- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжете само за секс ли мислят?
Da, samo za sex mislim.
Никога не бих имала сексуална връзка с "малка пишка", ако ще да ми подарява и целия свят, просто защото не може да ме задоволи, поне не изцяло..![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Че мъжете мислят за секс така е напълно нормално но чак непрекъснато НЕ !!Може и да е така но каквото и да спорите според мен мое лично мнение е ,че жените мислях за секс повече от мажете по един или друг начин
за жените секса е правене на любов ; а за мъжете е е..не
но това кой колко често мисли за секс зависи от човека
![]()
![]()
![]()
Много оригинален аватарПървоначално написано от SK0RP10N
.: machoka :.
za jalost mislim samo za tova![]()
За жалост си прав. А това за мъжете колко мислили за секс... пълни глупости. Ако на едно момиче не му е ясно момчето какво прави леко ще разясна. Или е фитнес маняк и само това му е в главата. Друг вариант е да играе по цял ден комп игри и от време на време се сеща да си начеше ташаците и после пак така. Побойници колкото щете футболни запалянковци още повече. Изобщо на повечето момчета и мъже не им оставя време да си мислят за жени. А пък вие жените по цял ден не се сещаме с вашите приятелки за какво си говорите, ама 100% не е за футбол или комп игри...чувал съм разговори между жени и съм се уверявал че си мислят и нагаждат неща които и най-перверзния мъж не може дори да си помисли. Най-интересното от цялата тая работа е че толкова добре се прикривате, че ако някой не е наясно може и да ви помисли за ангелчета. не слагам под общ знаменател но едно 90% мога да гарантирам с чиста съвестПървоначално написано от ubuntu
abe 4e i mujtete mislqt mnogo 4esto za sex e vqrno..ama az sam jena i si kazvam ,4e si misliq poooo mnooogo pati na den za sex![]()
![]()
![]()
![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Не всички, но повечето
Голям размер на картинката! /machoka/
+1abe 4e i mujtete mislqt mnogo 4esto za sex e vqrno..ama az sam jena i si kazvam ,4e si misliq poooo mnooogo pati na den za sex![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
24/7![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Не.
а другите 7%Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
жени и сексПървоначално написано от face.the.future
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
мъжете мислят за секс през 12 секунди(научно доказано)
+1Първоначално написано от 6emet4e
Първоначално написано от LeVski_fen
УВаЖавам ТЕ МАНЯК !!! ЛЕВСКИ ДО ГРОБ !! (мислим и за футбол)
i az vlizam v klubaПървоначално написано от kriska__
![]()
Аз мисля как да успея в работата си, за да намажа повече секс! ахаххахах майтап...
Около 25% от деня ми минава в размисли за секс, 20% процента в мечти за романтични преживявания с любимата, 50% заделям за работата ми, 5% разни напивания и забавления. Другите неща дето всички ги мислим няма да ги включвам![]()
Еми не съм съгласен с теб честно казано. Не всички мислят за секс ....
офф е*е ми са (базик)
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Аз несмятам така, зависи от момчето![]()
da de.....az ne sam takava!!!Първоначално написано от Verminaard
Скрий си 96наборовият ти гъзец някъде!![]()
Да го сторят и всички останали дето създават такива теми, и всички които се наемат да отговарят с някви пълни клишета, че мъжете искали само секс, а жените само пари.
Едно е да мислиш, друго е да искаш, ама вие сте клиширано племе. На никой от господата не му прави чест да казва как момичетата си "чешели котките" и не знам си кво. Също така доста от момичетата се излагат вече с това "Вие само за тва мислите"
Еми, да, природа.. човещинка.
Краси, много се излагаш с тва "Вие не можете да обичате, само за секс мислите"... Еми ОК, да мислят. Аз съм се примирила с това и вече не го възприемам като нещо кофти, защото е нещо нормално при момчетата (както и при останалите хора).
И аз мисля много често за секс, тва не ми пречи да търся любовта и да се надявам на сериозна връзка.
Много сте зле и двата отбора
![]()
Не бяха чешения на котки, статистики, портфейки, неможения-да-обичаш и всякви такива лайна.
А всички сме хора, и аз не се чувствам виновна че преди малко не си мислих за Ромео и Жулиета, а си мислих за някви съвсем отделни неща. Мислите като цяло са си нещо лично и не пречат на един човек да е свестен.
Аз съм си представяла как коля хора, иначе ако ме познаваш лично ще си кажеш че съм някво много свестно момиче.. то аз съм си де.. ама деазнам, кой поучавам в момента...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride