- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- КАК ДА ПОМОГНЕМ НА БЪЛГАРИЯ
бе според мен за да се оправи държавата трябва да се почне от законодателството....Тоест да се създадат закони за корупцията и некомпетентност... Така който краде или само се прави, че работи и взима решения срещи интереса на страната и народа си- директно в затвора за поне 10 години.... освен това тия закони трябва и да се прелагат де...така само за няколко години като има усъдени ще се замислят като станат депутати или министри какво правят....Само жалко че това никога няма да стане, защото кой издава закон срещу собствените си интереси... Другия варянт е просто всички да излензат по улиците и да ги разстрелят всичките тия..... ма и тва няма да стане поради липса на гражданско самосъзнание и поради това ,че всеки си гледа в неговата паничка и докато не е засегнат лично нищо не прави..( А вече апатията толкова е нарасла като гледам ,че и лично да е засегнат нищо не прави...) . Ми да се надяваме, че след 1000- 2000 години порочния кръг на политиката ни ще се пречупи и ще стане велика сила .
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.