- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДАЛИ СЪМ СЕ ОТВОРИЛА?
пробвала съм с пръстчета..но никога не съм осещала болка или е имало кръв въпреки това съм притеснена какво мислите?
Не искам да съм груба, но се присъединявам към горното мнение. Поне елементарна култура бе хора !Първоначално написано от IvOnDa
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Пъхнах си пръстче в носа и имах чувството, че ми излезе през ануса... Дали съм се отворила??
Като не можеш да се къпеш.. не се събличай![]()
There Is Only One..
Ей,момиче я вземи си виж подписаПървоначално написано от Lady_B_
Тъпа работа,ей........Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Въпроцът ми е такъв:От какво си притеснена?Ако си се отворила-здраве да е.Ако не-пак.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
И между другото елментарна култура е да казваш "Здравей!" на някой познат.Както гледм не слагаш и много запетайки,ама здраве да е.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
abe spoko ... samo da pitam suforumnicite , ako se e otvorila predi da i e do6ul cikula lo6o li e i kakvi sa posledicite ( flex-a i iz4ezna q ne moga da pi6a na kirilica ... sujelqvam)Първоначално написано от deni_nedel4eva
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Няма голямо значение нали още си си девствена.Това не променя нищо![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
мисля че си бременна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Не си се отворила.
Но и не ти е времето да го правиш.
[size=7][b][u]fosse cos
+1 щом нямя дори капчица кръв и минимална болка, няма и "отваряне"Първоначално написано от Presley`n`Sum
Голям размер на картинката! /machoka/
estestveno 4e ne si
ne si 6tom e nqmalo kr1v.. i bolka![]()
![]()
не при всички има кръв и болка ... поне при мен нямашеПървоначално написано от ilovecoffe
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Не си успяла![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Всяко второ лапе почна да си ръчка по-дупките .... Има време но явно на теб не ти е дошло кажи на майкати да сложи лепенка там с надпис, СИЛНО ТОКСИЧНО![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Първоначално написано от IvOnDa
![]()
![]()
След седмата бира всички са еднакви!