- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко започнахте да се самозадоволявате ?
![]()
![]()
Сори за странния въпрос ... просто ми стана интересно
![]()
![]()
ПП. ЗНАМ , ЧЕ ТЕМАТА Е ТЪПА
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
На 13
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
na 12![]()
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Е не си спомням точноАма ако сте чели Чичко Фройд случайно и ако му вярвате, най-важното, не би трябвало никой от нас да си спомня
![]()
![]()
Иначе май и аз към 12-13
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
8 клас... на 14 години.. Там ме развалиха..![]()
There Is Only One..
14
Като гледам отговорите,ние с теб сме били бая изостаналиПървоначално написано от HeartBreakKid
![]()
Е то да не е голяма гордост да си удариш 1 чикия..![]()
There Is Only One..
8 и половина,но гласувах за 9,щот просто нямаше отговор 8Иначе и преди това се барха по пишката,ама не знаех,че може и по-яко да стане.И веднъж във втори клас,втория срок беше,май малко след зимата,попаднах на XLL,а преди това гледах розовите вечери
и видях,че на един батко момичето му прави нещо и по едно време му изтече мозъка през....
Та реших и аз да пробвам като каката на него ама сам
АМа при мене тогава нищо не ми изтече
![]()
Каква изповед само![]()
![]()
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
dureeeПървоначално написано от A_B_C
![]()
![]()
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Не се ебавам между другото![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
НЕ СЪМ СИ И ПОМИСЛИЛА , ЧЕ СЕ ЕБАВАШ ... ИЗКЕФИ МЕ ИЗКАЗВАНЕТО ТИ :PПървоначално написано от A_B_C
Е добре, то и аз съм си бил чикии у 2ри клас. Ама редовно почнах на 12 кат бях.
Streetball is my job!
А СЕГА НА КОЛКО СИПървоначално написано от and1streetball
17, 16+ ?![]()
Еми на 12![]()
Ама май тогава си нямах напредстава какво правя още....
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Сега съм на 16 и рядко се самозадоволявамПървоначално написано от glezli4ka483
![]()
Streetball is my job!
СЕГА ГО ЗАБЕЛЯЗАХ ... ИСКАХ ДА НАПИША 17+Първоначално написано от Чичко_Полицай
ами трябваше да има и от 9 по малко щото по принцип момичетата почват по от рано с тея работи. -> 7г
МмМ 12![]()
Редактирай си първото мнение, и ще го оправиш.Първоначално написано от glezli4ka483
![]()
НАДЯВАМ СЕ ИМАШ ВПРЕДВИД МОМЧЕТАТА , ЩОТО ТЕ ПОЧВА ПО-РАНОПървоначално написано от independence_88
Първоначално написано от Чичко_Полицай
АНКЕТАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОПРАВЯ ... ИНАЧЕ ВЕЧЕ ДА ГО БЯХ НАПРАВИЛА