6 DA E ?ESTESTVENO 4E E NORMALNOПървоначално написано от onlylovenosex
напълно нормално е
благодаря на всички които си изказаха мненията.Знам че въпроса беше тъпо но помислих си че е малък за това![]()
znae6 li nak kolko mom4eta koito sa 2 puti po golemi ot teb im e su6to tolkovaПървоначално написано от onlylovenosex
Знам че истината боли , не се сърди плс , ама вярно ти е мъничъкНе че моя е 1 метър , ама се пак на 16 - 14см
![]()
Нормален пенис
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
За това курве бебчето много ясно, че не е нормално.Първоначално написано от beb4eto0o
Пич, аз съм на 22 с 14 и не ми дреме. Не би трябвало и на теб
.
normalno e ti kakvo iska6 da e 1 meturimai predvid 4e vaginata e ot 8 do 12 santimetra i tova 6te e napulno dostatu4no
Пак го казвам
Ако питаш "пичовете" от форума на по 14-15 - поне минимум едно, задоволително и положително, стряскащо, умопомрачително, гъзарско мощно и най-вече минимално 16-17 см на тая възраст и ще стигне до великите 20-22 см - ама да знаеш пак ще си с по-малък от техните
А иначе повече от 12-13 реално, че и по-малко просто и да искат няма да влязат в бурканчето с мед...:Р Винаги остана навън.
Важна е дебелината повече![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
[b]Изобщо не ги слушай такиа като ludia_s.Напълно нормално си е.Повечето "ГОЛЯМОПИШКОВЦИ" (с извинение към редакторите) си мислят че щом тяхните са по 17 18 сантиметра и те са си нормални а другите са недоразвити.Моя е 17 но забелязах че на другите около мен са с по малки и после разбрах че те са нормални.![]()
Just do it! Nike style !?!?!?!?!?!
emi normalnooo e ima oshte da raste![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Да бе да размера няма значение друг път...върви го разправяй т'ва на девствените...има и мога да доведа поне 3 момичета които ще кажат че има...Първоначално написано от stefity
доведи де кат си готин 2-3 санта не са от зна4ениеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
пикли бол ..Първоначално написано от GregoryHouse
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Размера няма значение, стига да я голям
ххх
В тоя форум постоянно се изказват разни хора, дето разправят, че пишките им са по 25 см, и че ако ти е под 18 трябва да се застреляш. Не се влияй от такива мнение.