- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв е последният SMS, който получихте?
"v nas sme, zemi mi edin sin pall mall kat idvash nasam. aidi chakame."
"Обичам те !"![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
What you give is what you get!
"Ми нормално е :Д Ти как си уе .Ше ти разказвам ако искаш като си се прибера в Сф.."
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
mn.sorry ako te bydia ama iskax da ti kaja edno goliamo mersi za towa che si do men. Oceniawam go ;< mersi ;<< ((hug))
Utre e sabota are da izlezem nqkade
mnogo te jelaq slance :*
"Of, to az syvsem se opleskah. Te razbraha. To beshe sylzi, vikane. Ako sluchaino mi predlojat da se iznesa, shte ti gostuvam : D Ae dovechera na kasparaaa biribiribiribiri... shte vikna i ****** hoooo [ :"
''Хей,Криска,кфо става,как си?Аз са пътувам към Созопол,че съм на некфо парти с тате.Ае пиши и ти.Целувки :* ''
"Vednaga vlez v skype!!!!!!!"
Редовно ме будят с такива заповеди![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
"s kvo we? ebati qkoto ti sq nqq iska6 da si doide6 :@ i da zn 4e iskam i az"![]()
"Awe koko she zakysneq 10 minuti che mi se otvori malko rauta,kaji na drugite tapaci da me izchakat,sorry i 10x"
..this world is watching me..
Имате неплатена фактура на стойност 147 лева с ДДС!Срок на изключване 10-ти Август нещо от сорта!![]()
![]()
![]()
![]()
mucke koga shte si sfobodna da se viem?
"Абе Мони айде като оправиш във вас потърси едната ми чехла, че хмм нещо липсва" - от една приятелка![]()
"Bebe az spiram da pi6a 6tot ne vijdam ve4e zle sym xaxaxa ()"![]()
"Муцано айде къде си ма, чакаме те в Мirage"![]()
♥ ♥ ♥
''em tq Des suvsem zaburkala nekva ka6a 6toto kazala 4e Niki e spala s mario :/ smis az kato vidqh Stilqna be6e susipana gorkata.. btw Stoil ti iska telefona''
![]()
Dam zavarnah se i sq otiam da karam koleloxaxa - ot edna fr koqto se vurna ot tyrne v Holandiq