- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДАЛИ НЯМА ДА СГРЕША?
Здравейте..значи аз съм на 14 години от град враца
![]()
мисля че съм.. готова за полов контакт с приятеля си..,но не съм напълно сиг. значи той е по голям от мен.. и не е девствен от доста време сме заедно наистина му имам доверие.той не ми е споменавал мн за тази тема че го изсква от мен по някакав начин.. но.. не мисля.. че ще откаже.. просто не иска да ме насилва какво да правя? ние наистина се обичаме и сме много щасливи повечето ще кажете че съм малка и тн това е нормално от една страна и аз съм на това мнение.. незнам помогнете ми
![]()
![]()
![]()
![]()
naistina si malka no 6tom si gotova nikoi ne moje da te spre stiga ti da zn 4e si gotova...kogato si gotova davai![]()
Ее, чак пък така.. момичето изглежда го е обмислило, но и според мен не е сега времетоПървоначално написано от IvOnDa
![]()
Какво означава, че се чувстваш готова, ама не си сигурна??Щом не си сигурна, значи не си готова. От колко "много" време сте заедно? А и щом вмомента сте толкова щастливи, защо си пълниш главата с подобни терзания, вместо да се наслаждаваш? То, ако ще става нещо, ще стане от самосебе си..
6tom se obi4ate i mu ima6 doverie(tova e nai-vajno ne mislq 4e ima ne6to lo6o
Малка си.
Човек,който не може сам да вэеме решение,не е достатъчно эрял.
Това е мнението ми.Все пак ти решаваш.
[size=7][b][u]fosse cos
Кое е смешното ?Първоначално написано от pasii_sladuranata
[size=7][b][u]fosse cos
Изчакай! Знам че хормоните друго искат, но при всички е така. Ти си решаваш. Моето мнение е да изчакаш поне 1 годинка и да имаш 15 (по приемливо е от 14)
Голям размер на картинката! /machoka/
А най-приемливо е да иэчакаш да пораснеш не само на години,а и на акъл.Може да е нужно и повече време.Първоначално написано от sweet_baby_cool
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Щом питаш = значи НЕ си готова ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Е не...Първоначално написано от Xtuning
Абсолютно същото щях да напиша
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
+1 и аз мисля,че си още малкаПървоначално написано от Xtuning
Abe, momiche !
Ti vse oshte ne znaesh, ot koq dupka pikaesh, ot koq seresh i s koq se ebesh, ti si tragnala sex da pravish...
Oshte si malka.Kato stanesh na 16-17 godini veche e normalno
ама ей..Първоначално написано от IvOnDa
Леко май не обмисляш какви неща пишеш?! Аман от глупости, които НЕ ОСЪЗНАВАТЕ, но ги пишете! Заучените фрази, бла-бла. Затваряйте си клишираните плювалници и ако нямате какво умно да напишете/посъветвате си дръжте ръцете далеч от клавиатурата... малоумници (и малоумнички).
МИЛА, ако се наебеш с приятеля си, курвичка няма да станеш, но както ти каза Xtuning, щом питаш = не си готова. Малко ти е рано, въпреки че не съм аз човека който да ти го казва (аз го направих на 13.. голям срам!) И до днес съжалявам, да знаеш!
Това си е една голяма крачка. Обмисли го. После да не се намразиш и да не се разочароваш от самата себе си.
Не се поддавай на хормоните, ами следвай здравия разум. Годинка още можеш да потърпиш.
Изчакай.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
kakto vijdash za pove4eto xora ti si malka za sex..ako vse pak se re6i6 ,4e 6te go pravi6 ..vzemi pro4eti malko za sex ..osvedomi se za vsi4ko da nqma posle temi bremenna li sam ... i pravi bezopasen sex!!!
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
a vsi4ki saforumci...kato si re6ila nqma da q raazubedite .. dori i da kazvate 4e 6te stane kruva..po dobre i daite savet kakvo da 4eta i kak da se pazi..a ne posle na temata'bremenna li sam?" i pove4eto da pi6a poredntata tema.,..ne sa nau4ixa teenovete
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
малка си
Гаджето ти не мисли за теб, щом си е хванал 14 годишна и иска секс. Това, че се обичате не значи, че трябва да правите секс на 14 години!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
+333Първоначално написано от Xtuning
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
+1Първоначално написано от Kettty
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
+1 Тъкмо това щях да пишаПървоначално написано от Kettty
![]()