- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, какво трябва да направи една мацка, за да ви стане?
YepПървоначално написано от MajeStic
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
kak izglejdash debela, grozna ,niska , malki cici, 4erna minja,s pupki li si,golqm nos, mustak
toi se e pritesnil no ako i ti ne si napravila nishto malko trudno shte mu e otna4aloto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
iiiiiii blqx ? :S:S:S:SПървоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
Do you see how mutch I need you right now ?
Еее стига де, може той да е гей и да ходи с нея само за прикритие ..Първоначално написано от jjjjjj6363
mindscan
и аз така си помислих...на повечето момчета им става ей така ама той ако си пада гей малко трудно ще му го вдигнеш..Първоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ехх еххххПървоначално написано от HeartBreakKid
.....много сладко
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ми я го посрещни на вратата чисто гола,започни да го целуваш и прегръщаш и да видим дали няма да " вдигне самолета". Пък и ако тва не помогне му купи "Трибестан" .![]()
Хе, хе, на всеки се случва.Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A_f
mindscan
Аууу, ангел небесен!Първоначално написано от stefity
mindscan
Ако е девствен може да е от притеснение. Може да ударите по едно голямо за разчупване на леда, ако е така![]()
Най-ефективния начин е да го погъделичкаш зад врата..на повечето момчета моментално им става..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Френска![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
всеки от различно нещо се възбужда :P
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Smeni go s nqkoi, koito se vuzbujda. Ako se nalaga da se silish dori da se vuzbudi rabotata e mnogo zle.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Хахаха ееее, че какПървоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Хух .. аз съм девствена, но на гаджетата им е ставало като сме се натискали само.
Пробвай да го отпуснеш.. застани зад него, мачкай и милвай го по раменета и главата, целувай го по врата, захапвай го леко, говори му мръсотийки на ухо, отърквай си тялото в него, танцувай ако искаш, стриптиз прави, френска вкарай и ако не стане ... не знам !![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
mi edin qk striptiz i ako tova nepomaga ,opitai "4ikiq" s raka , frenska,i ako i tova nepomaga pove4e celyvki na mestata ,koito haresva po vrata naprimer.Izvinqvai na kolko e toq 4e nego vdiga nqkoi po vazrasten li?,E i ako vse pak i ot izbroenite vsi4ki tezi ne6ta nego vdigne zna4i,4e toi e defekten ili ti si ot po groznite bez da se zasqga6,makar 4e pove4eto mom4eta sa gotovi samo kogato momi4eto sedne v negoПървоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
haha mn mersi na si4ki deto si dadoha kompetentnoto mnenie i saveti, i really appreciate
sq po vaprosa kolko sum hubava, nqma da si pravq reklama - fakt na predi6nite dvama s koito sum bila im stava6e ot raz
ina4e do frenska ne stignah... nz... prosto ne moga :s s 4ikii probvah - i ... kolkoto i da me e sram da go kaja 50 min se pOtime kato baluci i pak ni6to ...nqmam obqsnenie... i dvamata sme na 17
nooo ..... smehut e polezen, nali?
![]()
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Ами може би ако му кажеш на ушенце какво ще направиш с него или какво искаш,като му покажеш колко много го желаеш и така....доста е ефективно
ами взимаш един сладолед на клечка заставаш пред него и почваш.... и ако от това не му стане ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Bez sotien i frenska ... :P
Зависи от жената,зависи от възбудата,зависи от това колко я искам,най-лесно е само да го хване и той сам става,какво му се сложното.![]()
Мхм ..мъжете са толкова лесни в повечето случейПървоначално написано от Tony Thomas
![]()
Какво е сотиен?Първоначално написано от ivana0895
![]()
mindscan
Мен, вече безумно дразниш.Първоначално написано от JorkiO
![]()
mindscan