- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжете само за секс ли мислят?
zashto pyk samo majete da mislqt za sex,az sashto 95% ot vremeto si mislq za sex a sam jenaa![]()
Поучих се от грешките си,сега ги правя по-добре!!
Ебахти въпроса... Напълно нормално е да си мислим за секс(както и жените)... Друг е въпроса дали го правят след като си го помислят
![]()
Ама не е само и ЕДИНСТВЕНО за секс бъдете сигурни![]()
След седмата бира всички са еднакви!
Мъжете - не, повечето момченца (като писалите в темата) - да.
В едно списание пишеше,че един мъж си мисли средно по 32 пъти за секс на ден :P
Avtorkata, otgovor nqma da poluchish. Tuk myje nqma. Mejdu myj i puber razlikata e ot zemqta do nebeto![]()
+1Първоначално написано от Мetoman88
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Мисля, че отговорът тук е съвсем ясен![]()
еми незнам за мъжете,но имам една приятелка нимфоманкакоято САМО ЗА СЕКС мисли милата
![]()
иначе напълно нормално си е да мислят за секс повече от жените-все пак имат една глава повече от нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз мисл1 1во за храна 2ро за секс и 3то за бира![]()
Секса е едно от нещата,за които мъжете мислят постоянно(...като алкохол,бой и т.н.)
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
В последно време мисля откаде да искарам пари...но за бира мммм да и за джин с тоник и ракията(за нея най-много). Мммм секса го оставям да речем на 5-6 място май...
Мъжете не мислят постоянно за секс, но малките девствени пубери - ДА!
mindscan
Естествено! Но ми стана забавно като прочетох,че жените не мислели за парите на мъжа а за любов![]()
![]()
![]()
пълни глупости , щом не си признавате че сте материалистки това е много зле
![]()
![]()
![]()
Не мислим само за секс, мислим за жени, мислим за ядене, пиене, техника, коли, музика, проблеми в семейството, работа и т.н.
![]()
Първоначално написано от DjuDjiTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от krasitoOoO
![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Първоначално написано от saltbaby
![]()
![]()
Всеки човек - и мъжете и жените мислят за секс. А на въпроса "Мъжете само за секс ли мислят?" - ще кажа - Не. Спорт , музика , коли , бира и всякакви др неща също са в мислите на мъжете. Някой беше написал , че всички жени са материалистки...ами не може всички да се слагат под общ знаменател. Има такива които търсят пари , други търсят любов, трети -визия и т.н. Всеки човек е различен и всеки мисли за секс.![]()
![]()
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Не само, но и за това мислят...Работа, пари, бира, спорт, приятели също са сред мислите им. Разбира се има и такива, които обичат и мислят за половинката си не само в сексуален аспект.
Между другото никоге нищо не ми е липсвало. Не съм живяла супер богато, но съм била задоволена и не съм била щастлива. Какво ми пука имам ли пръстен с 5 карата диамант, ако нямам рамо, на което да си поплача, някой, който да ме разсмива, нежни устни, които да целуна или прегръдка, в която да се потопя....Без истинска привързаност и обич нищо няма смисъл.
ест,...че да![]()
Айде беПървоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love