.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 271
    Има една песен - пее се о-о-о-о-о-о-о-о my gosh. PLS

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    [quote="unwritten13"]Някой знае ли песничката от Ариана, ама тази дето се пее нещо.. when I'm with you everything is alright.. vbox7.com/play:2d423142&r=emb[/quote

И аз търся вече половин час тази песничка! Няма ли някой който да знае коя ее? ??

Цитирай Първоначално написано от ludiq6954
    Има една песен - пее се о-о-о-о-о-о-о-о my gosh. PLS

не съм сигурна, но да не е тази ? http://www.vbox7.com/play:7acf2f87

Ахх как яко крадеш от датата
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

имаше една реклама в която се пее today is not is not like yesterday everything have changed... и т.н май беше на 7days
    накой знае ли как се казва песента?
    Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Някой знае ли как се казва песента от рекламата на STR8?Ами от на 7days biscuits?

Modern Soul - Go and live your passion (за STR

Абе някой да знае музиката от рекламата на "Пежо 200 години" ? Мерси предварително

здравейте пуснаха една нова реклама на м-тел за лаптоп и прогрaмaтa surf (един мъж сяда в влака е срещу него сядат различни хора) ако някой знае песента ..

Мега фен Аватара на teenems
    От новите реклами на :
    Семана и Практикер ,някой да знае?
    Особенно тази на Практикер е адски зарибяваща
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Da znaete kak se kazwat i dwete pesni ot reklamata po nowa za nowoto predawane s detektora na lyjata "Istinata za nas" :? pishete mi na e-mail free_life_site@abv.bg :]] blagodarq predwaritelno
    " Dai na momi4eto malko da si drypne..ot kupona ni neka da glutne.. " (music)

Nqkoi moje li da mi kaje kak se kazva pesenta ot reklama na prokuroryt po BTV Cinema , onova kydeto se pee I`ve got a real bad reputation.....10x ot sega

Цитирай Първоначално написано от laydi_Kroft
    Цитирай Първоначално написано от emelina
    и аз искам песничката от рекламата на 7 days biscuits
    и аз се включвам в искането
    пишете ма и мене.. абе като че ли някъде бях срещнала отговор за тая песен щото и преди се рових много за нея.. ама де беше

http://vbox7.com/play:f2145d82 ето тази песен търся ;[[

здравейте търся песента от реклама на туборг феста парвата дет почва дават я по нова най-често рекламката

Мега фен Аватара на December
    коя е песента която дават по нова...рекламата е за цената на истината мисля,че...и там за браковете.Има разни булки и т.н.
    песента е бавна и я пее мъж..
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от December
    коя е песента която дават по нова...рекламата е за цената на истината мисля,че...и там за браковете.Има разни булки и т.н.
    и аз я търся моля ви някой като разбере да каже веднагаа

Искам песента от рекламата на новия сезон на "Забранена любов" ( дето пише,че от септември ще почва ) Ще се опитам да намеря някъв клип, че така малко трудно ама .. мерси предварително
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Искам песента от рекламата на новия сезон на "Забранена любов" ( дето пише,че от септември ще почва ) Ще се опитам да намеря някъв клип, че така малко трудно ама .. мерси предварително
    Coldplay - Beautiful World

Град
    Valley of the Sun
    Цитирай Първоначално написано от l0v3s7ory
    Цитирай Първоначално написано от December
    и аз я търся моля ви някой като разбере да каже веднагаа
    гррр.. нали тая от "Истината за нас".. офф и аз я издирвам ама не мога да я намеря.. Някъде хванах да се пее "standing in twilight.."
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

От рекламите на VH1, една от компилациите започва с една песен (доста продължително я пеят). От време на време един пич се мярка със сако и шапка - е тази песен ако може някой да се сети коя е, ще съм му много много благодарен.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

(:

Здрастии аз си търся от foxlife ,песента която е от рекламата за Лондончани (:

Град
    МайнаTown
    ЯКООО

Град
    МайнаTown

Re: (:

Цитирай Първоначално написано от cw3tty
    Здрастии аз си търся от foxlife ,песента която е от рекламата за Лондончани (:
    а ,аз си търся гадже

Някой знае ли коя е музиката от готината реклама с красивата Наталия Водянова - Миднайт Пърл на Орифлейм?!

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    А някой случайно да знае песента от рекламата на Globul с малките човечета (като макет е)
    Humans need fantasy to be human.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си