- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tarja Turunen в България на 28 октомври по покана на "S
"Sofia Music Enterprises" разпространиха официално информацията, че на 28 октомври в България ще гостува бившата вокалистка на NIGHTWISH Tarja Turunen. Мястото на събитието е зала "Универсиада" в София, а цените на билетите както следва: 20 лв. за първите 500; 25 лв. предварително; 30 лв. на място. Продажбата им стартира на 21 юли (понеделник) чрез мрежата на "Тикетпро" и Билетен център НДК.
айде започнаха се есените концерти да се обявават.Честито на братсвото от метали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не може да се пропусне![]()
+1Първоначално написано от Glam
![]()
![]()
![]()
ЩЕ УМРА!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Това първо го прочетох тук, помислих, че е ебавка. После го прочетох на едно друго местенце, направо...![]()
Някво супер странно ми е, защото точно вчера с един приятел говорихме 'ако тя дойде, ще отидеш ли', хяяя. :P
iskam i az v sofiq![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Таря Турунен - Таря Тъпурунген.![]()
По-правилният въпрос е защо всички концерти са в София? Трябва децантрализация (във всички отношения, не само концерти). Напоследък има нещо такова и все повече разни чужди групи гостуват извън София, което е добре.Първоначално написано от Ophelia
![]()
и азПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
И аз не живея в София, кофти, но нямаше да е проблем, ако баща ми я харесваше. А той не я е чувал. Исках да идем на концерта на Металика, той каза: "Аз никога не съм ги харесвал." Той иначе си слуша Heavy Metal, ама...
Music will save the world!
жива/мъртва - там съм!![]()
btw имате ли идея кой може да подгрява?
... so much to live for, so much to die for ...
Първоначално написано от Мо6no
Доста си "оригинален", да знаеш. Никой не те кара да ходиш на концерта, нито пък те пита какво мислиш за Таря. С две думи - трай си, не се излагай
.
Иначе аз си имам билетче вече и живот и здраве октомври пак си идвам в БГ за концерта.![]()
със сигурност ще е много хубавоо , но едва ли ще ходяиначе ми се ще ... тяя е велика простоо
![]()
ще бъде добър концерта.и аз ще бъда
Ooo да това събитие не е за испусканеОпределено съм там
![]()
АЗ СИ ИМАМ И БИЛЕТИИИИИИИИИ!Полудях!2 месеца!Чудя се как ще издържа.А си имам белитите от 1 месец![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Там съм! :P
суупеееерр и колко е евтинще се ходии майнаааа
![]()
![]()
Билета вече е закупенКонцерта не е за изпускане
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!