- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Песни от реклами търсете тук,ако няма нещо пишете отговор!
Има една песен - пее се о-о-о-о-о-о-о-о my gosh. PLS
[quote="unwritten13"]Някой знае ли песничката от Ариана, ама тази дето се пее нещо.. when I'm with you everything is alright..vbox7.com/play:2d423142&r=emb[/quote
И аз търся вече половин час тази песничка! Няма ли някой който да знае коя ее???
Първоначално написано от ludiq6954
не съм сигурна, но да не е тази ?http://www.vbox7.com/play:7acf2f87
Ахх как яко крадеш от датата![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
имаше една реклама в която се пее today is not is not like yesterday everything have changed... и т.н май беше на 7days
накой знае ли как се казва песента?![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Първоначално написано от MichellePhan
Modern Soul - Go and live your passion (за STR![]()
Абе някой да знае музиката от рекламата на "Пежо 200 години" ? Мерси предварително![]()
здравейте пуснаха една нова реклама на м-тел за лаптоп и прогрaмaтa surf (един мъж сяда в влака е срещу него сядат различни хора) ако някой знае песента ..
От новите реклами на :
Семана и Практикер ,някой да знае?
Особенно тази на Практикер е адски зарибяваща![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Da znaete kak se kazwat i dwete pesni ot reklamata po nowa za nowoto predawane s detektora na lyjata "Istinata za nas" :? pishete mi na e-mail free_life_site@abv.bg :]] blagodarq predwaritelno
" Dai na momi4eto malko da si drypne..ot kupona ni neka da glutne.. " (music)
Nqkoi moje li da mi kaje kak se kazva pesenta ot reklama na prokuroryt po BTV Cinema , onova kydeto se pee I`ve got a real bad reputation.....10x ot sega
пишете ма и мене.. абе като че ли някъде бях срещнала отговор за тая песен щото и преди се рових много за нея.. ама де бешеПървоначално написано от laydi_Kroft
![]()
http://vbox7.com/play:f2145d82 ето тази песен търся ;[[
здравейте търся песента от реклама на туборг феста парвата дет почва дават я по нова най-често рекламката![]()
коя е песента която дават по нова...рекламата е за цената на истината мисля,че...и там за браковете.Има разни булки и т.н.
песента е бавна и я пее мъж..
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
и аз я търся моля ви някой като разбере да каже веднагааПървоначално написано от December
Искам песента от рекламата на новия сезон на "Забранена любов" ( дето пише,че от септември ще почва) Ще се опитам да намеря някъв клип, че така малко трудно ама .. мерси предварително
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Coldplay - Beautiful WorldПървоначално написано от EsteticLoff
гррр.. нали тая от "Истината за нас".. офф и аз я издирвам ама не мога да я намеря.. Някъде хванах да се пее "standing in twilight.."Първоначално написано от l0v3s7ory
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
От рекламите на VH1, една от компилациите започва с една песен (доста продължително я пеят). От време на време един пич се мярка със сако и шапка - е тази песен ако може някой да се сети коя е, ще съм му много много благодарен.
Здрастииаз си търся от foxlife ,песента която е от рекламата за Лондончани (:
а ,аз си търся гаджеПървоначално написано от cw3tty
![]()
Някой знае ли коя е музиката от готината реклама с красивата Наталия Водянова - Миднайт Пърл на Орифлейм?!![]()
А някой случайно да знае песента от рекламата на Globul с малките човечета (като макет е)
Humans need fantasy to be human.