.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    София
    ами обичам да излизам с приятели и да се запознавам с мноого момчета

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Излизам с приятели, играя тенис на маса или баскетбол, спя или просто си почивам, спортувам, седя на компютъра,гледам филм или телевизия, слушам музика, рисувам.. абе общо взето почти винаги се намира нещо.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

тъпея по цял ден само спане ми е в главата, попъвам тестчета в facebook, писна ми вече да разцъквам на компа, не излизам мн мн щот приятелите ми са задръстеняци, градът е малък и няма нови хора с които да се запознавам... простоии общо взето

слушам музика , виса на компа , излизам навън да се разхождам или чета някое яко списание
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

Чета някоя книга, разглеждам списания (това мнооого рядко го правя), слушам музика, пея си, танцувам, релаксирам на терасата и т.н
    В краен случай си намирам някаква работа.. Да изчистя, да си подредя стаята, да си наредя нещата по рафтовете и т.н.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Sofia
    Преди няколко месеца си взех шофьорска книжка,та сега със сестра ми сме напрекъснато някъде извън града през свободното ни време

Ами най-напред си излизам с приятелката, а иначе свиря (на ел. китара) или кисна на компа :P

Скучая на компа......
    ...

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Чета книги и списания, решавам тестове, стоя на компа, ходя на фитнес, излизам, играя PlayStatiom и билярт, пея си денсам... разхождам си кучето и най-важното СПА
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

мързелувам
    kakvo ako taka iskam taka jiveq

Слушам музика,гледам Gossip Girl(тоест преповтарям всяка една серия) ,чета или спя.Понякога може по случайност да излезна някъде с някоя приятелка.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Az ili stoq na kompa ili izlizam navunka da igraq voleyball i to tva e..
    P.P sorry,che pisha na latinica

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    всичко давам за свободното време то туюй най-хъбавото нещо особено лятото ми през свободното си време сам навън с приятели,ходя по кафнца,на шопинг,дискотеки и т.н гледам да се забавлявам на макс!

Мега фен Аватара на xoxi
    Гледам някой филм, чета книги, слушам музика, говоря с приятелки, излизам на разходка.. :P
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Мързелувам, спя, размотавам се, цикля пред компютъра, чета книжки, излизам с познати и приятели....такам...

... излизам навън ... ;], гледам филми ... обояааавам да слушам музика защото наскоро си взех буффер и тонколони и направо кунти вкъщи... друго друго не знам ;] това е в об6ти линии

Град
    varna
    ходя на фитнес излизам с приятели играя футбол дискотечки
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен
    Ммм спорт,разходки с приятели,с гадже,рисувам (е,това го правя и в несвободното си време ) ,седя пред компютъра,гледам телевизьора :Ь ...такива работи

ми излизам с приятели гледам филми седя на компаходя по магазините

Стоя пред компа,гледам ТВ,излизам с приятели,слушам музика,тъпея
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

чета
    El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS

Седя на компа,слушам музика,чета някое книжле,навън и т.н

Ми.. излизам с приятели, слушам музика, ходя да плувам и на компютъра. И най-вече сега като е ваканция RELAX!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си