- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорим си за секс 6
?!? В Южна Америка имало обичай при раждането на момиче да се разкъсва девстената му ципа с пръсти. В Парагвай това правела акушерка, в Колумбия - майката на новороденото.
?!? При император Тиберий (I век от н. е.) законът забранявал да се наказва девственица. Преди наказанието палачът бил длъжен да я лилши о невинност.
?!? Има над 20 вида девствени ципи в зависимост от техните дебелина, плътност, еластичност, наситеност с кръвоносни съдове, брой и размери на отверстията в нея.
?!? При първото сношение силна болка изпитват 32% от жените, умерена - 40%, дефлорацията е безболезнена при 28%.
?!? Кръвотечението при дефлорация е обилно при 9% от жените, умерено при 21%, оскъдно при 54% и отсъства при 16%.
?!? В Древен Иран било предписано жената да има менструация от 3 до 9 дни ако се забавела наказвали жената с 400 удара с пръчка, провеждали очистителни церемоний и още дълго време я смятали за "нечиста".
?!? По Тлмуд жената е нечиста в течение на 5 дни (независимо от действителната продължителност на менструацията) и още 7 дни. В този период се забранявало сношението.
?!? По законите на Зороастър, ако мъж има сношение с жена в менструация му присъждали 200 тояги.
?!? По съвременни данни сред жените без полови контакти по време на менструация безплодие се среща при 30%, а сред жените имали постоянни полови контакти по време на менструация при 80% от случаите.
Айде стига де .....
?!? В Южна Америка имало обичай при раждането на момиче да се разкъсва девстената му ципа с пръсти. В Парагвай това правела акушерка, в Колумбия - майката на новороденото.
![]()
![]()
![]()
При мен първият път беше почти безболезнен.![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Maiko milakakfi statistiki
![]()
kak 6i razk1sat na novorodenoty defstfenata my cipa ve
![]()
![]()
![]()
nz oba4e sa bili p1lni sadisti
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
WTF?!?!? В Древен Иран било предписано жената да има менструация от 3 до 9 дни ако се забавела наказвали жената с 400 удара с пръчка, провеждали очистителни церемоний и още дълго време я смятали за "нечиста".
mindscan
поне ако не кажеш никой няма да разбере кога си го правила за пръв път![]()
![]()
![]()
![]()
хахах баси хората наистина са садисти билиПървоначално написано от ByBeTyYy
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
:3Първоначално написано от IvOnDa
LeleTezi statistiki sa mnogo stranni....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Мале тоя палач бая си е угаждал, ама тва за разкъсването още от новородени простоо?!? При император Тиберий (I век от н. е.) законът забранявал да се наказва девственица. Преди наказанието палачът бил длъжен да я лилши о невинност...Иначе егати статистиките
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Оле...Първоначално написано от IvOnDa
![]()
Първоначално написано от IvOnDa
Това не е чак толкова странно![]()
а циганетата си викат:
"...тия пак се отварят чак на 14-15...
аишето и фатмето още на девет-десет ги плющяхме..
много са задръстени българите. ....."
бой, йебанье и чалга
Пази боже.. тва жените са изпитвали доста мъки!
?!? В Древен Иран било предписано жената да има менструация от 3 до 9 дни ако се забавела наказвали жената с 400 удара с пръчка, провеждали очистителни церемоний и още дълго време я смятали за "нечиста".
![]()
![]()
![]()
![]()
Ole tva za razk1svaneto na devstvenata cipe na bebetata me razbi![]()
добре,че не живея в древен иран![]()
oMG
tez sa ludi :lol: :lol: :lol:
Аз пък не виждам да е толкова лошо. Няма да си спомня, няма да го боли по-късно и да тече кръв. В крайна сметка това не значи, че бебето спира да е девствено. Общо взето това се прави, защото момичетата са се омъжвали девствени и да нямат лош спомен от мъжа си. за това има и професия дефлоратор, за това преди години булката е била лишавана от девствеността си от тъста си или от кума. това са реални неща. На дефлорацията не се е глездало на интимно преживяване, а на болезнен акт и някой по-зрял и опитен е бил натоварен с тежката задача!Първоначално написано от ByBeTyYy
+1 какво лошо има нз даже е яко мислят му доброто на детето.Аз пък не виждам да е толкова лошо. Няма да си спомня, няма да го боли по-късно и да тече кръв.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
При мен нямаше никаква болка,всичко мина перфектно![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]