.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Говорим си за секс 6

?!? В Южна Америка имало обичай при раждането на момиче да се разкъсва девстената му ципа с пръсти. В Парагвай това правела акушерка, в Колумбия - майката на новороденото.

?!? При император Тиберий (I век от н. е.) законът забранявал да се наказва девственица. Преди наказанието палачът бил длъжен да я лилши о невинност.

?!? Има над 20 вида девствени ципи в зависимост от техните дебелина, плътност, еластичност, наситеност с кръвоносни съдове, брой и размери на отверстията в нея.

?!? При първото сношение силна болка изпитват 32% от жените, умерена - 40%, дефлорацията е безболезнена при 28%.

?!? Кръвотечението при дефлорация е обилно при 9% от жените, умерено при 21%, оскъдно при 54% и отсъства при 16%.

?!? В Древен Иран било предписано жената да има менструация от 3 до 9 дни ако се забавела наказвали жената с 400 удара с пръчка, провеждали очистителни церемоний и още дълго време я смятали за "нечиста".

?!? По Тлмуд жената е нечиста в течение на 5 дни (независимо от действителната продължителност на менструацията) и още 7 дни. В този период се забранявало сношението.

?!? По законите на Зороастър, ако мъж има сношение с жена в менструация му присъждали 200 тояги.

?!? По съвременни данни сред жените без полови контакти по време на менструация безплодие се среща при 30%, а сред жените имали постоянни полови контакти по време на менструация при 80% от случаите.

Айде стига де .....
    ?!? В Южна Америка имало обичай при раждането на момиче да се разкъсва девстената му ципа с пръсти. В Парагвай това правела акушерка, в Колумбия - майката на новороденото.

При мен първият път беше почти безболезнен.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Maiko mila kakfi statistiki kak 6i razk1sat na novorodenoty defstfenata my cipa ve nz oba4e sa bili p1lni sadisti
    N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    ?!? В Древен Иран било предписано жената да има менструация от 3 до 9 дни ако се забавела наказвали жената с 400 удара с пръчка, провеждали очистителни церемоний и още дълго време я смятали за "нечиста".
    WTF?!
    mindscan

поне ако не кажеш никой няма да разбере кога си го правила за пръв път

Цитирай Първоначално написано от ByBeTyYy
    Maiko mila kakfi statistiki kak 6i razk1sat na novorodenoty defstfenata my cipa ve nz oba4e sa bili p1lni sadisti
    хахах баси хората наистина са садисти били
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Re: Говорим си за секс 6

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    ?!? При император Тиберий (I век от н. е.) законът забранявал да се наказва девственица. Преди наказанието палачът бил длъжен да я лилши о невинност.
    :3

Град
    Shumen
    Lele Tezi statistiki sa mnogo stranni....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мале тоя палач бая си е угаждал, ама тва за разкъсването още от новородени простоо ..Иначе егати статистиките
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Re: Говорим си за секс 6

Оле...

?!? Има над 20 вида девствени ципи в зависимост от техните дебелина, плътност, еластичност, наситеност с кръвоносни съдове, брой и размери на отверстията в нея.

?!? При първото сношение силна болка изпитват 32% от жените, умерена - 40%, дефлорацията е безболезнена при 28%.

?!? Кръвотечението при дефлорация е обилно при 9% от жените, умерено при 21%, оскъдно при 54% и отсъства при 16%.

Това не е чак толкова странно

а циганетата си викат:
    "...тия пак се отварят чак на 14-15...
    аишето и фатмето още на девет-десет ги плющяхме..
    много са задръстени българите. ....."
    бой, йебанье и чалга

Мега фен Аватара на Spider4eto
    лол

Пази боже.. тва жените са изпитвали доста мъки!

Град
    БуРГаС бИЕ

Повече от фен
    Ole tva za razk1svaneto na devstvenata cipe na bebetata me razbi

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Е тфа беше егати гадоста

Голям фен
    no comment ...
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Това е ужасно.Бахти извратените хора и горкото бебе.

добре,че не живея в древен иран

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    добре,че не живея в древен иран
    По-добре ,че не жифееш в Иран като цяло не само в Древен Иран

oMG
    tez sa ludi :lol: :lol: :lol:

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ByBeTyYy
    Аз пък не виждам да е толкова лошо. Няма да си спомня, няма да го боли по-късно и да тече кръв. В крайна сметка това не значи, че бебето спира да е девствено. Общо взето това се прави, защото момичетата са се омъжвали девствени и да нямат лош спомен от мъжа си. за това има и професия дефлоратор, за това преди години булката е била лишавана от девствеността си от тъста си или от кума. това са реални неща. На дефлорацията не се е глездало на интимно преживяване, а на болезнен акт и някой по-зрял и опитен е бил натоварен с тежката задача!

Град
    in my world!
    Аз пък не виждам да е толкова лошо. Няма да си спомня, няма да го боли по-късно и да тече кръв.
    +1 какво лошо има нз даже е яко мислят му доброто на детето.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    "градът на мечтите"
    При мен нямаше никаква болка,всичко мина перфектно
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си