- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- гаден проблем, който ме измъчва
Добре е,че съжаляваш за постъпката си,но не се затормозявай толкова много .Това,което си направил не е за похвала,но пък ще ти е добър урок за в бъдеще и ще се замислиш за последствията преди да го направиш отново.И не забравяй,че все пак сме хора и не сме безгрешни,но нека поне когато грешим,след това да се учим от грешките си и да не ги повтаряме.
Абсолютно правилно.Първоначално написано от Presley`n`Sum
благодаря на всички, но изведнъж ейтака почва да ми става гадно..
Мисля почти непрестанно за него, опитвам се да спра, но пак ми излиза на съзнанието..
емм всеки минава по този път..трябва да се напие..за да види какво е гадно,за да не го повтори повече..въпреки че аз си повтарям грешките
![]()
ето пак мина седмица- 2 и пак полудявам..Непрестанно ми е гадно за това нещо..
как да спра да мисля за него...Все се подсещам като видя компанията и мястото където сме се събирали и т.н
на някои моменти заповам да полудявам..Като виждам наще и как си мислят, че съм някаво добро дете..Радват ми се и аз на тях..всичко си изглежда хубаво и нормално и изведжнъж се сещам как съм ги предал и какви глупост съм направил, а те дори незнаят..незнаят, че съм такъв идиот и не се притесняват за нищо?!!!!........
Незнам как да го преодолея
раобтата е там, че ако бях някаде у някоя къща с приятели щеше да е добре..А аз се напих там по- пътя да ме гледат хората и седнах на един бордюр да чакам моята компания да си купи закуски и през това време брат ми се връща от другия град..беше ходил на английски..КАТО НЯКОЙ ИЗПАДНАЛ ПИЯНИЦА..Да вървя и да се клатушкам и да се спъвам по пътя..Да ме гледат другите малки деца в градинката...КАТО НЯКОЙ ТЪПАНАР СЪМ.КАТО ИДИОТ, НА КОЙТО САМО ТОВА МУ Е ЖИВОТА.МИСЛЯ си че нашите трябва да знаят това за да преценяат какво да праят с идиот като мене..
МОЛЯВИ ПИШЕТЕ, че направо треперя, ПОЛУДЯВАМ.....
Хубаво е,че го осъзнаваш. Постарай се да не пиеш повече, все пак си само на 14. Наистина си се изложил на улицита - нормално е да се чувстваш така. Нека да бъдеш за пример на хората. Успех \:D/
Dreams...
немога така да седя до майка ми все едно нищо няма..ИСКАМ ДА СПРА ДА МИСЛЯ, НО НЕ МОГА
Aбе пич ти си ебати съвестния човек заклевам се ! Как може да ти е гадно за такова нещо и да се измъчваш. Верно че си още малък за да са напиваш като прасе ама случило се кво толква... Не си предал майка ти с нищо не се притеснявай. След 2-3 години като се сещаш за тая история ще ти е смешно как си мислел сега. Има хора дето кви ли не гадости правят без да им пук за близиките, а ти за едното напиванеСпоко пичага
![]()
наистина ли?Има ли лошо, че те ме гледат мило ,а не знаят, че съм се напил?Наистина много ги обичам нашите и нямам много проблеми с тях.Наистина ли няма никакъв проблем в това?Плз кажете честно..